Spontanbesök av Jimi igår ❤️

Lunch, bad, promenad, natur, mys och kvalitetstid ❤️ Jimi och Bobby har ju genom åren blivit ”familj” . Dom båda var med och hjplite mig att flytta ifrån Sigtuna 2017 . Sjukt vad tiden går och hur mycket som har hänt sen dess 😂

Jimi hade köpt med sig mat från Realod, vilket örngott favvo-ställe i stan 👌🏻

Sen tog jag med honom till Sigtuna, där. I promenader , stannade på valvet och tog en kaffe… Innan vi åkte och badade ☺️

Hörs imorgon!

/ My Martens

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (16)
 • Helene

  Varför flyttade du från Sigtuna när du trivdes där?

 • Z

  Hur länge ska ni bo i huset innan ni flyttar igen?

 • Christina

  Du ser ut att ha kommit till rätta och verkar trivas. Kul att se🌝

 • Sofia

  Har du inte fått ordning på din säng än eftersom du sover på soffan? Be Anna komma och bädda upp åt dig, hon är expert på att bädda fint har jag sett på hennes Instagram.

  • My Martens

   Precis…. Min säng är
   Jätte fin!

   Jag har valt att ställa alla kartonger i so rummet, och sova i vardagsrummet. Det är dessutom svalast där 😍

   Skönt att ha ordning i resten av huset, och ha ett ”kaos” rum istället för överallt 😉

   VARFÖR skulle jag be någon av mina vänner komma och bädda åt mig? Det gör jag själv tack 😂

 • Kitte

  Cat fight på G

  Hur är oddsen My-Anna

 • Christina

  My du har lovat att tipsa om recept. Jag undrar hur du gör du dina kaffedrinkar? Har du en kaffemaskin? Är det vanlig Latte eller havrelatte? Recept/ ingredienser tack.
  De ser så goda ut😋☕

 • Majsan Ekberg

  Maten såg verkligen god ut….& så gulligt Svea tittar på Jimi💞💞💞Ni ser ut att ha haft en toppendag.

 • Birgith

  Sofia jag har också sett bilder där Anna visar bilder på sängar som hon bäddat. Jättefint, Anna får till den där mysiga känslan. Har även sett bild där Anna hjälpt My att bädda upp Mys bäddsoffa. Blev så fint med kuddar och draperade överkast.

 • Mia

  Wow vilken snygg kille. och hur mysigt du bor. Toppen. 😊

 • Birgith

  My det här är tydligen en känslig fråga för dig. Det var mer ett svar till Sofia som också berömmer Anna. Jag har inte påstått att du ska be Anna komma hem till dig och bädda dina sängar. För att förtydliga så har jag sett bilder från Annas hem där hon visar i mitt tycke, att hon får till en mysig bäddning. Också ploppar det bara upp så där, att Anna gjorde en fin bäddning hos dig som du själv lade upp en bild på.

 • Anette Ljungqvist

  Vilket märke är det på bubbelpoolen och var är den köpt? Ha en fin helg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *