8000 människor möttes på Sergelstorg , tror rekommendationer om 2 meter avstånd! Ren och skär idioti!

Landet ”mellanmjölk” med dubbelmoral utan regler utan endast rekombinationer! Som majoriteten uppenbarligen INTE följer!

Alltså på riktigt!!!! Jag blir så j*vla förbannad! Samtidigt får jag en riktig obehagskänsla och blir rädd för konsekvenserna!

Staten och Tegnell, och folkhälsomyndigheten har ju trots allt lyckats relativt bra med flera saker. Sjukvårdssystemet har gått på knäna, men trots allt inte kraschat. Landets ekonomi har också drabbat, men långt ifrån kraschat…

Jag som precis sett sjukvården inifrån och med all turer in och ut på sjukhus med Ludvigs situation och hans Corona. Sjulvårdspersonalen skakar på huvudet åt hur majoriteten beter sig.

Uteserveringar är fullsatta, folk lever som om det inte finns en pågående pandemi!?!

Igår samlades över 8000 människor i ett förvisso gott syfte men emot ALLA rekommendationer! 🤦‍♀️ Det är ju för fan helt sjukt!!!! Vi får nu se hur nästa veckas sjukvårdsituation ser ut efter gårdagen ”träff” 💔🤦‍♀️!

Detta är ju ett hån mot våran svenska sjukvård och alla sjukvårdshjältar ❤️

-Vad tycker ni?

38 Komentarer

 1. Håller med! Är själv hemma idag med svaga symptom men för säkerhets skull är jag hemma. Så borde alla göra men nej då demonsterar man i dessa tider!?! Galet!!

 2. Tycker oxå att det är respektlöst! Polisen som går ner på knä, går sen runt och kramar många. Blir hon smittad må tro och sen kommer hem till någon för att lämna ett dödsbesked tex och smittar den familjen.

  Har svårt att förstå även om det är för en god sak så pågår en dödlig pandemi

 3. Lisa, vad menar du? Emot demonstrationer? Inlägget handlar ju om huruvida folk beter sig i dessa pandemi tider. Menar du att du är emot demonstrationer överhuvudtaget i Sverige? Ditt inlägg verkar lite konstigt…

 4. De var helt sjukt, för en god sak blir rena idiotin!! Ja så mycket människor missköter sig helt otroligt, de flesta kan väl läsa och höra😡🤬😠

 5. Inte ett dugg konstigt inlägg….jag gissar att hon menar, att många anser att man skulle vara rasist för att man är emot demonstrationen på Sergels Torg. Folk förstår inte att man är emot folksamlingen och inte dess syfte.

 6. Dra inte alla över en kam, vi utanför Stockholm sköter oss. Alla gör inte som stockholmare, och därför har vi väldigt få fall.

  Vi får alla lida för det ni gör, och andra länder behandlar oss som pestsmittade tack vare det.

 7. Jag rehabiliter just nu covid patienter som legat i resperatorer att sakta sakta återgå till ett fungerande liv. Skäms på er som inte tar detta på allvar !! Skäms!

 8. Jag håller med om att det för pandemin är galet trots att syftet med demonstrationen är mer än motiverat.

  KAN ni kvinnor uttrycka två meningar utan att blanda in svordomar f ö? Fattigdomsbevis språkligt)

 9. Håller fullständigt med dig. Blev bestört när jag såg denna samling av människor igår på tv och tänker på de följder det kan bli. Vi är som sagt mitt uppe i en pandemi och hur tänker man då när man samlas så här!!!!! Här sitter man och är livrädd för covid19 och tänker på alla som kämpar för sin överlevnad och alla som kämpar i sjukvården. Blir väldigt rädd över hur folk beter sig mitt i pandemin!

 10. Jag håller med dig My, jag blev riktigt irriterad och förbannad.
  Jag hoppas att alla Stockholmare håller sig hemma i karantän i 14 dagar nu.
  Och i Malmö idag är det ny demonstration.
  *skakar på huvudet*😶

  Jag hoppas att din grabb mår bättre!

