Tredje advent 2022

D

Hej mina vänner! Hoppas att ni sovit gott och fått en mysig förmiddag🤎 Jag och Ludvig tog sovmorgon. Vi vaknade 11:05 . Jag kan inte ens minnas när det hände sist. Först blev jag lite stressad och nästan hoppade upp ur sängen. Sen kände jag att det var precis det jag behövde. Kröp ner en stund till och gosade med hundarna som även dom tagit sovmorgon 🐾 Jag satte igång och spelade julmusik 🎶 Tände ljus och gjorde mig en kaffe i min nya favorit kopp som jag fick på min födelsedag ☕️ Handgjord ifrån Åre. Jag letade fram min trogna gamla DBDK vas.Ett budget allternativ för ca 800:- istället för svensk Tenn för 3000:- . Jag älskar den! Jag sålde den i min tidigare Blomsterbutik. Den är rustik och tuff tycker jag…. 💫 Även om 800:- också kan tyckas vara mycket för en vas. Men jag har haft den i nästan tio år. Vevans bukett består av ett knippe blomster med en blandning av Amaryllis, järnek, eucalyptus, Ilex och vintergrönt. Nu ska jag till PT studion och köra ett helkroppspass. Sen ska jag möta upp min väninna för en adventsfika🤍 – Vad har du haft för dig idag? Berätta gärna vad du ska hitta på på självaste tredje advent 🕯️ Det är helt galet vad fort tiden går. Mitt fokus i år är att inte stressa inför julen. Det tycker jag att vi alla ska tänka på. Försök istället att stanna upp och njut av denna mysiga period… Kram på er 🤎

5 Komentarer

  1. Under din profilbild, där du har tre olika bilder, är Instagram stavat InstaRgram så att radera R’et i mitten skulle vara snyggt 🤓

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..