12-14 meters hopp, träning och återhämtning .

Alltså NI!!! Mina underbara följer och ”cyber vänner” 🙏🏻❤️😭 Ni är ju banne mig HELT amazing! Jag vaknade igår upp med över 200 DM ( jag har inte svarat på alla än, men jobbar på det😅. Och fler och fler trillar in.

Jag inser att jag är lååångt ifrån ensam. Att många fler än jag kunnat föreställa mig, kunde relaterar till 1 eller flera saker… som jag beskriver.

Jag blir rörd av era ord, tårögd faktiskt 😭 Men även imponerad över hur många ev er så ”öppet” delar med er av era agna situationer eller utmaningar…. TACK🙏🏻 Tack för förstående och TACK för tillit ❤️

Ni är JÄTTE många som känner att ni står ”stilla” efter viktuppgång och en mer stilla sittande vår/sommar pga av covid 19 m.m .

Många av er kämpar även på med stressayptom och utmattning.


Jag vill förmedla några saker. OAVSETT vart du står/befinner dig just nu… om du är utmattad, deprimerad, trött, nyskild, ensam, sjuk, skadad, under rehabilitering…. INGENTING är omöjligt 💪🏻❤️


Ett steg i taget. Små förändringar ger också stora resultat…. börja med promenader. Leta efter ökad aktivitet i vardagen … du vet ”ta trappan istället för hissen” , öka på din aktivitet i vardagen. Känner du dig inte redo för gymmet , kör hemma träning. Man kommer HUR långt som helst med egen kroppsvikt, och några gummiband 💪🏻❤️ Börja med att minska dina portioner och skapa nya rutiner 🙏🏻.
Ni får jätte gärna stötta och peppa gärna varandra här inne….. OM ni vill så kan jag dela med mig av vad jag själv gör på IG och här inne på blogg…..

-Skulle ni vilja det? 😊

Vi tränar på här nere i värmen… igår var vid vid en sjö och badade hela dagen. Efter morgonträning åkte vi dit, hoppade från klippor, och körde paddelboard hela dagen. DET känns i mina axlar idag 😅.

Gällande hoppandet satta jag nytt PB. Vi var uppe på 12-14 meters höjd och jag tvekade rejält!

Jag hoppade alltså högre än jag någonsin har gjort…. ( Ni ser video på min Instagram ) ⛰🙈.

-Vilken adrenalinkick!

Alltså DEN känslan! 👆🏻😍

Jag hade både Mike & Mike’s son Harley vid min sida. Dom förstod att jag började tveka och klättrade upp igen. För en stund göra jag till is. Kunde inte röra mig alls. Nästan paralyserad. Men dom pratade mig till rätta och jag samlade mig. Jag ångrar väldigt sällan det jag gör. Men däremot det jag INTE gör. Så hade jag inte hoppat, så hade jag definitivt ångrar det! 😌

Vi hade en underbar dag igår…. alltså området och vattnet vid ”sjön” där vi var igår var MAGISKT💫⛰

Älskar dagar som är både aktiva och återhämtande på samma gång 🙏🏻 idag är en ny dag! Och det är strax dags för träning… 💪🏻

– Vi. Hörs sen!

/ My Martens

5 Komentarer

  1. Wow! Du är ju redan så fin i kroppen.👍🏽 Nu är det bara orken som ska komma men du jobbar ju på så bra och är på proffsigt ställe så snart e du där också. Skulle vilja ha din kraft ditt psyke och gärna se ut som du. 😁🤩☺️. Inspirerande du är. 🙏🏽🔆 jag är milsvid från det du manifesterar tyvärr 😒. Kram kram!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..