Dubai Mall

Hej! Snart är det nyårsafton. Helt galet vad fort tiden har gått…. 🙈 I år tycker jag att julen svischade förbi. Jag har heller inte haft någon direkt julkänsla. Men så är det alltid när Ludvig är hos sin pappa. Vi försöker att köra varannat år. Rättvis såklart, även om jag alltid skulle vilja ha honom på julen 😂 Men vilken förälder vill inte det?

Jag älskar bilden på oss ovan 😂 Strax därefter kom en stor våg och vi blev genomblöta fastän planen var att inte blöta håret 😝

Vi har det bra här nere. Vädret är precis lagom. Lite svalare på kvällen men fortfarande klännings väder med en kofta över. Jag haft det väldigt intensivt en period. Beslutet kring att öppna blomsterbutiken igen. Lite privata hemligheter jag berättar när jag kommer hem 😎 Nya hälsokontroller och uppföljning. Bra värden och fortfarande helt okay att låt kroppen vila och avvakta med operationen. Träningen går framåt. Jag har lagt om hela mitt upplägg och undviker all form av crossfit och köra in i väggen övningar. Min kropp är inte där. Det är otroligt viktigt att lyssna på kroppen.

Igår var vi på Dubai Mall. Så sjukt stort! Alla exklusiva varumärken finns på där inne… Häftigt att se hur dom håller så rent som dom gör. Det glänser om till och med om rulltrappan 😂

Vi mötte upp Haddaway och hans tjej som bor i närheten…

Vi gick till deras favoritcafé. Cappuccino med HUR mycket bakverks som helst! Som en provsmaknings meny där vi alla delade och dom kom ut med mer och mer . Herregud så gott!

Vi hörs sen! Vad roligt att ni är så många som följer resan🥰 Kram kram

1 Kommentar

  1. Åh så härligt med sol och ljus! Är så trött här hemma tror det beror på mörkt så tidigt på em så här års men vi går mot vår och ljusare tider! Så solbränd och fin. Vad lyxigt det verkar vara i Dubai. Skönt kunna gå i solglasögon och inte behöva jackor utan bara en extra tröja på kvällen. Passa på och njut!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..