Hej på er!

Igår firade vi Jane 💞

Jane börjar bli stor nu… På längden har hon vuxit om både mig och sin mamma ( Kin) 😅 Men jag menar att hon börjar bli stor…. och påväg att bli vuxen 😌 Jag lärde känna Jane för ca 8 år sedan. Nu har hon precis konfirmerats ☺️ Satan-i-gatan vad åren går 🙈

Vi åkte ut till Kin & Alban på Lidingö och där hade vi ett trädgårds firande för henne… Jag träffar en del i mitt umgänge, som precis som jag undviker folk 😅 Nog för att Ludvig är testad och bekräftad Corona. Men med hans nedsatta immunförsvar vågar jag inte annat…. Men det var så mysigt uppstyrt så man kunde enkelt hålla avstånd och umgås med distans ❤️

Fina Kin & Sofie 💫💞

En mysig dag med fokus på Jane som alltså konfirmerats ☺️ Mysigt, god mat, härlig väder, bad och bus. Kärlek och värme ❤️

Jonas, Alban och Svea 🐶❤️

-Tack Kin, Alban och tjejerna för en mysig dag! 🙏🏻❤️

/ My Martens

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (12)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *