Dagens dagbok… Bil krångel, stress och struktur !

Hej!

Jag har inte varit inlogg mer än när jag skrev inlägget härom kvällen 😅 Jösses! Jag hänger inte med i kommentarerna! 🙈

En del av min rehab är att vara väldigt mycket offline. Då jag jobbat några timmar/dagen så är tiden och planeringen väldigt viktig för mig 🙏🏻

Jag är som ni redan vet i en svacka. På ett sätt så är jag i riktigt, risig form. Sömnen är inte helt som den ska. Jag kan komma bort saker. Tex lägga in osten i handväskan och mobilen i kylen… OCH köra iväg innan jag kommer på det 🤦‍♀️

Det läskiga är att jag ändå börjat hitta ett system som får det att fungera ändå. Små kom-ihåg-lappar. Alarm på mobilen. Lägger fram saker så jag vet vad jag ska göra… osv.

Mitt stresspåslag är lång ifrån bra. Men ändå gör jag framsteg 💪🏻

Jag drog inte i nödbromsen i tid denna gången. Vilket är väldigt genant då jag som kraschade rakt igenom väggen redan har gjort en lång j*vla resa en gång borde veta bättre…. Men just den där gränslösheten är min största utmaning.

Samtidigt så har hela Corona situationen skapat en så mycket mer klarsynt syn på livet i helhet.

Jag är så oroligt TACKSAM för vad jag har.

Tacksam över att Lilleman är frisk. ( ni är många som frågar, han har inte fått fler bakslag och mår bra 🙏🏻❤️)

Han har två tider för uppföljning, provtagning och röntgen kvar. Det känns tryggt…

Jag är lika osammanhängande som blogginlägget är. Ena stunden mår jag bra. Andra stunden kämpar jag med ångest, stress och att överhuvdtaget fungera.

Det konstiga är att det som fungerar är mitt jobb. Där är jag ”skarp” , fokuserad och disciplinerad.

Men så fort jag inte är i ”det” moodet så har jag det ganska svårt. Om jag tex inte har en tid att passa på morgonen och inte ställer klockan. Då vaknar jag med hjärtklappning tidigt som tusan, och en brutal ångest.

Men OM jag har en tid att passa…. då sover jag djupt, ända tills klockan ringer och jag kan vakna helt utan ångest 🤷‍♀️.

Det är ganska logiskt egentligen…. Jag mår som bäst av mina rutiner ☺️

Därför är prio för min del att komma i ordning hemma i nya huset. Samt att få rutiner på kost och träning igen…..

Denna veckan ska jag börja styrketräna med lätta vikter. Det är redan och skär lycka! 😭❤️

Inget pulshöjande, utan lugnt och kontrollerat ☺️

Idag har jag och Jonas jagat bil hela dagen! 🚗

Min mini Cooper har motor problem. Så efter många samtal med bilverkstäder, försäkringsbolag, osv. Så ska jag imorgon byta in den, och bilhandlaren tar över reparationen via försäkringsbolaget 😅 SUCK ! Men det var på tiden att byta bil ☺️ Den har varit mig trogen genom pendling i många år nu…. Men det har varit en låååång dag med bilproblem!

Våran lunch idag 👆🏻 sjukt gott! 3:e dagen på kostschema och den där satt inte fel!🙏🏻 Ni är många som frågar om kosten. Vad jag äter osv. Jag äger mat. Bra och näringsrik MAT 😉 Mer om det senare,..

imorgon ska jag ha frukostmöte. Jag ska hämta Mini Cooper på verkstad. Köra den till bilhandlare, köpa bil. Hämta bil 😅

Sedan kommer Ludvig med flyg till Arlanda…. ❤️🙏🏻 ÄNTLIGEN!

Samt Åza kommer komma och hälsa på ☺️ .

Hmmm…. mycket text idag. Ge mig några dagar , sen är jag igång här inne igen! ☺️

Kram och gonatt…

/ My Martens

5 Komentarer

 1. Allt tar sin tid 💖
  Skönt att du iaf är medveten om situationen. Jag är ju i samma. Ibland får man bara skratta åt eländet.
  Ska åka och handla två saker.
  Kommer hem med två kassar, men allt utom det jag åkte dit för 🤦🏼‍♀️😂😂😂
  Du ser glad ut och har din kärlek hos dig 💖
  Det glädjer mig att se.
  Stor kram till dig

 2. Var rädd om dig. Kämpar med samma sak. Den där hjärtklappningen med ångest på morgonen är brutalt obehaglig. Kram ❤️

 3. Det här är ingen kritik men; du verkar orka otroligt mycket för någon med utmattning. Åker till flera ställen och handlar samma dag, umgås mycket med folk, skaffar och underhåller djur osv osv. Jag har varit sjuk i utmattningssyndrom i fem år och jag är glad de dagar jag orkar laga mig ett mål mat. Träffar i stort sett aldrig någon, kan gå max en kvart, har hemtjänst för städning.
  Jag förstår att det drabbar olika men jag tror också att du aldrig kommer bli frisk med det tempo du håller.

 4. Så tråkigt att du inte mår bra. Nu har du ju pojkvän,hus, vovve och son och det vore ju skönt att njuta bara. Krya på dig !

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..