Borta bra men hemma bäst.

Heeeej från hemma 👋🏻

Borta bra men hemma bäst! Jag har varit mer eller mindre utloggad ☺️ Vi landade igårnatt. Jonas och Svea hämtade oss på Arlanda kl 03:00 ☺️. Jag grinade när Svea kom springande! ❤️😭 Jag är ganska trött efter en intensiv vecka, men på ett skönt sätt 🙏🏻 Nu ska vi landa lite inför skolstart då Ludvig börjar ny skola på måndag…

Igår kom Ludvigs pappa hit med Ludvig! Som jag längtat! ❤️ Han har ”bara” varit borta en vecka, och jag har haft fullt upp…. Galet roligt med massa träning ( ni ska få fler inlägg därifrån) . Ludvig har rejäla skrapsår och bruten handled. I veckan ska han rötgas igen, sen får vi se om det behöver opereras eller inte 🙏🏻 Kul för Ludvig att visa hans pappa sitt rum och vårat hem 🏡

Sen kom Kin hem till oss! ÄNTLIGEN! Vi pratat varje dag i telen, men har inte setts på över en månaden! ❤️ Saknat henne jätte mycket!

Sen hade Jonas styrt upp med kräft-middag 😍 Så Anna, Roberto, och Vanessa kom över …

En jätte skön, lugn och mysig kväll ❤️ Många skratt och god mat ☺️ Jag som inte äter kräftor höll mig till kyckling

Haha! Inte så färgrik 🤣👆🏻 Men jag fotade den när jag ätit upp mer än hälften 🙈 .

Idag tog jag sovmorgon jag hade tänkt att teka tidigt imorse. Men sov ut, till 09:30 😅 Då tog jag och Kin en morgonkaffe innan Jonas och Ludvig vaknade 😌

Nu ska vi njuta av vädret…. och föröka bada med Ludvigs arm ovanför vattenytan 😅🙈

– Vi hörs sen !

/ My Martens

6 Komentarer

  1. plasta in Ludviks arm, och teipa vid handen o uppe på armen så kan han bada. Det finns speciella plastpåsar på apoteken. Han måste ju kunna duscha också.
    det går inte att hålla en grabb över vattenytan, om gipset blir bött torka med hårtork.
    så har vi gjort.

  2. Kan tipsa om bloccs gipsskydd som man kan bada med trots gips. Fungerar superbra. Dottern använde förra sommaren vid bad på sin gipsade arm.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..