Mot Dubai

Hej pÄ er!

Hoppas att ni har hunnit njuta av lite ledighet och kvalitetstid đŸ’«

Jag har njutit till fullo! Vi har Ă€ven hunnit med att ha bröllop och födelsedag firande för min svĂ„ger i SkĂ€rplinge . En kombinerad slĂ€kttrĂ€ff med Jonas STORA familj dĂ„ svĂ„ger fuller jĂ€mt och vi gift oss😅

Nu har vi varit hemma ifrĂ„n mellanlandat i TĂ€by. Hundvakten flyttar in hemma hos oss och passar tjejernađŸŸâ€ïž

Just nu sitter vi i Taxin 🚖 pĂ„vĂ€g till Arlanda


Jag Ă€lskar detta krispiga vinterland som vi hade turen att fĂ„ njuta av! Men nu lĂ€mnar vi kylan för varmare breddgrader och flyger med goda vĂ€nner till Dubai för att fira nyĂ„r 🎉 đŸ„‚ 🌮 ✈

Vi stÄr inför Ärskiftet och mÄnga med mig passar pÄ att dra nytta av energin som en nystart i innebÀr!
HĂ€lsosamma nyĂ„rslöften. Önskan att bli mer medveten och fortsĂ€tta utvecklas för att skapa den livsstil man vill ha!

Jag jag öppnar upp för x-antal platser för min onlinecoachning. Fri startavgift och en mÄnad extra helt kostnadsfritt!

Du kan gĂ„ in pĂ„ hemsidan och skicka in en ansökan sĂ„ hör jag av mig till dig. AnmĂ€lan Ă€r inte bindande😊 lĂ€nk till hemsidan hittar du HÄR

Jag kan Ă€ven flagga för att jag i samarbete med LIFESUM fortfarande har min kampanj aktiv. Du borde omgĂ„ende ladda ner appen. Du hittar lĂ€nken HÄR . Via denna fĂ„r du 50% pĂ„ premium funktionen!

Du mer Àn dubblat dina chanser till att nÄ dina hÀlsosamma nyÄrslöften med hjÀlp av Lifesum!
Du kommer lĂ€ra dig SÅ mycket! Dessutom Ă€r appen fulladdad med en god receptbank 🍹 DĂ€r du just nu hittar en massa goda nyĂ„rs recept som du inte borde missa!

Nu ska jag strax hoppa ur taxin
.

Vad ska ni hitta pĂ„ nyĂ„rsafton? đŸ„°

Kram kram

2 Komentarer

  1. Fint att du Ă„ker och sĂ„ kul att livet vĂ€nt. Men glöm inte hur tufft du hade det nĂ€r livet var upp och ner och hur man inte kan ta förgivet att alla har lyckan att hĂ€lsan vĂ€nder till den bĂ€ttre – sĂ„ bra om kanske inte bara skrivit ”vad ska ni hitta pĂ„ pĂ„ nyĂ„r” utan att ocksĂ„ tillĂ€gga ngra vĂ€l valda styrkeord till dem som kĂ€mpar precis som jag vet du gör/gjort- du hade sĂ„ fint inkĂ€nnande nĂ€r du sjĂ€lv hade det tufft- tappa inte det spĂ„ret med att inte vara dela klacksparks-perspektiv! Med det sagt- njut och glĂ€d dig! Det Ă€r du vĂ€rd! Hoppas nu du tar detta som inte elakt utan vĂ€l menat- jag stöttar dig 100% och alltid positiv till dina fina inlĂ€gg.

Svara

LĂ€mna din kommentar!
Ditt namn hÀr

Om du missat..