ERBJUDANDE! -idag och imorgon! Röhnisch 20% -Parkas!

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hej! Igår var jag inte på topp. Men, Imorse vaknade jag feberfri, SKÖNT! Jag tar det ändå lugnt. Jag lämnade Lilleman på dagis, och körde förmiddagen med PT kunder, fram till 13:00. Då överraskade jag Lilleman med att hämta hem honom tidigare. Att jag kommer först till dagis, det är väldigt sällsynt! Men idag lyckades jag 😉 Han är lite små trött idag. han landade på Arlanda, efter en veckas semester på Teneriffa.  Strax innan 21:00, men av någon anledning så fick dom inte lämna planet, så klockan han bli 23:30 innan vi kom hem. Därför lovade jag honom att hämta tidigt idag. Såhär trött är han..

IMG_3130

Både Sture och jag blev förvånade när vi plötsligt hörde snarkningar från soffan… Låter honom ta en siesta innan vi ska promenera ner till skön och mata änderna =) Om det finns några? Visst finns dom väl ändå på hösten också???

IMG_3122

 

 

I samarbete med Röhnisch så har jag ett TOPPEN erbjudande till dig! =) Jag har precis fått hem den skönaste parkas jacken ever! Den är varm, skön och funktionell. När kylan slår till, då är jag mer än redo! 😉 Nästan så jag långår efter vit snö, krispiga långpromenader längs med vattnet och strandpromenaden. Så länge det är riktigt kallt, och med sol så älskar jag vintern! grått, slask och blött, det är inte min grej!

Här kommer lite fakta om Röhnisch Parkas Jacka:
Röhnischs ytterkläder är designade för kvinnor som älskar modetrender, (Som jag ) men som ändå vill att jackan ska passa perfekt för deras aktiva livsstil. -Funktionellt och trendigt!

Det finns jackor för alla slags väder: med tunt foder, varmfodrade, vattentåliga och vindtäta.

Röhnisch jobbar med fokusmaterial den här säsongen är bävernylon: ett material som får sin funktion genom sin konstruktion, och som tål tuffa tag. Det finns som lång, varm parka i färger som militärgrönt, marinblått och svart. jag har den svarta på bilden. 

Röhnisch look för ytterkläder denna säsong är den hellånga, vadderade jackan, A-linjeformade jackor och feminina vadderade jackor med en mycket kvinnlig form.

• – Flourcarbon Free: Bra för vår miljö!
• – Vindresistent
• – Vattenresistent
• – 2-vägs YKK dragkedja för att ge extra rörlighet

IMG_3123 IMG_3126 IMG_3125

 

Store ser mer eller mindre skräckslagen ut! hehe! Jag ser ut som ett troll, osminkad, trött sliten och medtagen av febern jag precis haft. MEN jackan är TOK-SNYGG!!!! =) 

IMG_3124

251016-MyMartens-HermanCaroan-171757-0035 251016-MyMartens-HermanCaroan-171625-0013

Med koden: JH6YW43  Får du 20% på jackan, erbjudandet gäller idag och imorgon, Du hittar Jackan HÄR =) Så ett litet erbjudande från mig till dig=)

Kram sålänge…. / My Martens 

 

14 Komentarer

 1. Hej hej
  Vem är det som tar alla fina bilder på dig? Träffar du en fotograf varje dag för outfit bilder?
  Var har förresten din hund tagit vägen?
  Ha en bra dag!

  • Jag jobbar med olika fotografer ? Min vovve är hos ”bonus” husse på Öland, har varit där under utbildningen, hon kommer förhoppningvis hem nästa vecka ?

 2. Hej hej
  Vem är det som tar alla fina bilder på dig? Träffar du en fotograf varje dag för outfit bilder?
  Var har förresten din hund tagit vägen?
  Ha en bra dag!

