Borta bra men hemm bäst

Borta bra men hemma bäst. Förra helgen var vi i Göteborg. Spelning för Jonas. Men också mys på hotellet. Oftast kommer man till hotellet samma dag som spelningen och sedan åker man vidare dagen därpå. Då blir det noll tid för att stanna upp och vila och umgås. Men denna gången kom vi dagen innan. Checkade in på Gothia Tower. Vi gick ut och åt middag. Jag klädde upp mig upp mig med både klänning, klackskor och mascara på det. Vilket INTE hör till vanligheten 😅

Selma åkte på att ha blöja på sig. Men det gick förvånansvärt bra. Svea tyckte inte om det alls och hennes löpperioder är ganska jobbiga för både henne och oss. Men Selma fick sin period för första gången. Typiskt nog på resande fot. Men jag stannade i Jönköping och köpte lite olika skydd.

När vi kom in på hotellet så möttes vi av en presentpåse till oss. Samt en till Selma & Svea. Jag som inte dricker alkohol tog med mig mini flaskorna hem. Så kan jag bjuda på det när någon kommer på besök. Lite snålt kanske 😅 Men varför inte tänkte jag! – Hade du också gjort så?

Jonas och jag är EXTREMT olika när det kommer till mat. Alla måltider 😂 En riktig utmaning i början av våran relation. Jag äter något form av ägg till frukost. Oftast kokt men ibland äggröra.gärna chiapudding eller gröt till det. Han äter… ja, ni ser det där 😝

Min mamma fick ärva buketten som jag hade hemma hos mig några dagar. Den stod fyra dagar till hos henne. Sen har hon plockat ur grässtrån och lite grönt som nu står i en annan vas. Plus en av rosorna.

Sen fick hon plock ut lite andra växter och krukor. En försenad morsdag present. Och nej, Krypbräken ska inte ha den vita skålen under. Vi ska hitta ett ”snyggare” fat.

För dig eller er som vill besöka butiken så ser ni sommarens öppettider . Inga större förändringar förutom att vi håller söndag stängt. Många av oss runtomkring stänger då det är väldigt lugnt i blomsterbutiker under sommaren generellt. Men jag tänker att det är en service och att det blir bra reklam då det dagligen kommer in kunder som hittat till oss för första gången 🌻

Vi hörs senare! Njut avspelning och sommaren 🌻

2 Komentarer

  1. Hur ska man tolka öppettiderna, är det öppet till kl 18 eller cirka kl 18, som det vågiga tecknet betyder?
    Känns lite otydligt och oseriöst isåfall att inte ha exakta tider att utgå ifrån.

    • Hej fina Åsa =) Det vågiga tecknet är lite charmigt tycker vi. Men det är ju som vi märker med din åsikt… Individuellt 😉 hehe! Gällande öppettiderna så är det alltså 18:00 vardagar och 15:00 på helger. Undantagsfall. vissa röda dagar och helgdagar. Då uppdateras detta via våra sociala media kanaler, telesvar och officiella sida. Hoppas Åsa att du har fått svar kring din fråga och att du känner att förklaringen utav det våga tecknet inte var för uppåt att vara oseriöst. utan lite charmigare i en värld på sociala medier där vi nuförtiden använder både slang, emojis och lite vågigt här och där. Stor kram till dig <3 _ ett hjärta

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..