Kan inte sova……. !!!! -Recept!

P5302996

Hej fina! Kan inte sova…… har haft en lugn skön dag ute på landet hos Terece. (Bilder kommer imorgon) Men nu när vi om hem igen så blev det ett bakslag. Känslan att inte veta vad som händer just nu, känslan att inte ha kontrollen över i stort sett någonting stressar mig. Känslan att inte ha en tid att passa är obehaglig. Sorgen som kommer som en kniv i hjärtat då och då gör fruktansvärt ont! HUR ska jag resa mig upp? HUR ska jag ”komma tillbaka” Nu släpper vi mig, mina känslor och mitt kaos och fokuserar på något roligare! 

Ett Recept jag delade med mig av i tidningen Hälsa & Fitness Magasin som finns i butik nu =)

-VARNING FÖR KALORIBOMB!  ”Latte morsa” Ja, det var tidigare jag i ett nötskal! Jag älskar att dricka lattè, morgon, middag kväll! Ohälsosamt mycket! Men det är inte bra, speciellt inte i för stora mängder. Vet du om att en ”vanlig” latte på cafè kedjorna innehåller mellan 230-500 kalorier/kopp. Dessutom triggar mjölken igång ditt egna sötsug, speciellt den du får ute på resturagng/cafè, som är fetare.  DÅLIG KOMBO!  Men jag är en livsnjutare och vill fortsätta förgylla vardagen med en lattè då och då. Därför har jag experimenterat fram en egen latte. Som är betydligt nyttigare, proteinrik och smakar gudomligt! Här ska du få receptet av mig: Brygg ditt egna kaffe, gärna ekologiskt. värm på osötad mandelmjölk, ca 30% av den totala mängden du vill ha på din lattè, istället för normaldos på 50%.  Skumma mjölken, med mjölkvisp. Blanda i en halv skopa vaniljprotein. (jag använder protein från Betteryou.se som är helt vegetabiliskt och utan laktos och socker!) Häll i kaffet i den skummade mjölken och vanlijprotenpulvret som då är sådär härligt lent och krämigt. Toppa med en nypa kanel och NJUT!  Vi hörs imorgon…. Kram & Godnatt! / My Martens 

11 Komentarer

 1. Tack för receptet!!!! Jag har letat proteinpulver och köpte i choklad (hua) men ska testa detta i vanilj. Jag vill ju använda i smoothie med så jag antar att jag får köpa ett i naturell smak med…. Hur använder du proteinpulvret annars? Om du tar efter träning?
  http://www.lotte4.blogspot.se

 2. Många styrekramar till dig. Ge dig tid att sörja och bearbeta. Tillåt att vara ledsen. Det kommer bli bra och du kommer resa dig upp och bli ännu starkare.
  Många kramar /Maria från Göteborg <3

 3. Tack för receptet!!!! Jag har letat proteinpulver och köpte i choklad (hua) men ska testa detta i vanilj. Jag vill ju använda i smoothie med så jag antar att jag får köpa ett i naturell smak med…. Hur använder du proteinpulvret annars? Om du tar efter träning?
  http://www.lotte4.blogspot.se

 4. Fina My har du läst boken The Secret ! Den kommer du att gilla ! O då kommer du att förstå dina handlingar ! Allt har en mening ! Du kommer resa dig ! Starkare än du tror ! Kram på dig

 5. Många styrekramar till dig. Ge dig tid att sörja och bearbeta. Tillåt att vara ledsen. Det kommer bli bra och du kommer resa dig upp och bli ännu starkare.
  Många kramar /Maria från Göteborg <3

 6. Fina My har du läst boken The Secret ! Den kommer du att gilla ! O då kommer du att förstå dina handlingar ! Allt har en mening ! Du kommer resa dig ! Starkare än du tror ! Kram på dig

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Recept Chokladtryffel – Perfekt som hälsosamt julgodis

i samarbete med Svensk Hälsokost Hej på er! Ni inför alla advents helger vill...

HEALTHWELL – Proteinmuffins

I samarbete med Healthwell / Svenskt Kosttillskott  Jag vill tipsa om ett grymt enkelt och...

HEALTHWELL – Dadlar med jordnötssmör

I reklamsamarbete med Healthwell / Svensk Hälskost ? Det här med snacks... Det är lätt...