 11. Håller med dig My så klart. Där jag bor, i en småstad i Småland, sköter vi oss jättebra tack o lov.
  Hoppas Ludvig snart mår bra igen och du också ni kämpar på verkligen båda två.
  Lycka till med allt och föresten dina katter och lilla valpen är ursöta.🥰💐

 12. Tror att många som valde att gå på demonstrtionen ansåg att dödade av svarta människor är en värre pandemi och därför en mer angelägen fråga.

 13. Det är väldigt lätt för vita människor som aldrig upplevt rasism och själva ägnar sig åt rasism att förstå detta. Många anser att detta är värre än Corona och har dessutom pågått alldeles för länge utan att någon säger ifrån. Vissa saker kan inte vänta, trots Corona. Poliser har ju tydligen inte slutat döda svarta i Usa trots Corona.

  Jag har så många gånger hört kollegor uttrycka sig rasistiskt, samma vita kollegor som idag skriver att den här demonstrationen är idiotisk.

 14. Håller med.. inte bara distansen är förskräcklig.. vad hände med max 50 pers? Blir förbaskat irriterad på att regler inte följs.. det är ju jättemånga som får avstå saker just nu.. tänker på studenten, bröllopen, dopen, begravningarna, avslutningar… alla företag som går med förlust… sjukvården o all vårdpersonal som sliter som galningar.. dom får inte ens semester som dom kanske önskat… nä fy fan på ren svenska… den ena ytterligheten efter den andra.. GALET!

 15. Ullis, det är inget försvar , men tänker som dig att det blev bara för mycket med alla dessa brutala o meningslösa mord på människor med mörk ju. Folk handlade väl av ren desperation och tänkte väl inte längre antar jag. Man får nånstans förstå dess frustration och att man handlar i ren o skär förskräckelse.

  Nu menar jag INTE att det var rätt, bara en mänsklig förståelse. 💕

 16. Helt jävla sjukt! Det dör många människor VARJE DAG. Polisen som gick runt och kramade folk (!) Ehhh… Okej. Vad fan håller folk på med?! Det är som att folk bara skiter i det så länge det inte drabbar dom själva. Coronan kommer skjuta i höjden helt nu efter detta tror jag.

 17. Håller med dig fullständigt! Men svenska ungdomar är oerhört klent begåvade, många vet inte ens om att vi befinner oss mitt i en brinnande pandemi. Men du har fel My när du säger att Tegnell o staten ändå har ”lyckats” bra med vissa saker. Det är precis tvärtom, ett fullständigt misslyckande, och det är Tegnell och regeringens fel att folk samlas på detta viset, för de har låtit folk göra precis som man vill. Folksamlingar har pågått hur länge som helst med deras vetskap. Man ska INTE lyssna på Tegnell, för han är tillsagd av regeringen vilket budskap som ska sägas, och regeringen kan inte ett skit om medicin och vetenskap. Man ska lyssna på professor Björn Olsen och på WHO, som tvärtemot Tegnell sagt att man INTE ska ha några folksamlingar överhuvudtaget, att man SKA hålla minst 2 meter avstånd mellan varandra, men jag har inte sett NÅGON göra det. Däremot har jag sett filmer på människor som lagts ut på nätet med anhörigas medgivande som ligger och har dödskamp i covid19, och det är en hemsk syn, de kvävs helt enkelt till döds, precis som kol patienter gör i slutskedet. Alla jävla idioter som samlats för demonstration i denna brinnande pandemi, som drar hem smitta till familjer och andra, hoppas alla dessa blir jävligt sjuka i covid19 och som kvävs till döds, för det är exakt så man dör i denna sjukdom, grattis till alla er som uppenbart ser fram emot att kvävas till döds i denna hemska sjukdom, jävla idioter!

 18. Även om det var för en bra sak. Så NEJ, håller med dig, inte bara här, i Malmö, Gbg. Står helt och fullt bakom demonstranterna men som med andra saker så får man göra det på ett annat vis i virusets tider. Har även bråkat med släkt angående detta då de vet att jag arbetar för mänskliga rättigheter.

