Bästis på besök


Hej! Bloggen har lyst med sin frånvaro. Jag är för tillfället mer aktiv på Instagram…. Men framförallt IRL. Dvs utanför sociala medier.
Livet är mycket på många plan. På ett BRA sätt ❤️ I helgen var min bästa kompis här från Kalmar. Vi firade även Albans födelsedag och invigning av nya huset på Lidingö. Flera bröllop i butiken. Ludvig trivs i nya skolan och vardagen börja rulla på. Vädret är precis som hela sommaren har varit. Svajigt deluxe 😅 Regn, sol och varmt och kallt om vartannat.


Utomhusträningen har kommit igång bra…. Både jag och PT klienter föredrar att vara utomhus Sålänge vädret tillåter🍂 ☀️ Det ger SÅ mycket må-bra känslor!

mysigt att ha sin bästis på sleepover en hel helg! SÅ lyxigt!!! Med flytt, försäljning, bröllop, nyöppnad butik och livet i övrigt så har jag inte varit nere på Öland / kalmar på FÖR lång tid!

Alban har under ett års tid byggt om ett hus på Lingö. Från koja till slott kan man säga 😅. En resa vi följt från start tills nu. Åkt fram och tillbaka och varit bollplank under tiden. Senaste veckan kom avenboks häcken på plats. Festen var lyckad och vi hade jätte trevligt! Ni få se bilder ifrån festen vid ett senare tillfälle. I söndags åkte vi in till stan och åt middag på Strandvägen då även fru Backteman följde med! Mysigt! Jag älskar när mina gamla och nyare vänner får lära känna varandra! Ska bjuda mitt ”möhippa gäng” på binderikväll och middag under hösten tänkte jag!

1 Kommentar

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..