Rosenseriens ekologiska hudvård

I samarbete med Rosenserien

Godkväll mina vänner!

Ni vet att jag var i Åre och fullt upptagen med att gifta mig och bli fru 🏔️💍 Efter bröllop öppnade jag blomsterbutik och jag saboterade händerna totalt genom att packa upp alla kartonger. Slarva med olja & handkräm. Plus att jag inte var van vid att jobba med binderier , vatten, jord och allt som hör våran ”glamorösa” bransch till 😂 Jag har frågat mina vänner på Rosenserien om jag inte kunde få erbjuda er en ny kampanj . Det sa dom JA till 💫

Ni får HELA 20% på alla produkter! KOD: My20 eller Martens20 😊Dessa produkter är 100% ekologiska, veganska utan en massa konstiga tillsatser! In och shoppa HÄR

Vi är många gånger ganska medvetna om vad vi stoppar i oss när vi äter.Vi borde vara minst lika medvetna om vad vi smörjer in oss med för produkter!
För att inte tala om miljön☘️

Några av mina favoriter:

Nageloljan:
ni ser på bild. Det är enligt mig absolut BÄSTA nageloljan på marknaden! Överlägsen 🌟

Deodoranten:
Helt utan alkohol , aluminium, parabener!
En del använder vi under armarna där produkten går rakt i i lymfkörtlarna.
Något att tänka på ur ett cancerrisk perspektiv!!

Antiredness :
krämen kan du använda som dag och nattkräm.

För oss med rodnader, rosacea och känslig hy så är detta en den bästa krämen någonsin! Förbättringen är radikal!!

Ge den några veckor så att du vänjer huden vid den… 🙏🏻Duschkrämen luktar magiskt! Citrus doft 🍋

Jojo-ba-oil :
är en bra komplement då vi under vinterhalvåret även behöver ge huden mer fett pga av kylan och luftfuktigheten utan!

Body butter shaping :

hjälper huden att strama ihop sig. Även om man ska vara stolt över sina bristningar från tex graviditet eller viktpendling så kommer du stärka upp huden med denna kräm och förbättra din egen hud vilket minskar celluliterna.
Vill dock poängtera att man INTE ska skämmas för sina celluliter !! Men krämen är perfekt för alla mamma-magar! En annan röd tråd är att alla produkter är dryga och räcker länge!!

Passa på att fylla på ditt badrumsskåp med dina favoriter…Eller för sig som aldrig provat. Gör det, du kommer INTE ångra dig!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..