Träningsvärk från helvetet

Hej!

Först och främst! NI är fantastiska! ❤️🙏🏻 Ni är SÅ många som hänger med mig i flytten. Fram och tillbaka till varuhusen, jakten på växter, skärmskydd, möbler, osv…. ni skickar gulliga DM, Instagram kommentarer och visar uppskattning! Det VÄRMER 🙏🏻.

Jag mår på ett sätt, JÄTTE bra 🙏🏻 Lyckan över att få se hur vårat nya hem växer fram känns fantastiskt! ❤️😭🙏🏻 Jag nyper mig i armen för att fatta att detta är på riktigt! Att jag har köpt vårat egna lilla radhus och att vi ska stanna här LÄNGE🏡🙏🏻 Lyckan över att vi fått hem våran Svea ❤️😭🐶 Allt generellt är positivt och går år ”rätt” håll….

Jag lovar att ni ska få se fler bilder ifrån huset. Men, sålänge kan ni kika in på min Ig-story. Där är jag ganska flitig ( @mymartens ) och lägger upp snuttar från dagen då och då. Det är ett enkelt och smidigt sätt för mig att uppdatera när inte energi för inlägg finns tex 😅

Samtidigt så är jag så SJUKT trött! Min energi är i botten! Sömnen, ångesten, stressen. Men jag VET att det kommer att bli bra ❤️ Där framme… liiite längre fram.

Samtidig som allt med att skapa ett nytt hem till oss får igång min energi…. På ett positivt sätt ☺️

Jag har en enorm utmaning i framför mig, med själva rehabilitering. Flytten kom egentligen ”helt fel” med tanke på rehab. Men så är ju livet… det kommer saker när man minst anar se det 😅

Jag gör så gott jag kan. Jag har ”pausat” rehabiliteringen och går hemuppgifter i några veckor för att landa i just flytten… telekontakt med läkte istället för fysiskt på plats.

Först var jag helt emot det. Men nu, med facit i hand så har jag fullt upp med just hem uppgifterna och att bara ”landa” i allt.

Även om flytten tar på energin, när man kör skytte trafik fram och tillbaka med grejer, man slänger, rensar, handlar osv. DET stressar upp mig.

Men utöver det så är det ju så galet mycket mera positiva saker som den innebär 🏡🙏🏻😭❤️ = LYCKA!

TRÄNINGSVÄRK

I förrgår var jag på Elins födelsedag workout! Alltså dra mig baklänges vad roligt! 🏋️

Först och främst så var jag påväg att inte åka. För att jag inte känner mig iform, och för att jag är så trött. Men samtidigt så ville jag såklart fira Elin. Som haft det tufft på flera plan på sista tiden …

Malle fick mig på andra tankar☺️

”PT Staffan” var coach på detta passet…. I go, you go 💪🏻 200 reps av VARJE övning 🤣 Med tanke på min rehabilitering som inkluderar träningsförbud så kände jag att jag var på djupt vatten 😎

Saken är den att jag får börja träna nu. Lugnt, kontrollerat med fokus på att ta lätta vikter och jobba LÅGINTENSIVT. ( SÅ taggad på att komma igång! )

Så utmaningen för mig var att INTE tävla mot någon annan…. ( Vilket såklart är jätte svårt med Pischa, Malle, Elin och alla andra branschkollegor och coacher bredvid mig ) 🤣

Jag körde med Bobbys som också varit sjuk i 4-5 veckor. Så vi försökte ta det liiite lugnare😅

Sjukt roligt på alla plan! Idag TVÅ dagar efter så är min träningsvärk brutal och jag kan knappt gå 🤣🤣🤣🙈 Mmm… varför mjukstarta??? 🙈

Efter träningspasset gick vi ner till Rålis, där vi åt lunch i solen ☀️😎 En roligt skön söndag, med sköna människor! ❤️

just nu är jag extremt asocial. Selektiv med vilka jag räffar/pratar med. Men detta var ett perfekt exempel på någonting som ger mer energi än det tar ❤️ Trots Staffans mördarpass 🤣🏋️!

Idag har vi hämtat hem Ludvig ❤️ Han har fått komma hem till huset för första gången… efter ca 1.5 vecka hos sin pappa… Men det tar vi imorgon, för nu går ögonen i kors och jag somnar nästan 😅

kram kram och gonatt!

/ My Martens

10 Komentarer

 1. Har kollat Instagram-stories. Underbart att se Ludvig i studsmattan! Är han helt återställd nu? Vad tyckte han om det nya huset?

 2. Så bra att du ändå kom iväg tror du fyllde på. Men som sagt i utmattning så är ju även det som ger energi ibland också det som tar så konstigt. Jag rehabtränar också vill bara köra på men det går inte. Men igår lunksprang jag 15 min alltid en början. Får gå sakta fram annars får jag ont överallt. Försök djupandas och bara sitt där i din stol, skriv ner idéer istället för att genomför. Ser så mysigt ut där ni bor 🤩 kram

 3. Du har varit sjuk och gossen din har varit sjuk jättelänge med bl a Corona.
  Så går du på träning mm och ni håller inte avstånd alls!
  Skäms människor.
  Har sett flera bilder från hennes födelsedag och ni är så tätt inpå varann.
  Du om någon borde förespråka att man fortfarande håller avstånd och kanske avstår såna event tills det här är över.
  Ni har era plattformar och ena stunden ondgör ni er över att folk sitter som packade sillar på uteserveringar och vid demonstrationer för att i nästa stund helt bryta mot de restriktioner vi ändå har.
  Använd det ni har till att informera istället.
  Jag förstår att det var kul att fira Elin, det kanske ni alla behövde,speciellt hon.
  Men inte så tätt inpå varann.
  Ta mina ord på rätt sätt nu, My.
  Jag vill inte att någon mer blir sjuk.
  Jag vill att vi alla gör vad vi kan för att hålla skiten från oss.

 4. Förstår faktiskt inte heller hur du som verkligen förespråkat detta med ordentligt avstånd och att folk inte tar detta på allvar kan hänga så nära dessa träningskompisar som det ser ut till att du inte har sett på länge heller. När man tränar så svettas man, torkar sig om munnen ligger på golvet i andrad och egen svett mm mm, lite märkligt i mina ögon.

 5. Jag vill inte vara otrevlig My! Men är du och dina vänner medvetna om att vi har den värsta pandemin någonsin? Herregud, jag blir chockad över beteendet. Människor dör som flugor.

 6. Åh vad skönt att boendet har blivit bra och att även ekonomin verkar ha stabiliserats. Har för mig att du skrev att det såg mörkt ut ett tag men nu verkar de problemen vara ur världen! Lycka till med allt! 🤗

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..