Varför är kombucha nyttigt?

I samarbete med SUPERFRUIT 💛

Nu ska vi snacka Kombucha! 😍

Läskande, fräsch och nyttig – den asiatiska hälsodrycken kombucha har tagit västvärlden med storm 😍

Jag var precis lika nyfiken som alla andra! Vad är det? Varför ska man dricka det? Osv

Den är ju tok-god, som uppfriskande måltidsdryck, alternativ till vin och öl eller bara för att det är gott …. ( Perfekt för mig som inte dricker alkohol) 😉

Bonusen är att den ger dig levande bakteriekultur, enzymer och andra nyttigheter. Vilket är JÄTTE bra när man har krångel med bakteriefloran ☺️ Detta är också bra för oss med Rosacea när huden är i skov…. Då behöver man stabilitet i tarmarna och magen ☺️

Lite fakta från Superfruits hemsida:

Kombucha är en naturligt lätt kolsyrad tedryck som innehåller levande bakteriekultur. Genom fermentering av te tillsammans med socker och mikrobiell kultur, även kallad kombuchamoder eller kombuchasvamp bryggs denna tedryck som härstammar från Östasien. Kombucha har en lång tradition, det har dokumenterats att tedrycken dracks redan under den kinesiska Qin-dynastin 221 f.Kr.

Varför är kombucha nyttigt?


Kombuchamodern som används i bryggningen av kombucha är naturligt rik på enzymer, vitaminer, mineraler, jäst och det som den kanske mest är känd för – den levande bakteriekulturen. Under fermenteringen får även drycken dessa nyttigheter, i processen bildas också flertalet naturliga och nyttiga syror. Kombucha är också känt för att innehålla B-vitaminer. Att dricka kombucha är ett gott och enkelt sätt att få i sig en levande bakteriekultur varje dag.

Kultures kombucha är en ekologisk och handgjord kombucha i tre olika smaker.

Så för att ni alla ska få chansen att ”Prova på” , så vill jag tipsa om denna blandade sexpack-boxen så ni kan få testa flera smaker 😍 Min personliga favorit är nog hallon 💕

Med koden martens20 får du dessutom 20%

In och beställ din Kombucha HÄR 👈🏻

Kram kram

/ My Martens

7 Komentarer

  1. Kombucha är super 😊 min mage mår mycket bättre, inte alls så plufsig o jäst. Jag gör min egen 😊 inte alls svårt o du kan variera din smaksättning. Känner man nån som har kombushasvamp så kan säkert få, annars så finns det att beställa på nätet

  2. Men det är absolut inte värt pengarna! Det här är bara ännu ett reklaminlägg av dig som inte fyller någon funktion. Men du är absolut inte ensam sk”kändis” som gör reklam, men det är synd att folk är så naiva och okunniga.

  3. Hej! Finns ju i olika smaker. Har smakat någon som var mindre god och andra smaker som jag verkligen gillade! Tok-god!
    Håller helt med My. Nyttiga saker är ofta inte så goda. Men detta är uppfriskande och helt klart ett både nyttigt och festligt alternativ till alkohol. Trevlig sommar alla!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..