Dagens blogginlägg

Hej på er! Dagar blir veckor och veckor blir månader. Just nu känns det som om jag befinner mig i ett vakuum. Lite i min eller snarare min familjs värld. Tiden räcker inte till. Att starta upp en ny butik tar ut sin rätt. Det är bara positivt stress. Men fortfarande alla dom här sakerna som man behöver ta sig igenom. Första månadsskiftet. Första påsken. Första installationen av en massa praktiska saker. Lära känna budfirma, leverantörer och alla de människor som vi på olika sätt jobbar med. Det är sviiin kul! Men som sagt. Tiden räcker inte till 😂

Jag frontade Ernst nya kollektion i butiken. Skapade några buketter med sommarängskänsla

I denna bukett ser ni årets sista franska tulpaner. Sen är dom slut för säsong och ersätts snart av vackra pioner. Påtal om helt annat. Jag och luggen ska separera.
Den är för j*vla jobbig att hålla i ordning på😂 När man tränar så som jag gör så blir den bara i vägen helt enkelt !

Dagens leverans med blandade krukväxter🪴 Från blommor till mina hundar.

Hur söta är inte dessa två 🐾 Svea är världens bästa storasyster. Selma bjuder oss på så många skratta att vi får träningsvärk i magen 😂 Dagliga äventyr, påhitt och komiska situationer! Hon är söt som socker! Fick smeknamnet ”myggan” hos uppfödaren. Här hemma kallas hon för Selma, semlan, lillan och lilla hund 😂 Men det är på Selma hon lyssnar såklart. När vi tränar och det inte är lek & bus så är det Selma som gäller, Kärt barn har många namn…. Lite förvirrande dock 🙈

Pusskalas deluxe när storasyster Svea är i farten!

Nu ska jag sova tidigt. Första PT kunden 05:45. Frukost till Lilleman & egen träning på det… Sen öppnar butiken.

Kram kram 🥰

1 Kommentar

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..