 19. Håller med Dig! Suveränt bra att Du tar upp det! Respektlöst helt enkelt att uppträda på detta vis. Kram/ tant H

 20. Tanken bakom demonstrationerna är god men i dessa tider borde det stannat vid en tanke.
  Det kan bli många döda för en död.
  Man motarbetar inte rasism genom att delta i samhällsfarliga demonstrationen som ofta leder till våld också.
  Våld föder våld, det ser man ju bara i Usa nu med allt som inte längre är demonstrationer utan istället rena kravaller med våld och plundring mm.
  Näe, det här vi lever i nu är ett undantagsfall och det borde inte ges tillstånd för nåt sånt.
  Men här lyser den svenska mesheten och fegheten igenom hos polis och andra myndigheter som tror de måste göra folk till lags i en pandemi. Det måste de INTE.
  Man ser bilder, filmer mm dagligen om hur folk sitter som packade sillar och s.k influensers som fortsätter sina liv med fest och glam som om ingenting hänt ( nu menar jag INTE dig My)
  Det är bilder på pubat, tjejträffar, partyn mm mm.
  Rent ut sagt blir man ( som verkligen är i riskgrupp själv) förbannad.
  Nu om nånsin måste vi helt enkelt avstå vissa saker. Vi måste sluta tänka på bara oss själva utan börja tänka på omvärlden också.
  Ingen av oss är skyddad. Ingen av oss kan säga ”att det där drabbar inte mig”, för det vet man inte.
  Den kvinnliga polis som knäböjde och tog emot kramar borde ha vetat bättre.
  Man får inte låta känslor styra.
  NU ska det demonstreras mot rasism? Men innan då?
  Det är inte rätt tid för sånt här nu.
  Låt oss hoppas det inte blir nåt mer förrän detta är över.
  Hoppas för övrigt sonen mår bättre ❤️

 21. Att det ska vara så svårt att hålla avstånd. Glad jag flyttat från Stockholm, i småstäder är folk mycket bättre på att hålla avstånd.
  Förresten, såg idag att Lillemans pappa blivit ”Årets Ölänning ”. Grattis !

 22. Åh håller med dig så mycket! Att folk inte förstår bättre är skrämmande! Bra syfte men inte nu!!
  Jag ligger själv här på soffan med halsont och huvudvärk.. Bor i Kalmar och tycker att folk börjar släppa på gränserna rejält, mycket folk överallt.. och avståndet sköts sådär tycker jag. Folk börjar tröttna, sommaren är på G och man vill umgås.
  Önskar att det var tydligare regler.. Hade velat bo i Norge i dessa tider som har skött detta så bra!
  Läste förresten om Colombia som skulle börja släppa lite på restriktionerna.. barn mellan 2-5 år + 70+ fick vara ute 1/2 Tim 3 gånger i veckan.. 6-17 år 1 Tim 3 gånger i veckan och 18-69 år hela 2 Tim om dagen.. Lever vi i samma värld????
  Tänk hur det kommer bli nu i sommar med fritt resande i Sverige.. Ölänningar och Gotlänningar håll i hatten för nu kommer det turister! Hur det kommer gå återstår att se det är bara att hålla tummarna! Antar att man då fortfarande måste tänka på att inte belasta sjukvården i andra regioner än sin egen så att man får åka hem om man blir sjuk🤷‍♀️
  Hoppas vi klarar oss bra! Håller tummarna att allt går bra för Ludvig! Kram!❤️