  • Jag jobbar med olika fotografer 🙂 Min vovve är hos ”bonus” husse på Öland, har varit där under utbildningen, hon kommer förhoppningvis hem nästa vecka 🙂

 3. Hej My..
  Hoppas du mår bättre och att du kunnat börja arbeta igen..
  Jag har älskat din blogg, ja jag ser upp till dig som en mycket härlig tjej som verkar ha ett gott hjärta.
  Men på sista tiden är det bara reklaminlägg inga personliga mer personliga inlägg.
  Jag vill inte vara elak och skrev inte för att gnälla. lite konstruktiv kritik kanske.
  Hoppas ni får en fin helg du och Ludvig.
  Lotta

  • Hej Lotta! Tack =) Ärlighet uppskattas alltid, ibland kommer det reklam/samarbetes inlägg oftare. Det faller sig lite olika. Det är dessvärre ett nödvändigt ont. Det är servrar, domännamn, tekniker, och ett helt team bakom som jobbar och kostar därefter. Sen ska det givetvis inte bara vara reklam, det lovar jag =) jag valde tidigt i bloggbranchen att bara göra samarbeten med saker jag tycke om och kan stå för. Som tex denna jackan från Röhnisch. Däremot så ska jag erkänna att nu när jag försökt komma in i mitt nya jobb, blivit utsatt för diverse trakasserit och samtidigt blivit sjuk så har jag inte riktigt varit ”mig själv” saknat, kraft, ork och energi… MEN idag, har vi haft ett möte, många spännande saker är på G här inne, det kommer komma mer recept, träningstips och ”hemifrån oss” bilder. jag ska bara strukturera upp mig själv och mitt liv med rutiner och schema så kommer både jag och bloggen utvecklas till det bättre =) Tack för din feedback. Stor kram

 4. Hej My..
  Hoppas du mår bättre och att du kunnat börja arbeta igen..
  Jag har älskat din blogg, ja jag ser upp till dig som en mycket härlig tjej som verkar ha ett gott hjärta.
  Men på sista tiden är det bara reklaminlägg inga personliga mer personliga inlägg.
  Jag vill inte vara elak och skrev inte för att gnälla. lite konstruktiv kritik kanske.
  Hoppas ni får en fin helg du och Ludvig.

  Lotta

  • Hej Lotta! Tack =) Ärlighet uppskattas alltid, ibland kommer det reklam/samarbetes inlägg oftare. Det faller sig lite olika. Det är dessvärre ett nödvändigt ont. Det är servrar, domännamn, tekniker, och ett helt team bakom som jobbar och kostar därefter. Sen ska det givetvis inte bara vara reklam, det lovar jag =) jag valde tidigt i bloggbranchen att bara göra samarbeten med saker jag tycke om och kan stå för. Som tex denna jackan från Röhnisch. Däremot så ska jag erkänna att nu när jag försökt komma in i mitt nya jobb, blivit utsatt för diverse trakasserit och samtidigt blivit sjuk så har jag inte riktigt varit ”mig själv” saknat, kraft, ork och energi… MEN idag, har vi haft ett möte, många spännande saker är på G här inne, det kommer komma mer recept, träningstips och ”hemifrån oss” bilder. jag ska bara strukturera upp mig själv och mitt liv med rutiner och schema så kommer både jag och bloggen utvecklas till det bättre =) Tack för din feedback. Stor kram

 5. Jag tycker det är synd du lagt i detta ”extra” hår igen,sååå mycket snyggare i det korta du hade,syns lång väg att det inte är ditt egna.
  Detta är ju ute,bara Montazami snart som har kvar.

 6. Jag tycker det är synd du lagt i detta ”extra” hår igen,sååå mycket snyggare i det korta du hade,syns lång väg att det inte är ditt egna.
  Detta är ju ute,bara Montazami snart som har kvar.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Trevlig helg!

En rosa dröm ifrån Zetterberg Couture  💞🌟🙌🏻 En av många vackra klänningar.... -Älskar Zetterberg!  -Trevlig...

Elly pistol outfit!

I samarbete med ELLY PISTOL  Foto: Lisa Höök   Godmorgon!  Detta är bara en av alla coola oufit...

Kärlek vid första ögonkastet!

Style By Martens ✨ -jag säger bara WOW! Röhnisch har gjort det igen. Släppt en...