Jag tränar inte för att jag hatar min kropp, TVÄRT OM!

image

 

Hej! Att utmana sig själv, att våga vara utanför sin ”comfortzone” och ge sig ut på nya äventyr är för mig en skräckblandad förtjusning! Både vad det gäller träning och jobb.

Jag HATADE löpning, hade NOLL kondition och bestämde mig för att springa Tjejmilen i New York! Nu, några månader senare så springer jag milen, och har förändrat mitt förhållningssätt och använder löpningen till ”terapi” och ett sätt ladda om mina batterier! Det är lite som min meditation.

  Jag jämför mig inte med andra, jag tränar inte för att jag inte tycker om min kropp, tvärt om! Ska vi åldras tillsammans, så vill jag ha en grundstyrka som man alltid kommer att nytta av!  Jag tränar inte för att bli ”smal” jag är en kvinna med former, breda höfter, och en kurvig kropp!

Jag tränar för att hålla mig frisk, för att ORKA med vardagen som företagare och som ensamstående mamma. Jag tränar för att JAG mår bra av det! Skit i alla andra gör det som får just dig att må bra. Orkar/känner du inte för att träna, ta en PW istället. Klappa dig på axeln, över det du faktiskt gör, må inte dåligt över vad du INTE gör! 

Jag tränar för att jag älskar min kropp och för att vi ska hålla ihop resten av livet! Man ska göra det utefter sina egna förutsättningar!

Löpningen hjälper mig att bli stark, fysiskt och psykiskt! Så nu @springtimetravel och New York är jag redo! Kram /My Martens 

30 Komentarer

 1. Måste bara säga att det du skriver är så klokt!! Jag är 20 år äldre än dig (skulle kunna vara din mamma;) men jag tycker ändå det är superkul och inspirerande att läsa din blogg! Lycka till i New York!! Kram till dig:)

 2. Måste bara säga att det du skriver är så klokt!! Jag är 20 år äldre än dig (skulle kunna vara din mamma;) men jag tycker ändå det är superkul och inspirerande att läsa din blogg! Lycka till i New York!! Kram till dig:)

 3. Härligt att du är nöjd med din kropp nu, minns att du flera ggr förr skrivit du ska kämpa för att gå ner i vikt och löpträna för att bli av med några kilon..men det behöver du ej! Så det blir New York ändå, härligt, skönt det fungerar att åka trots högsäsong!

  • Gå ner i vikt? Nej…. Det ska jag inte göra ? jag tränar för att bli stark, hålla mig frisk och för att bygga upp min kondition ? varierar kloning med styrketräning! ? ha en skön helg! Kram

   • Ja absolut för att bli stark och frisk och behöver inte alls gå ner i vikt..Men du har skrivit ibland förr att du lagt på dig kilon som du ville gå ner och skulle börja löpträna för att bli av med några kilon..men du är helt lagom och fin som du är nu, du var väldigt smal i Ensam mamma söker. En skön helg till dig! kram

    • Aha! Då är jag med på vad du menar…. Jag går alltid upp i vilt på vintern ca 5-7kg, det är liiite mycket att vintoendla. 2-3 kg är mera normalt. Men det beror bog på att jag jobbar sp mycket utomhus under trädgårdssäsongen, så vid februari brukar jag få ”ta tag i det” ? kram

 4. Härligt att du är nöjd med din kropp nu, minns att du flera ggr förr skrivit du ska kämpa för att gå ner i vikt och löpträna för att bli av med några kilon..men det behöver du ej! Så det blir New York ändå, härligt, skönt det fungerar att åka trots högsäsong!

  • Gå ner i vikt? Nej…. Det ska jag inte göra 🙁 jag tränar för att bli stark, hålla mig frisk och för att bygga upp min kondition 🙂 varierar kloning med styrketräning! 🙂 ha en skön helg! Kram

   • Ja absolut för att bli stark och frisk och behöver inte alls gå ner i vikt..Men du har skrivit ibland förr att du lagt på dig kilon som du ville gå ner och skulle börja löpträna för att bli av med några kilon..men du är helt lagom och fin som du är nu, du var väldigt smal i Ensam mamma söker. En skön helg till dig! kram

    • Aha! Då är jag med på vad du menar…. Jag går alltid upp i vilt på vintern ca 5-7kg, det är liiite mycket att vintoendla. 2-3 kg är mera normalt. Men det beror bog på att jag jobbar sp mycket utomhus under trädgårdssäsongen, så vid februari brukar jag få ”ta tag i det” 🙂 kram

 5. Sunt och bra skrivet My! ? Jag har äntligen blivit av med mina överflödiga kilon och tränar endast för att bli starkare och vara hälsosam nu, så otroligt skönt när man har kommit dit ? Annars låter det som att vi är ganska lika – går typ upp ett kilo av att kolla på en prinsesstårta! haha ;D Kram Nathalie

 6. Sunt och bra skrivet My! 🙂 Jag har äntligen blivit av med mina överflödiga kilon och tränar endast för att bli starkare och vara hälsosam nu, så otroligt skönt när man har kommit dit 🙂 Annars låter det som att vi är ganska lika – går typ upp ett kilo av att kolla på en prinsesstårta! haha ;D Kram Nathalie

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Trevlig helg!

En rosa dröm ifrån Zetterberg Couture  💞🌟🙌🏻 En av många vackra klänningar.... -Älskar Zetterberg!  -Trevlig...

Elly pistol outfit!

I samarbete med ELLY PISTOL  Foto: Lisa Höök   Godmorgon!  Detta är bara en av alla coola oufit...

Kärlek vid första ögonkastet!

Style By Martens ✨ -jag säger bara WOW! Röhnisch har gjort det igen. Släppt en...