Hej!

Nu sitter jag hemma…. det är nästan helt tyst. Saknar dom redan! Speciellt min mamma!

Mamma har precis åkt hem. Min storasyster med familj hämtade henne för en stund sedan☺️ Jonas har också åkt. Dom ska åka på sitt första gig ( med särskilda restriktioner ) sedan januari 😅 Så Jonas ska till Finland.

Jag ska om en liten stund lämna Ludvig på Arlanda.

Jag är upprymt av känslor. 2 fantastiska dygn med min mamma ❤️ och min storasyster med familj som hälsat på oss och hennes mans syster som också bor i sthlms området .

Vi har haft lugna skända dagar… första dagen så gick vi till Stenladan och åt gemensam lunch. Sedan visade vi vårat lokal bad, och jag och kusinerna badade 😍 mysigt att få hänga med alla! Ludvigs kusiner är 1 & 3 år äldre ☺️

Vi har haft det sååå mysigt. Bara varit hemma och tagit det lugnt. Umgåtts, tittat på film. Men även hunnit med att visa mamma Sigtuna, vårat lokal matställe, och en tripp till stan och min Studio ☺️

Mamma och jag har hittat en relation i relationen i vuxen ålder 🙏🏻❤️🙏🏻

Vi pratar i telen flera gånger i veckan, och det känns som om mannars i vardagen tack vare FaceTime och samtal ☺️ Men att få ha henne här, hemma hos oss ❤️ Det är underbart!

Ludvig har sovit med mormor båda dagarna , och det känns sååå mysigt!!! ❤️

Nu när vi slutat pendla mellan öland/stockholm så finns det också mer tid… Så planen framöver att att ses oftare. Att vi ska kunna åka ”hem” till Vasstena och hälsa på oftare. Världens mysigaste Lill stad, precis intill Vättern ☺️

Dessa dagar kommer jag att leva länge på!! ❤️ . Nu ska jag samla mig lite. Förbereda Ludvigs flyg till Kalmar/öland.

Sedan ska Malin ( Malin Malle ) hämta Svea. Och inatt åker vi till Mikes Gym.

Men jag kikar in här senare och skriver mer om det då ☺️

– TACK Mamma och syster m.familj för dessa dagar❤️❤️🙏🏻

Jag fick en sååå fin ljuslykta av mamma, och en knippe morötter 🥕😂 ”istället för en blomma” sa mamma. Haha!

Hon har inte gett upp hoppet om att jag ska lära mig ÄTA grönsaker istället för att göra GRÖNSAKSJUIC🤣😂💚

/ My Martens

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (15)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *