Veckans favoriter -Inreda.com -Julklappstips! <3

image

Godmorgon! I samarbete med Inreda.com vill jag tipsa om några av mina favoriter och en massa julklappstips =)

Hoppas att din helg har varit minst lika bra som min =) I helgen har jag varit på utbildning hoa SAFE. En klocka som ringt 05:00 varje morgon, MEN riktigt roligt och utvecklande att komma tillbaka till skolbänken igen. Mer om det i ett senare inlägg.

Jag har inte hunnit ut till Annelies shoproom på Lidingö som jag brukar. Saknar mina kaffe stoder med Annelie i hennes inspirerande miljö!  Gud så mycket fint hon har fått hem. Hon är verkligen duktig på det hon gör, behöver jag hjälp med inredning och styling så vänder jag mig utan tvekan till henne.

På My’s Blommor sålde vi dessa vackra bubbelvaser i 3 storlekar från svenska DBKD. Extra kul med svenskt hantverk. Bubbelvaserna är munblåsta och skiljer i utseende både i glaset och ringarna. Vissa har stora bubblor vissa har mindre, några ringar är rostiga ifrån början, andra blir det med åren.

Så nu kan alla ölänningar och föredetta stamkunder ändå få tag i dessa vaser fast hos inreda.com =)

Finns i 3 storlekar: från diam 28 cm till 15 cm i diam.  Du hittar dom  HÄR 

Hur fina är dom inte? Speciellt nu inför julen med härliga tulpaner, amaryllis buketter eller annat fint.

Jag har blommor i mina. Men vissa använder dom även som ljuslykta. Skenet blir fantastiskt! Jag ska jobba hemifrån idag och kommer ägna eftermiddagen åt att städa och göra julfint. Så även mina vaser sa få sig ett ansiktslyft 😉

Såhär ser dom ut ljust nu. Nya bilder kommer inom kort.

IMG_4452

Lovely Linens nya serie Misty. Linnelakan i dimmiga dämpade färger. HUR fina?!

Misty är lite finare lin, tunnare och en fantastisk kvalitet och de som tidigare tyckt att Lovely Linen är lite tjockt så är detta ljuvligt! Finns påslakan enkel, påslakan dubbel, örngott, handduk 50×70, gästhandduk 35×50, linneservetter 4pack och dukar i 3 längder.

Allt finns i 4 vackra dimmiga underbara färger: grey, cloud, sky och meadow.

PERFEKTA julklappen både till dig säls eller någon annan =) Du hittar dom HÄR image image

Titta på dessa underbara babyfiltar! En bild gör dom inte rättvisa! Man behöver känna och klämma för att förstår HUR sköna dom är <3

Mjuka babyfiltar från Stockholm Tokyo. I Japan använder man traditionellt gauze vävd (glesvävd) bomull till sina bebisar. Det är det absolut mjukaste materialet. Filtarna är tillverkade av 6 lager gauze vävd bomull som bara blir mjukare och mjukare ju mer de används. Tyget andas samtidigt som det håller bebisen varm.. Du hittar dom HÄR image ’

Mina älskade Odd Molly kuddar är såklart med bland mina favoriter =)

Dom finns i flera färger och har en underbar känsla och kvalitet =) Hella Odd Molly Home sortimentet som Annelie tagit in är ju underbart. Morgonrocken, som jag själv har i blått är ock den grym julklapp =)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

image

 

Nu ska jag ge mig ut för en PW. Vaknade tidigt men har vätet in att det ska börja ljusna. Vågar inte ge mig ut i mörkret….

Tycker det är väldigt skönt att få komma ut i den friska luften. Även om det funkar på löpbandet också så hjälper det min ångest att gå längsmed vattnet, andas frisk och samtidigt få min motion. -Oslagbar kombo! 

 

IMG_5485

Önskar dig en grym dag! Idag är ingen vanlig dag.. Idag börjar MAMMA VECKAN <3

 Kramar / My Martens

4 Komentarer

  1. Hej, My!
    Roligt att du har börjat läsa igen 🙂 Hade varit intressant om du skrev lite om hur det gick med den förra tentan, hur ditt resultat blev. Var arbetar du nu som PT, vad har du för titel mer en PT? Det finns olika sorters PT. Vilka stora bloggare är det du syftar på som mobbar dig? Har inte riktigt hängt med i det hela.
    Ha en fin dag 🙂

    • Hej Mia! Tack snälla du! <3 Det gick jätte bra =) Det var inte bara en tenta utan 4 olika prov. PLUS SATS egna prov utöver skolans tentor och tester =) BRA att man gör så idag. För några år sedan så kunde ”vem som helst” bli PT. Jag har nu gått en vidareutbildning för gravid och mamma träning =) Är klar med den. Jätte kul! Brinner verkligen för det ämnet <3 Både pga av egen erfarenhet och för att det är många som saknar okunskap om just detta… Olika PT? Vad menar du med det? Jag jobbar på SATS, vilket jag skrivit ganska många gånger.. Bloggarna omnämner jag inte med namn. Ha en fin dag du också! Kram på dig 😉

        • Aha! Det handlar om hur många PT timmar mak arbetat inom just SATS, jag hat precis börjat och är nivå 1 inom sats. Det handlar inom om själva PT utbildningen 🙂 kul att du börjat skiva snälla kommentarer också 😉

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Spana in både vårnyheter och rea hos STRONGER

  I samarbete med STRONGER och Ideal Of Sweden !   Roar Tights / Roar Top / Punch...

Vilka nyanser på vårens Ideal Of Sweden skal

  This post contains adlinks     1 / 2 / 3 / 4 / 5  Hur underbara färger...

Richmond & Finch

  I samarbete med Richmond & Finch     Black marble case / Black marble popsocket / White...