Mysig promenad med min bättre hälft <3

image image

Hej! Vilken morgon. Sovmorgon, lugnt och skönt. Lilleman sov till strax efter kl 09:00. Jag tog en lång teledejt med en väninna utanför i trädgården. Satte på mig en varm jacka och njöt av solen strålar med en kaffe i handen och en vän på luren. En perfekt start på dagen. 

Idag står inte mycket på schemat. Vi ska ”bara vara”. Storstädning och ommöblering har jag velat göra läge. Jag har inte haft varken kraft eller ork att ta tag i alla flyttkartonger som jag efter konkursen fick med mig upp ifrån Öland. Jag hade samlat på mig en hög med kartonger, grejer som följt med mig sedan jag flyttat hemifrån. Vissa saker är bara skräp, andra saker har affektionsvärde. Oavsett vad så behöver jag sortera och rensa. Jag har skjutit det framför mig ganska länge nu. Så kanske, kanske händer det denna helgen 😉 (har fotat kaoset här hemma, men lägger BARA upp när jag har efterbilder också ) hehe! 

 Nu har vi precis varit på en mysig promenad längsmed strandpromenaden. Vi tog med lite bröd och matade änderna. Min pappa brukade göra det med mig när jag var liten, därför tycker jag verkligen att det är extra mycket. Vill förmedla ”den” känslan till Ludvig <3

 

image image image image image

 

Lilleman växer så det knakar. I storstädningen så kommer det även ingå en storrensning av hans garderob! (dubbel suck på den) Jag brukar åka till röda korset eller liknande och skänka ungefär hälften av kläderna jag rensar bort… Roligare att se att det kommer till användning. Jag MÅSTE verkligen bli bättre på att rensa, oftare! Då slipper det bli ett mega projekt varje gång!

Foto: jag själv som leker med ett nytt objektiv. Hmm, varannan bild skarp och varannan oklar. Jag ska lära mig så småningom. Funderar på att gå en fotokurs, tycker det är väldigt kul att fota. Trivs bättre bakom kameran än framför… Lilleman älskar att spexa framför kameran, han är en risig linslus! <3 Älskade unge! 

image image image image image image image image

Älskar höstens och alla färger som naturen bjuder på <3 Önskar dig en skäm dag!

Kram / My Martens

 

 

7 Komentarer

 1. vilken härlig pojke. Jag gillar oxå att mata änder.
  en gång när jag bloggsurfade, så var det en sovbild på Ludvig. Mannen kom förbi bakom skrivbordet. Vem har tagit den bilden på dig sa han. Men herregud svarade jag. Det är ett barn, dessutom kille. Det såg ut som du svarade han. Hahah. lite kul, som jag ville dela med mig av till dig.
  Sedan vill jag berätta att mitt hjärta brast lite pga föregående inlägg. DET ÄR ALDRIG FEL ATT GRÅTA. Öppet eller inte. Att en viss mobbarblogg raljerar, uppviglar, blir enbart vulgärt. Det borde vara kriminellt. Flachback är utomlands ägt . Därför är den legal i sverige. Men den här bloggen….. ?
  I alla fall. Önskar jag dig en trevlig helg, från ett förkylt Göteborg.
  kramis

  • Linn – du menar inte att du läser sådan gegga mojja ? Men i och för sig, så förklarar det ju dina inlägg på Mys blogg. Tagga ner 😄

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Spana in både vårnyheter och rea hos STRONGER

  I samarbete med STRONGER och Ideal Of Sweden !   Roar Tights / Roar Top / Punch...

Vilka nyanser på vårens Ideal Of Sweden skal

  This post contains adlinks     1 / 2 / 3 / 4 / 5  Hur underbara färger...

Richmond & Finch

  I samarbete med Richmond & Finch     Black marble case / Black marble popsocket / White...