Borta bra men hemma bäst.

Heeeej från hemma 👋🏻

Borta bra men hemma bäst! Jag har varit mer eller mindre utloggad ☺️ Vi landade igårnatt. Jonas och Svea hämtade oss på Arlanda kl 03:00 ☺️. Jag grinade när Svea kom springande! ❤️😭 Jag är ganska trött efter en intensiv vecka, men på ett skönt sätt 🙏🏻 Nu ska vi landa lite inför skolstart då Ludvig börjar ny skola på måndag…

Igår kom Ludvigs pappa hit med Ludvig! Som jag längtat! ❤️ Han har ”bara” varit borta en vecka, och jag har haft fullt upp…. Galet roligt med massa träning ( ni ska få fler inlägg därifrån) . Ludvig har rejäla skrapsår och bruten handled. I veckan ska han rötgas igen, sen får vi se om det behöver opereras eller inte 🙏🏻 Kul för Ludvig att visa hans pappa sitt rum och vårat hem 🏡

Sen kom Kin hem till oss! ÄNTLIGEN! Vi pratat varje dag i telen, men har inte setts på över en månaden! ❤️ Saknat henne jätte mycket!

Sen hade Jonas styrt upp med kräft-middag 😍 Så Anna, Roberto, och Vanessa kom över …

En jätte skön, lugn och mysig kväll ❤️ Många skratt och god mat ☺️ Jag som inte äter kräftor höll mig till kyckling

Haha! Inte så färgrik 🤣👆🏻 Men jag fotade den när jag ätit upp mer än hälften 🙈 .

Idag tog jag sovmorgon jag hade tänkt att teka tidigt imorse. Men sov ut, till 09:30 😅 Då tog jag och Kin en morgonkaffe innan Jonas och Ludvig vaknade 😌

Nu ska vi njuta av vädret…. och föröka bada med Ludvigs arm ovanför vattenytan 😅🙈

– Vi hörs sen !

/ My Martens

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (6)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *