konfirmation

I lördags visade sig Sverige från sin bästa sida. strålande sol och varma vindar.

Jag hittade en klänning i garderoben som jag köpt på rea för lääänge sen. Den låg kvar i en plastpåse och hade glömts bort i min garderob. Perfekt för en dag på sjön på MS Molly båten. Med tanke på att de varma vindarna byttes ut emot blixtrar och dunder ⚡️⛈️

Så var det tur att klänningen fick komma ut i dagsljuset en stund 😂

Vi åkte in till stan för att fira Julia som just kommit hem ifrån konfirmationsläger. När man tittar på barnen så inser man hur snabbt åren går. De små har blivit stora så snabbt!!! ❤️

En fin dag med vänner och bekanta❤️ Jag frågade Ludvig om han ville åka på konfirmationsläger när det är hans tur. Efter att Julia berättar att det var läggdags 21:00 och Inga mobiler på tre veckors. Så tittade han tveksamt på mig 😂 Vi får se när det nu blir aktuellt …jag tror att han kommer vilja åka iväg!

vi åkte förbi grönan … så många känslor och olika åsikter till nöjesparken. Det som hänt är så brutalt Sorgligt 💔

2 Komentarer

  1. Ja Ludvig får så mycket med sig från ett konfirmationsläger så jag hoppas han vill när det är dags. Mina barn har älskat det och inte saknat hos en enda gång (mobiler fanns inte då he he)

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..