Godmorgon!

Först och främst TACK för omtanken gällande Ludvig ❤️🙏🏻 jag längtar efter att få hålla om honom. Men vilar i att det är pappa-vecka och att han har det bra där också 🙏🏻

Att träningen för mig är tung just nu…Det vet ni 😝 En uppförsbacke som levererar både blodsmak, illamående, träningsvärk och en mental kamp 👊🏻 Varje dag! Motivation är inte på plats hela tiden…. men min målmedvetenhet är!

Så lyckan över att vara igång igen, och att få träna i paradiset är en obeskrivlig känsla 🙏🏻💫

Att få jobba med det jag brinner för. Att få coacha människor att nå sina individuella mål gör mig gråtfärdig emellanåt 🙏🏻😭

Jag kommer inom kort att släppa på några nya klienter på på min online coachning: Du kan ansöka om din plats HÄR så blir du kontaktad om ett par dagar för en tele konsultation och uppstart innan månadsskifte ☺️

Här ser ni mig med Jax ❤️👇🏻 Alltså denna stiliga kille är SÅ mysig!


Här på Mikes gym lever vi spartanskt. Enkelt och familjärt. Man bor och lever som på ett camp.

Mike har ett hjärta av guld och är en riktig förebild 💪🏻💫❤️ Hans verksamhet har drabbats hårt av covid 19 och alla gör det bästa möjliga av situationen.

Jag skulle spenderat 10 veckor här i sommar. Jobbat härifrån. Ludvig skulle varit med, och fått lära sig att träna som en”ninja” , samt övat på engelska ☺️ Nu blev det inte så. Jag är tacksam att vi är här och går dessa dagar 🙏🏻 Vi försöker att hinna med det jobb vi ska få gjort när vi är här 🎥. Och ändå få egenträning och återhämtning …

OM , och beroende på hur covid 19 utvecklas i höst. Så kommer vi att föröka lägga två nya trainingcamp här nästa år 🙏🏻 Så för dig som vill följa med så vet du att möjligheten kommer att finnas så fort allt visar vart pandemin tar vägen… I området där vi bor känner jag flera ”locals” . Dom berättar att detta område drabbats minimal i antal smittade 🙏🏻. Så vi håller tummarna för att det förblir så ✊🏻❤️


Nu är jag tillbaka på diet, dvs kostschema. Det är ju betydligt enklare när maten står färdig serverad att bara slänga in i micron och värma på😉 Jag har smygstartat med kostschema hemma…. Minskat portioner, uteslutit socker. Värmt upp med rutiner osv. Men nu lägger jag i en växel till ☺️ Kroppen svarar svin-bra. Jag svettas som en gris ( ordagrant 😂) och även om det är tungt så känner jag hur energi och styrka SAKTA, men säkert kommer tillbaka 💪🏻 ( med betoning på sakta)

Jag har världens bästa sällskap och team med mig, Jesper och Lisa ❤️❤️.

Vill också påminna om att jag i samarbete med @gavelo_official har en pågående kampanj där ni just nu får 15% med martens15 💫👌🏻 Gäller IDAG också 😍 In och shoppa HÄR

Nu ska vi äta frukost, och strax träna med Mike och gänget 💪🏻

– Hörs sen! / My Martens

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (9)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *