INSTARGRAM

DIN ONLINE COACH

PT STUDIO TÄBY

Lite risig, rufsig, och tuffsig… men glad och TACKSAM ändå!

SÅ mycket kärlek! Ni fattar inte hur mycket lilla Svea ger både mig och Ludvig ❤️😭🐶!!Nu tar vi ”långhelg” , mina händer är så torra av frenetiskt tvättande och spritande att dom är svullna och gör ont 😅 Min utväxt är BRUTAL. Solbrännan lyser med sin frånvaro, sminket vet jag inte ens vart jag lagt 😂 Naglarna… alltså dom har jag bitit ner under isoleringen av ren nervositet 🙈 och jag i allmänhet är inte på banan över huvudtaget, mörkar ringar under ögonen och en trött blick de bjuder jag på 😉 ! Flåset är fortfarande tungt, jag blir andfådd av att GÅ och prata ( 🙈😅) . Körde mitt första styrkepass på 3.5 MÅNAD häromdagen! 🙏🏻Men efter 2.5 månader med sjuk Lilleman, sjukhus 🏥, Corona, och den påfrestning det inneburit av rädsla och ovisshet ….. Så är jag rent av LYCKLIG över att Ludvig är frisk, Lillan har kommit hem och vi får vara tillsammans UTE i friska luften! 🙏🏻❤️
Allt det där andra som utväxt, piff och ”det där” , det tar vi tag i sen….. ( Ping Bobby 😎😂❤️ Dags för helrenovering 🤣)


Kram på er mina underbara följare som stöttar i både med och motgång! Just nu känns allting väldigt bra!😭❤️

PS: har även varit på lunchdejt med min indian ❤️

/ My Martens

9 Komentarer

  1. Inget illa ment men, jag jobbar i vården så du vill inte byta händer med mig 😂. Njut av helgen med de dina❣️

  2. Det är så underbart att höra att ni alla mår bra och så denna lilla Svea som förgyller livet, även för mig som får följa henne här. ♥️

  3. Ja tänk vad lite de betyder att inte ha perfekta naglar eller hår när man gått igenom svåra stunder som ni har gjort länge nu. Det blir liksom inte viktigt.

    Tänk sen så härligt de blir att fräscha till dig och få känn sig lite fin efter allt💕

  4. En liten hund gör underverk med själen!🙏🐶 Så skönt att ni är friska! Har själv hemska torra händer!(frisör) Men vad gör det, bara man är frisk!🙌
    Kram till er!💕

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

tre + 11 =

Om du missat..

Min helg i bilder

Min helg i bilder … En lugn och skön helg. Trots att vi hunnit med...

Stress och återhämtning i vardagen

Godmorgon! Några tanke ifrån min egen reflektion och ur mitt perspektiv som coach! Psykisk...

Testinlägg från helgen

Hej på er! Hoppas att allt är bra! Nu gör jag ett test inlägg....