Florist. Bröllop. Mys Blommor


My Martens. Florist. Bröllop. Mys Blommor

Hej! Trots att butiken är relativt nyöppnad så har vi redan gjort några bröllop. I helgen har vi ett till. Jag älskar att göra Brudbinderier. Trots erfarenheter och trygghet i min egen expertis så blir jag lite pirrig j för varje bröllop. Jag möter förväntningar och nervositet ifrån bruden jag möter. Ibland är en väninna, släkting eller en lite påfrestande svärmor… haha! En svärmor behöver inte vara påfrestande. Men jag har några historier genom åren från min tidigare butiker😅

Brudbuketten på bilderna innehåller rosor, prärieklocka med lite fransiga toppar tillsammans med lite grönt.

Ibland behövs inte så många olika sorters blommor.
När man ser både knoppar och blommor i blom ifrån prärieklocka så blir det en fin kontrast 👌🏻söt liten bukett tycker jag 😊

Imorgon ska jag åka tidigt till hallarna och köpa in blommor. Jag delar flera gånger i veckan för att hela tiden hålla det fräscht och färskt i butiken. Det är en svår balansgång att handla med blommor. Det gäller alla färskvaror iof. När butiken är nu och man inte har en historik eller dagbok att gå tillbaka och jämför med. Då är det svårt😊 Jag gör så gott jag kan och växer sakta men säkert ihop med kunder och efterfråga…. Följ gärna butiken på Instagram för blomster inspo. @mys_blommor heter den där

. Ha en fin kväll

s

2 Komentarer

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..