Middag på bryggan

Selma & Svea 🐾 Alltid emellan mig och Jonas. Även i Ludvigs säng ibland. Dessa Boston tjejer är de gosigaste man kan tänka sig! På bilden nedan ser ni en plats där dom gärna tar ett morgondopp!

Jag älskar våra morgonpromenader. 6-8 km. Lugnt och skönt innan dom flesta vaknar och kommer ut. Bara jag och tjejerna. Fåglarna kvittrar, vattnet har på senaste tiden varit spegelblankt och solen har varit med oss ☀️Det är en riktigt bra start på dagen. Innan alla ”måsten” och vardagen sätter igång. Vi bor i ett paradis. Vattnet utanför dörren… Underbart!

För några kvällar sedan kom min väninna förbi. Vi gick spontant ner till Pont och åt en middag på bryggan! Hur mysigt är inte det!? Ett nattdopp på det sen är jag nöjd.

Jag längtar ihjäl mig efter ”Lilleman” . Han är alltid borta en längre period hos sin pappa på sommaren. Han slipper flyga fram och tillbaka och får extra tid med honom då dom annars syns mindre ❤️ Glad för deras skull….. men saknar ju honom ändå. Vilket han ringer upp mig och retas för 😂 Nu är butiken stängd för dagen och vi är påväg på konsert. Spontant & Mysigt!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..