Rutiner för hundarna och mig


Godmorgon! Solen skiner över Täby ☀️ Underbart! Nu är det starka friska tag inför hösten! Jag har ett litet bekymmer med att få till ”min” PW och tjärans promenader 🐾 Jag vill verkligen gå en PW med högt tempo! Mina tjejer tycker också om att gå såklart… men dom är morgontrötta, lata och vill sniffa omkring i lugn och ro. Så därför går jag först själv. Sen kommer jag tillbaka och hämtar dom 😂 Min taktik är att jobba dom vid att gå upp tidigare igen. Samt att få till ett tempo. Semester lunket har satt sina spår även på hundarna 🤣

Nu är vi alla hemma igen. 45 min för tjejerna. 1.45 för mig. Nu morgonkaffe i solen☺️

Igårkväll var vi ute på Lidingö och kikade på Albans nya ställe. Sååå kul att se hur det tar form! Vi har varit med och följt denna resa från start. Idag levererar jag trädgårdsväxter dit ! så efter kvällsbesök på Lidingö åkte vi in till stan och åt en sen middag.

Just nu sitter jag och njuter av min kaffe. Butiken öppnar om någon timme. Min städerska kommer om en halvtimme. Ludvig ska väckas. Jonas ska också väckas. Nästa vecka börjar Ludvig skolan så det är viktigt att vända tillbaka dygnet ! 😌 Önskar dig en fin dag!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..