P5302996

Hej fina! Kan inte sova…… har haft en lugn skön dag ute på landet hos Terece. (Bilder kommer imorgon) Men nu när vi om hem igen så blev det ett bakslag. Känslan att inte veta vad som händer just nu, känslan att inte ha kontrollen över i stort sett någonting stressar mig. Känslan att inte ha en tid att passa är obehaglig. Sorgen som kommer som en kniv i hjärtat då och då gör fruktansvärt ont! HUR ska jag resa mig upp? HUR ska jag “komma tillbaka” Nu släpper vi mig, mina känslor och mitt kaos och fokuserar på något roligare! 

Ett Recept jag delade med mig av i tidningen Hälsa & Fitness Magasin som finns i butik nu =)

-VARNING FÖR KALORIBOMB!  ”Latte morsa” Ja, det var tidigare jag i ett nötskal! Jag älskar att dricka lattè, morgon, middag kväll! Ohälsosamt mycket! Men det är inte bra, speciellt inte i för stora mängder. Vet du om att en ”vanlig” latte på cafè kedjorna innehåller mellan 230-500 kalorier/kopp. Dessutom triggar mjölken igång ditt egna sötsug, speciellt den du får ute på resturagng/cafè, som är fetare.  DÅLIG KOMBO!  Men jag är en livsnjutare och vill fortsätta förgylla vardagen med en lattè då och då. Därför har jag experimenterat fram en egen latte. Som är betydligt nyttigare, proteinrik och smakar gudomligt! Här ska du få receptet av mig: Brygg ditt egna kaffe, gärna ekologiskt. värm på osötad mandelmjölk, ca 30% av den totala mängden du vill ha på din lattè, istället för normaldos på 50%.  Skumma mjölken, med mjölkvisp. Blanda i en halv skopa vaniljprotein. (jag använder protein från Betteryou.se som är helt vegetabiliskt och utan laktos och socker!) Häll i kaffet i den skummade mjölken och vanlijprotenpulvret som då är sådär härligt lent och krämigt. Toppa med en nypa kanel och NJUT!  Vi hörs imorgon…. Kram & Godnatt! / My Martens 

Posted in: Recept
Kommentarer (5)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *