God morgon! Mot Arlanda och kalmar-frun <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Godmorgon! idag har vi ”söndag”. Sovmorgon…. Jag vaknade lite innan Lilleman. Jag började fixa med frukost, koka ägg och göra kaffe. Sen kände jag att jag ville passa på att vädra…. Nu börjar Sture bli nyfiken. Innan hr jag kunnat öppna dörren och vädrat, då har Sture legat på flera meters avstånd och iakttagit. Nu börjar han smyga ut…
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Han stannade dock precis vid dörröppningen. Sen sprang han in och hoppade upp på Lilleman <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dom är faktiskt värdigt söta tillsammans dom där två… <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Idag är inagn vanlig dag. Idag ska Lilleman flyga ner till Öland igen. Men jag är glad och tacksam att vi ändå fick två heldagar där vi kunde vara lediga tillsammans och ta våran ”helg”. Med tanke på hur intensiv veckan har varit så var det välbehövligt. Nu ska jag göra mig iordning, för om en liten stund. Då komne öhon, min kalmar-fru Sara =) Vi ska hämta henne på Arlanda. SÅ mysigt! Vi hörs senare! Kramar

4 Komentarer

  1. Men jisses vilken söt kattunge, ögonen alltså, de är så vackra, underbart när katter blir så gosiga också och det blir de om man kelar mycket med dem.

  2. Har läst din blogg till o från sporadiskt, men första gången jag kommenterar. För det första tycker jsg du är SÅÅÅÅ vacker!! Vilken kämpe du är, som kämpar med din utbildning o samtidigt försöker få ihop livet med lilleman…jag har själv 3 små barn, men jag är inte ensamstående som du. Ändå klagar jag oxå emellanåt att inte räcka till. Vill bara skicka dig styrkekramar, you go Girl🌟😊

  3. Hej My!
    Jag undrar bara om du köpte Sture som kattunge eller när han var lite äldre? Sen undrar jag vilken uppfödare för hsn verkar så otroligt gosig vilket jag värdesätter som egenskap hos en katt 😉
    Tacksam för svar!
    Kram

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Spana in både vårnyheter och rea hos STRONGER

  I samarbete med STRONGER och Ideal Of Sweden !   Roar Tights / Roar Top / Punch...

Vilka nyanser på vårens Ideal Of Sweden skal

  This post contains adlinks     1 / 2 / 3 / 4 / 5  Hur underbara färger...

Richmond & Finch

  I samarbete med Richmond & Finch     Black marble case / Black marble popsocket / White...