”Se cool ut Mamma” …. Okay 😂 !?!

Vill kika in och säga Hej 👋🏻

Åza har precis checkat i hemma hos mig… Och hon har precis lagt in en ”blogg paus” 🤣 Så tack vare henne får ni ett inägg idag trots allt….

Vilken dag! 🙈 Full Fart för min del! Lämnat bil. Väntat bil. Lämnat bil igen 🤣 Försärkingsbolag, bilhandlare och några av mina vänner som bollplank. Jag har t.o.m. engagerat Ludvig pappa i mitt nya bilköp 😅. Det ska inte vara nytt. Men bara lätt Vegagatan.

Jag kan nämligen inte ha bil som gått över 3 år när man behöver börja betala helförsäkring då jag har skyhög premie 🙈😅! Därför vill jag ha begagnad bil dom är ett par månader gammal, inte för stor… och inte för liten. Större än en Minicooper, men ändå ganska liten för att kunna parkera inne i stan 😅

Jag har testat såååå långa blir senaste dagarna, olika modeller, olika storlekar osv. Nu har jag äntligen bestämt mig! Men den kommer om någon dag, och därför lånar jag en annan ifrån Hedins Sålänge…

Men som ni ser så har jag hämtat Ludvig på Arlanda👆🏻 SOM jag saknat honom ❤️ ! Äntligen är han hemma!

Min lilla älskling 😍

Så fort Åza dök upp med ”gula faran” så bytte Ludvig bil…. 🤣 TROTS att jag hämtade upp Ludvig i en röd jätte fin merca 😝

Det är inte min bil…. Utan en tillfällig lånebil som jag ska ha några dagar. Jag har nämligen sagt ”adjö” till min Mini Cooper. Jag mäster erkänna att jag blev lite sentimental 🙈😌

Men vi har lixom gått igenom så mycket tillsamman jag och ”pärlan”. Jag sålde ju min gamla Merca något år innan konkursen för att spara pengar. Jag gjorde ju allt och lite till för att rädda My’s Blommor efter branschförändring och utbygget…. Hur som.

”Pärlan” köpte jag ny, hon drog minimalt med bensin, och har varit en trogen pendlare mellan öland- Stockholm och Stocholm – Öland 😅 Plus att hon 2016 även körde tur / retur Amsterdam några gånger…. Med andra ord. Många mil, många minnen och min trogna vän genom flyttar, kaos och äventyr 💫 Tack ”Pärlan” för dess år ❤️🙏🏻.

Jag var dessutom 28 år när jag köpte henne , och teg skylten är INTE beställd 😂👆🏻

Åza är sååå gullig! Hon ville ge mig i inflyttnings present en hemmalagad middag 😌🙏🏻 Åza ska göra sin über goda Pasta Carbonara 🍝

Alltså hon har köpt massa go-saker 😅🙈 Perfekt timing på nya kostschemat… 🤣

Så… ikväll blir det en catchup Med Åza . ( Snälla rara söta du, gå in och kika på hennes blogg HÄR 👈🏻 )

Nu ska jag strax logga ut igen och återgå till att mysa med Åza, Jonas och Ludvig 💞

Men först måsta ni spana in mina tomatplantor 🍅 Jag har fått dom av Jonas mamma 😌

Hörs imorgon !

Kram kram

/ My Martens

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (12)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *