Balans är nyckel till framgång. Därför använder jag LIFESUM

I samarbete med LIFESUM 💚

Ladda ner appen och få 30 % på PREMIUM HÄR

Dunderfrukost på mitt sätt😍 . Fördelen när valpen 🐶 väcker mig tidigt är att jag får tid att njuta länge av frukosten 😅

Balans är 🔑 till framgång!

Jag tror inte på allt eller inget…. Även om det är ”lätt” att hamna just där. En balans mellan vila och aktivitet är minst lika viktigt som en balans i kosten. Det är så lätt att det blir en destruktiv relation till magen, att den skapar ångest. Jag vet, av egen erfarenhet. Men att äta gott, näringsrikt, med bred variation behöver inte vara tråkigt, eller svårt 😅

Men om man saknar kunskapen, och inte riktigt VET vad som innehåller vad, och vad som får just dig och DIN kropp att må som bäst…. Då kan det kännas svårt!😅 Därför kan jag varmt rekommendera LIFESUM 💚👌🏻


Med LIFESUM kan du enkelt registrera din mat och följa det du faktiskt gör… och förstå vad du behöver lägga till/minska eller kanske ta bort ☺️


Några anledningar till varför jag älskar LIFESUM!


💚 Den innehåller viktminskningsplaner och hälsoplaner. På ett SUNT och hållbart sätt!
.


💚 Den hjälper dig att bygga upp långsiktiga , hållbara rutiner!


💚Du får mängder av inspirerande och hälsosamma receptet! 🥘 🍌 🍳 🥬.


💚Den är Gratis! Meeeen, jag rekommenderar dig att bli premium genom min länk i bio 👆🏻 du får då 30% och det kostar endast 28:- / mån 🌟


💚 Den passar även både veganer och vegetarianer 🥦


💚Den är personlig! Ingen människa är den andra lik, och inte heller behov, det finns inget kostschema som passar alla, då vi alla är olika och har olika behov 😊 Gör som jag, för dig liv liiite enklare, ha roligt under tiden och ladda ner LIFESUM appen!

Som sagt appen är gratis. Men vill du bli premium så får du tillgång till mycket mer och det kan jag VARMT REKOMMENDERA 💚 😄

/ My Martens

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..