När läraren förvandlas till en tränings-hitler!!!!!!? Saknar min Lilleman <3 Snaart kommer Sture! =)

IMG_8626 Hej! Guuuud vad roligt att ni är så många som gillar min nya frisyr! TACK <3 Vi får väl se om jag ”behåller” mitt egna och avstår extensions…

Ikväll är jag trött. helt slut faktiskt! Hela kroppen värker. Hjärnan är trött av ala information och allt pluggande! Röksuget håller på att driva mig till vansinne! 

Efter skolan har jag jobbat en stund, gjort några matlådor, tvättat, Bakat fler nyttiga nöt & choklad bollar och haft go-fika med en vän.

Nu sitter jag och pluggar….. Utbildningen är så sjukt rolig! Skolan SAFE är outstanding! Om du vill plugga till PT, instruktör eller liknande så är det här du ska gå! =) MEN också väldigt krävande, på ett bra sätt!

Jag har lärt mig mer på dom senaste veckorna än vad jag gjort på år! hahaha! Nu kör vi på med långa dagar denna veckan också. Sen blir det uppehåll nån vecka. Under den perioden ska jag plugga hemifrån, vara på gymmet, repetera övningar och teknik. jag vet att jag är lite tjatig med mina ”skol inägg” men just nu är det vad jag gör. Sover, tränar, pluggar och går i skolan…. 

Lilleman. Min älskade Lilleman! Jag saknar honom så att hjärtat blöder! Jag har inte haft honom på två veckor nu. Han ska vara hos sin pappa denna veckan också. (kanske får honom lite tidigare till helgen om jag har tur) Jag hade honom längre innan, sen har vi pusslat och tagit hänsyn till skolan. begravningen och annat.  Hans pappa hade möjligheten till lite mer semester så jag lät honom stanna där. Det är så man får göra som ”varannan  vecka” förälder. Säte sitt egna ego åt sidan och pussla, prata, diskutera (gräla ibland, det hör också till) men se till barnens bästa och samtidigt göra det bästa av situationerna….

Snart är han hemma igen, min lilleman <3 SOM JAG LÄNGTAR!!!!!!! IMG_8628Mina ljus på bilden ovan är handgjorda av äkta stearin. Men det är ledlampor i dom som ger ett fantastiskt sken… Jag skaffade dom mest för Stures skull, så han inte ska vippa ut dom, skapa en brand eller ännu värre fatta eld själv! 😉 perfekt att ha både inne och ute. Varje ljus är unikt. Dom blir billigare i längden än vanliga blockljus. Man behöver inte oroa sig för att ”glömma släcka ljusen” =) Du hittar dom HÄR 

Kommer du ihågSture? Min lilla Ragdoll hane? Han kommer med båten från Åland nu på fredag (pga av utreseförbudet har jag inte kunnat hämta honom tidigare)

SOM vi längtat! Passar perfekt med en vecka ledigt när han kommer…. Tror ni Lilleman kommer bli glad när han kommer hem, jag ska möblera om hans rum, få upp lite tavlor och fixa lite… PLUS att Sture väntar på honom <3 

På tal om Sture, nej, jag ska inte bli någon ”katt plågare” som kommer lämna honom ensam dygnet runt. Så snälla ni… denna gången skippar vi allt ”My kan inte ta hand om katt snack” okay? 13844074_10208558069062355_1852130454_oIMG_8630En liten mini-bildbomb från skolan…. Min bänk-kamrat Rasmus =)

IMG_9445En av våra lärare Marcus…IMG_9450

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_9462

En sjukt trött My! Helt slut i både kropp & knopp!

 Kombinationen av pluggandet både teoretiskt och praktiskt. Plus att en där ”ödmjuka, lugna läraren” jag skrev om för några dagar sedan plötsligt förvandlades till någon tränings-hitler som ordagrant körde skiten ur oss. Han kickade igång ett cirkelpass from hell!!!!

 Föreställ dig hur alla elever anstränger sig maximalt, jägarvila, höftlyft, squats, hoppande utfallssteg och en massa andra grejer. vi skrek, suckade, pustande, frustade och benen brände som eld. ”Liiiite till”  skrek tränings-hitler, ”nä, nä, nä inga händer i knät då får alla straff tid” osv…. JO, då, Marcus fick oss att känna att vi lever. Själv hittade jag muskler jag inte visste att jag hade!

Genomblöt av svett och på skakande ben gick vi tillbaka till klassrummet för snabb genomgång av vilka muskler & ledrörelser vi använt och framförallt varför. Kroppen är ju bara helt fantastisk. ÄVEN om den är en hel vetenskap att förstå sig på…… Sen är det ju också så att om man bra ”vågar” pressa sig lite utanför sin egen comfort-zone så klarar man oftast mer än vad man själv tror =) 

Jag börjar få en sån där hat/kärlek till tränings-hitler. Det har jag förvisso alltid fått till mina PT, lärare eller lagtränare. hehe! IMG_9476 Våran andra lärare Niclas tog över efter lunch… han fick en grupp med slutkörda, trötta och aningen ofokuserade elever 😉 STACKARS Niclas!

Vi körde vidare med träningslära….. IMG_9478

På rasten körde jag och några av dom andra tjejerna Katt’n & ko’n. En väldigt underskattad rörelseövning som JAG verkligen behöver jobba på! Det är bara det att det ser så sjukt roligt ut! Så det är lite svårt att ta det på alvar… speciellt om man rean är övertrött och något flamsig 😉 hehe!  

Lite internt så det låter inte als lika roligt när jag skriver det som när vi gör den! 😉FullSizeRenderDenna killen! Rasmus! Wow vilken inspirerande kille. Ung, driven och framåt. Han håller på att starta upp sitt egna företag. Ska bli spännande att se utvecklings både på det och honom =)FullSizeRender

Nu ska jag soooooooova! Vi hörs imorgon fina du! kramar

/ My Martens 

3 Komentarer

  1. Hej hopp!
    Ska bara säga att du är fantastisk o en otrolig förebild! You go girl!
    Förresten har du något recept på det nyttiga fikat:). Ha d fint//Norrbotten

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Spana in både vårnyheter och rea hos STRONGER

  I samarbete med STRONGER och Ideal Of Sweden !   Roar Tights / Roar Top / Punch...

Vilka nyanser på vårens Ideal Of Sweden skal

  This post contains adlinks     1 / 2 / 3 / 4 / 5  Hur underbara färger...

Richmond & Finch

  I samarbete med Richmond & Finch     Black marble case / Black marble popsocket / White...