kvalitetstid med min Kalmar-fru!

FullSizeRender 7

Hej!

Framme i Kalmar.. Alltså detta slott, det är så vackert!

Först en fika och catch-up med Louise en väninna ifrån Timmernabben sm jag känna från tidiga tonåren, mysigt! Snacka om kontraster, hon lever i min värld det ”perfekta livet” tre barn, gift, hus och familj. Samtidigt så undrar hon allt om mitt ”spännande singelliv” hahaha! Jag småler när jag tänker på det för man är alltid mer nyfiken på det man inte har 😉

Efter en snabbis i butiken på Öland så åkte jag tillbaka till Kalmar och har precis kommit hem till min kalmarfru Sara <3

Vi provade en kycklinggryta som Sara läskat mig med i flera dagar… Kokosgryta med smak utav jordnöt! Sååå god!

Nu ska jag vara social och bara umgås, och njuta av kvalitetstid med min efterlängtade kalmar-fru!

 Receptet hittade du nedan.

FullSizeRender 4 FullSizeRender 6 FullSizeRender 5

Kokosgryta med touch av jordnöt!

1 kg kyckling
500 ml kokosmjölk
ca 5 msk jordnötssmör
3-4 vitlöksklyftor
1 gul lök
chili (gärna färsk)
paprika 
salt
ekologiskt jasminris.

(Jag kan också rekommendera råris eller kanske noll-kallori nudlar) 

1.Börja med att steka kycklingen tillsammans vitlök, lök och chili tills de fått lite färg.
2.Tillsätt kokosmjölk, salt samt jordnötssmör.
3.Tillsätt röd paprika och koka samman.
4.Under tiden förbered tillbehören, tex kokt ekologiskt råris och grillade brysselkål vilket är väldigt gott till!

Lycka till! Nu ska vi bara mysa och ha tjejsnack hela kvällen 🙂

image

Kram / My Marten 

 

 

10 Komentarer

  1. Åh va fint! Och va mysigt! Smart med jordnötssmör, det har vi hemma av en slump faktiskt då min sambo fick med någon sockerfri variant när han beställde proteinpulver. Nu vet jag vad jag ska använda det till ?

  2. Åh va fint! Och va mysigt! Smart med jordnötssmör, det har vi hemma av en slump faktiskt då min sambo fick med någon sockerfri variant när han beställde proteinpulver. Nu vet jag vad jag ska använda det till 😀

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Recept Chokladtryffel – Perfekt som hälsosamt julgodis

i samarbete med Svensk Hälsokost Hej på er! Ni inför alla advents helger vill...

HEALTHWELL – Proteinmuffins

I samarbete med Healthwell / Svenskt Kosttillskott  Jag vill tipsa om ett grymt enkelt och...

HEALTHWELL – Dadlar med jordnötssmör

I reklamsamarbete med Healthwell / Svensk Hälskost ? Det här med snacks... Det är lätt...