 23. Till Hanna!

  Men lilla gumman! VI i Sverige har väl för faen inte ett skit att göra med det som hände i US. Är ni helt tappade?! Ställ er då för faen utanför Amerikanska ambassaden, va faen står ni på plattan för och gapar och skriker som idioter och som inte en enda amerikan bryr sig om vad ni gör här!!! De vet för faen inte ens var Sverige ligger? Om Sverige är en bakelse? De vet inte ens var Europa ligger! Vill ni påverka om ni inbillar er att ni kan det, så sätt er hemma då istället bakom skrivbordet och gör namninsamlingar och skicka över till presidenten i US, alltså man blir vansinnig på alla dessa jävla dumma klent begåvade människor som helst skiter i ett vi står i en brinnande pandemi!!! Varje dag bara i Sverige dör det ju för helvete mellan 70 – 80 personer per dygn!!!!! Kan för faen vara någon av er idioter som inte kan hålla avstånd som t.ex är en sådan person som smittat Ludvig!!!! För det är precis vad ni gör när ni samlas i folksamlingar!!!! Dessutom alla ni som var på plattan, Göteborg och Malmö, ni gav en enda jävla stor örfil till hela Sveriges sjukvårdspersonal som jobbat livet ur sig för att rädda liv, Löven är också orsak till den jävla örfil han ger till Sveriges alla läkare syrror och vårdbiträde som sliter ut sig pga svenska folket skiter i att vi har en brinnande pandemi som inte går att släcka!!! Djävla idioter säger jag bara!!!

 24. nn?
  Tror du får läsa Hanna’s text engång till 😅😅
  Gör om gör rätt 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️❣️

 25. Till Monica!

  Mitt inlägg gäller även till alla som gett sjukvården en enda stor käftsmäll och fortfarande gör, och till alla som samlas i stora grupper oavsett om det är plattan eller ej, gäller även uteserveringar, parker, bussar tunnelbanor cafeer privata fester med flertal människor, m.m, och jag står fast vid att US skiter fullständigt i att ett litet land som Sverige står o gapar på plattan. Om ngn ska göra rätt här, så är det alla som samlas i masspsykoser med sitt gapande och skrikande för att de själva vill ha 15 min uppståndelse i ljuset, för om 2 veckor?? Vad gör alla dessa ligister då åt den demonstration de pysslat med? Inte ett skit. Bortglömt!!!! Gör rätt istället alla stollar och skriv protestlistor då istället.

  Engagera er lite istället i verkligheten, t.ex hur jävla diskriminerande alla kvinnor är i Afghanistan!!!!!! Där sätts kvinnor i fängelse upp till 7 år för att de inlett ett förhållande med en man som de själva valt och blivit kära i!!! Mannen som kvinnan blivit kär i döms också till fängelse upp till 7 år medan deras egen far anmäler dem till polisen för att de inte vill gifta sig med en 90 årig gubbe som fadern har utsett dottern att gifta sig med. DÄR snackar vi diskriminering och förtryck!!!! VARFÖR går ni inte o demonstrerar om detta?? I detta programmet åkte journalisten o besökte pappan och hans son, de vidhöll att dottern och barnet hon fött med mannen hon var kär i skulle skjutas!!?? Riktigt så jävla illa har inte färgade det i US. Följ med i världsdebatterna och uppdatera er lite mera så ni kan tänka till lite vad som verkligen bör prioriteras!! Kvinnor stenas till döds i Afghanistan, men ni som springer och demonstrerar ni lyfter inte på er ända för att springa ut på plattan och kämpa för dessa kvinnor.

 26. NN jag förstår va du skriver, och JAG håller med dig, men det jag påpekade är att du nog läser vissa kommentar lite för fort, som hon hanna hon tycker ju också att demostrasjon inte är lämpligt! Just i dessa dagar, Tror dom flesta håller med där, förutom 8000 puckon som var där…

  Jag jobbar själv inom vården, natt! å är lycklig lottat varje gång jag kommer hem å inte har blivit smittat, livrädd för skiten, å stor respekt! Jag är långledig var 3 vecka i 8 dagar? Du kan ju gissa vad jag gör då! Absolut ingenting å håller mig hemma knappt utanför dörren… för att inte bli smittad el ev smitta någon om jag nu skulle va smittebärare, utan att vet om det..
  Men tack å lov ska nu vårdpersonal få bli testade, å det ska bli 🙏🏽🙏🏽 Man kanske tom har antikroppar.. å släpper all jäkla oro…
  El så har man det inte, å är isåfall ännu mera försiktig! Sen får vi bara hoppas att skiten snart lägger sig, hela livet står ju på vänt! Iallafall mitt liv känns det som, ha en bra helg, själv har jag 10 timmar kvar på mitt pass denna natt 🌸🌸

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..