Bloggen är tillbaka!

{ Inlägget innehåller reklamlänk }

Heeeeej 👋🏻 Bloggen är tillbaka! 🙏🏻

Trots att den höll på att gå med i ADVIRALS konkurs så har vi efter många om och men 😅 Så ska det bli ordning på ”bloggandet” igen 😅🙈

Helt ärlig! Första dagen så tyckte jag att det var skönt utan blogg…. Andra dagen också. Men sen, sen gjorde det mig stressad och jag saknade den! 😅

Ni ska få flera inägg retroaktivt. Ett inägg till från förra helgen på Öland. Ett inägg från mitt förra besök hos Kropps kliniken där jag sökt hjälp för min Rosacea, och ska ta hjälp av medicin hudvård ❤️🙏🏻

Idag bjöd Anna mig på middag 🙏🏻❤️ Sååå mysigt! Spontant en mysig dejt på Valvet i Sigtuna.

Där vi även oväntat träffades igår 😅❤️ Alltså har är SÅ glad att vi flyttat ut från stan! Jag är och förblir en ”lantlolla” 🤣 . Jag uppskattar stan också. Pulsen, byggnaderna och alla vackra fasader. Närheten till allt. Gemenskapen osv. Men det kan jag nyttja ändå. Utan att bo mitt i smeten. Detta är helt perfekt! 25-30 min så är jag där. Denna veckan har jag två jobb-dagar i stan. Resten jobbar jag hemifrån 🙏🏻

Vill tipsa om en helt annan sak. Mina vänner på GAVELO har släppt nyheter igen 💫

Du kan just nu klicka hem valfria träningskläder och använda min rabattkod martens15 och få 15% rabatt ☺️ ( Gäller ÄVEN nyheter 💞) In och shoppa HÄR 👈🏻

Skön passform! Snygg design, 100% squat-vänliga! ( = INTE genomskinliga). Bra stöd i sporttopp och grymt stöd för bål👌🏻

6 Komentarer

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..