Feber och sjukstuga igen! FAN!!! Det räcker nu !

Faaaaaaan!!!!!!!!! 🤒

Ludvig kom hem med Feber onsdag eftermiddag och hade det tills – fredag eftermiddag.

Feberfri lör och halva söndag. Pigg igen.

Febern kom tillbaka igårkväll, och nu har han ont i halsen och febern stiger 🤒😤 😭

Alltså på riktigt!!! Det räcker nu!!!! 😭 Efter nästan 3 månader med isolering och Corona med alla turer in och ut på sjukhus så gjorde detta att jag bröt ihop! 😭 Tycker SÅ synd om honom! 💔

/ Mamma My

19 Komentarer

 1. Så tråkigt förstår att det känns hopplöst! Har de kollat att han inte har Kawasakis sjukdom? Förstår inte karantän i 3 månader? Min man har suttit hemma i karantän sedan 25 februari det blir 3 månader utan att ha varit utanför dörren men din son har väl träffat andra, gått till och från skolan, promenader, åkt bil med förflyttningar Sthlm/Täby/Sigtuna och fika ute med vänner? Vill du inte ha honom hemma från skolan och full karantän/sjukhusvård? Allt kommer att gå bra!
  Hoppas han tillfrisknar snart!

 2. Vart var ni i helgen när han mådde bättre? Minns Du att jag skrev för ett tag sedan om höga strålningen i Vasastan? Det börjar blir högre och högre överallt nu i och med 5G masterna som satts upp men ville minnas att Ludvig mådde bättre När ni sov över i Täby. Jag länkar igen till artikeln och kanske du kan kontakta någon att göra en mätning i lägenheten för värdarna.

  https://www.stralskyddsstiftelsen.se/2020/04/mycket-hog-stralning-i-bostader-manniskor-har-svara-symtom/

  Vasastan, Stockholm
  Mätning i lägenhet högst upp i fastighet med basstationer på taket. Toppvärden på 100 000 mikroW/m2 uppmäts i sovrummet där en 21-årig man har sovit i flera år och som i tre års tid varit sjuklig. Idag mår han mycket dåligt. Bland symtomen finns sömnlöshet, ont i muskler, koncentrationsproblem och utmattning/orkeslöshet. Den unge mannens mamma mår också dåligt när hon vistas i lägenheten. Alla grannar till familjen på samma våningsplan är också sjuka uppger mamman.
  Ute på balkonen mäts toppnivåer på 200 000 mikroW/m2 upp. Det finns förutom basstationerna på fastighetens tak även två antenner på grannfastigheten. Lägenhetsinnehavaren uppger till att deras grannar på samma våningsplan är sjuka de också.

 3. Kan så väl känna det du känner!
  Faaan och hoppas det blir snabbt bättre och inte är något alvarligt!

  Kram från en norrländsk tant som är både mormor, farmor och familjehemsmamma!

 4. Kan nog vara att han är extra känslig nu och det går mycket olika typer av förkylningar. Men förstår frustrationen och att ni är less på eländet. Håller tummarna att L frisknar på sig fort. Kram ❤️

 5. Men snälle du det är väl ingen ide att du skriker och bryter ihop.
  Ta kontakt med den läkare eller avdelning där ni varit och tagit alla prover du pratade om. Men det antar jag att du redan gjort.

  • Naturligtvis har jag gjort det.

   Jag varken skriker eller höjer rösten.

   Att jag blir ledsen och besviken är inte så konstigt. Lilleman flyttade upp hit i mitten på januari, och började en helt ny skola.

   Han har varit sjuk en dryg vecka innan Corona. Sedan Corona. Och nu sjuk igen.

   Han har missat nästan hela terminen. Då det även varit lov och helgdagar emellan.

   Han är sviiiin ledsen, och detta kommer såklart att få konsekvenser. Hur och i vilken form vet vi ej ännu.

   Han fick även en julklapp ( hans ”huvud julklapp”) att få börja spela fotboll med tillhörande snygg, skor, kläder osv.

   Så hemma ligger en 9 åring pojke och är både sjuk, besviken och ledsen på situationen…. vilket såklart inte är konstigt!

   Så tillåt mig att vara ledsen, och delge dessa tankar här. Det är fullt naturligt, och majoriteten av de som är föräldrar förstör nog just det ! 😞

 6. Hej! Jag hopas verkligen att han piggar på sig snart, tycker allt att ni haft er del av den här skiten. Jag vill också gratulera till ert nya boende. Såå kul!💗 Och du skit i alla som hela tiden har något att klaga på ( i det här fallet, en adress)😳 De är garanterat bara avundsjuka.
  Lycka till med allt och kryakram till lilleman.
  Ha det fint!😊💗

 7. Men killen då 😥

  Visst hade han fått antibiotika i slutet av helvetespärsen? Antibiotika kan sätta ner immunförsvaret så han kanske har fått halsfluss?

  Nu får det räcka med sjukdomar för er! Hoppas han kryar på sig snabbt nu och att han får hålla sig frisk ❤️

 8. Det kommer att ordna sig detta så tappa inte tålamodet! Krävs säkert lite provtagning igen. Kanske har någon lurig bakterie gömt sig….När ni flyttar och det blir sommarlov i ny miljö – då måste det stabilisera sig. Att ta det lugnt är också ett tips för det är läkande !
  Svea är allt bra söt!
  Lycka till nu/ tant H

 9. Usch va trist. Förstår du blir ledsen. Hade väl varit konstigt annars med all sjukstuga ni haft. Stackars lille pojk. Hoppas att han blir fort frisk och att sommaren gör att hans immunförsvar blir starkare.
  Kram till er.

 10. Ska han byta skola i och med flytten?

  Ni kan säkert ta igen det som han har missat under sommaren.

  Ni gjorde ju en del arbete hemma.

  Katrin Z hade ju också sina barnbidrag karantän och hennes äldsta ska ju börja fyran. Det är tuffare med nationella kunskapsprov mm.

  Ert hus ser fantastiskt mysigt och coolt ut.

  Tror det passar er jättebra!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..