Nice <3

image

Mitt hjärta! <3 Min son, min Lilleman, min stolthet, mitt ljus! 

Lilleman tog sovmorgon imorse. Vaknade strax innan 09:00. Hel ovetande om vad som pågår runt om i världen. Jag följde nyheterna igår och imorse. Finner inga ord!

Idag tänder vi ett ljus och tänker jag på alla drabbade i Nice. Så sorgligt. Så fruktansvärt. Så ondskefullt. Så onödigt….. Turbulensen runt om i världen skrämmer mig. Terrorn måste få ett stop! Ingen ska behöva få omkring och vara rädd!

-Hur känner DU inför allt som händer runtomkring? Är du rädd att det ska drabba oss, i Sverige? Vågar du ut och resa som vanligt? Berätta gärna… 

image

 

image

 

Kram & kärlek! / My Martens 

10 Komentarer

  1. Usch det är så fruktansvärt och visst blir man rädd! Att det ska hända ens nära o kära någonting först, sen tänker man på alla som drabbats. Känner panik eftsm det upprepas gång på gång.
    Kram o var rädd om dig <3

  2. Ni får ursäkta mig. Först vill jag bara säga hur ledsen jag är och hur påverkad jag är av det som hänt. Det får inte hända. Det är sjukt, det är galet, det är….det finns inte ord. Det är ren och skär ondska.

    Är man inte orolig och rädd, då har man problem. Det kan hända vem som helst, när som helst och var som helst. Det är det som är det otäcka. Jag hatar det och jag är RÄDD.
    Dom har lyckats med mig iallafall. Jag är RÄDD.

  3. Självklart blir man rädd och bedrövad att det alltid är oskyldiga som drabbas. Men trots rädsla så får vi inte låta det stoppa oss att åtminstone försöka leva som vanligt. Gå ut, träffa folk, se sig om på olika platser. Låter vi rädslan besegra OSS då har ju de onda krafterna vunnit. Så får vi inte låta det bli.!

    • Exakt! Deras syfte är ju just det, att skrämma oss till tystnad och få oss att godta deras åsikter och tro! Rädsla är precis det de vill att vi ska känna!

  4. Det är fruktansvärt det som händer i vår värld.
    Men vi måste ju leva och inte gå omkring och vara rädda.
    Tror att det är väldigt genomtänkt var och när.
    Lyssna på Donald Trumps tal idag vilka åtgärder han kommer att
    ta om han blir president.

  5. Jag brukar aldrig aldrig aldrig kommentera! Men MY, du har din hälsa och ditt LIV! Du kommer att kunna leva och vara en mamma till Lilleman. Ditt liv är inte SLUT. Du har inte fått cancer. Din butik är världslig hur mycket den än må ha betytt för dig. Tänk om det varit cancer och din livsdom? Det sätter allt annat i ett perspektiv. Att veta att man ska dö ifrån sina barn, att inte kunna leva livet fullt ut pga sjukdom, att ligga i ett mörkt rum medans solen skiner och livet pågår där utanför utan att man kan delta………. Vill bara att du ska tänka på det! Njut av din hälsa, din ungdom, din son och att du är frisk. Du har ett LIV! Smällar i affärer, pengar, kärlek går över men INTE sjukdom och cancer! Njut! Lev! Du har mycket framtid kvar med din son och dina goda vänner!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Spana in både vårnyheter och rea hos STRONGER

  I samarbete med STRONGER och Ideal Of Sweden !   Roar Tights / Roar Top / Punch...

Vilka nyanser på vårens Ideal Of Sweden skal

  This post contains adlinks     1 / 2 / 3 / 4 / 5  Hur underbara färger...

Richmond & Finch

  I samarbete med Richmond & Finch     Black marble case / Black marble popsocket / White...