Mys Blommor / Din florist / Interflora 🌹 / Högsta Kvalitet & Design💫 🌍 Catalina Torget 15 Täby 📲 08 36 36 14

Mys Blommor🌹/ Din florist / Högsta Kvalitet & Design💫 / 🌍 Catalina Torget 15 Täby 📲 08 36 36 14

@mymartens

@mys_blommor

Strong Mamas

Mot Dubai

Hej på er!

Hoppas att ni har hunnit njuta av lite ledighet och kvalitetstid 💫

Jag har njutit till fullo! Vi har även hunnit med att ha bröllop och födelsedag firande för min svåger i Skärplinge . En kombinerad släktträff med Jonas STORA familj då svåger fuller jämt och vi gift oss😅

Nu har vi varit hemma ifrån mellanlandat i Täby. Hundvakten flyttar in hemma hos oss och passar tjejerna🐾❤️

Just nu sitter vi i Taxin 🚖 påväg till Arlanda…

Jag älskar detta krispiga vinterland som vi hade turen att få njuta av! Men nu lämnar vi kylan för varmare breddgrader och flyger med goda vänner till Dubai för att fira nyår 🎉 🥂 🌴 ✈️

Vi står inför årskiftet och många med mig passar på att dra nytta av energin som en nystart i innebär!
Hälsosamma nyårslöften. Önskan att bli mer medveten och fortsätta utvecklas för att skapa den livsstil man vill ha!

Jag jag öppnar upp för x-antal platser för min onlinecoachning. Fri startavgift och en månad extra helt kostnadsfritt!

Du kan gå in på hemsidan och skicka in en ansökan så hör jag av mig till dig. Anmälan är inte bindande😊 länk till hemsidan hittar du HÄR

Jag kan även flagga för att jag i samarbete med LIFESUM fortfarande har min kampanj aktiv. Du borde omgående ladda ner appen. Du hittar länken HÄR . Via denna får du 50% på premium funktionen!

Du mer än dubblat dina chanser till att nå dina hälsosamma nyårslöften med hjälp av Lifesum!
Du kommer lära dig SÅ mycket! Dessutom är appen fulladdad med en god receptbank 🍨 Där du just nu hittar en massa goda nyårs recept som du inte borde missa!

Nu ska jag strax hoppa ur taxin….

Vad ska ni hitta på nyårsafton? 🥰

Kram kram

2 Komentarer

  1. Fint att du åker och så kul att livet vänt. Men glöm inte hur tufft du hade det när livet var upp och ner och hur man inte kan ta förgivet att alla har lyckan att hälsan vänder till den bättre – så bra om kanske inte bara skrivit ”vad ska ni hitta på på nyår” utan att också tillägga ngra väl valda styrkeord till dem som kämpar precis som jag vet du gör/gjort- du hade så fint inkännande när du själv hade det tufft- tappa inte det spåret med att inte vara dela klacksparks-perspektiv! Med det sagt- njut och gläd dig! Det är du värd! Hoppas nu du tar detta som inte elakt utan väl menat- jag stöttar dig 100% och alltid positiv till dina fina inlägg.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..