SÅ mycket kärlek! Ni fattar inte hur mycket lilla Svea ger både mig och Ludvig ❤️😭🐶!!Nu tar vi ”långhelg” , mina händer är så torra av frenetiskt tvättande och spritande att dom är svullna och gör ont 😅 Min utväxt är BRUTAL. Solbrännan lyser med sin frånvaro, sminket vet jag inte ens vart jag lagt 😂 Naglarna… alltså dom har jag bitit ner under isoleringen av ren nervositet 🙈 och jag i allmänhet är inte på banan över huvudtaget, mörkar ringar under ögonen och en trött blick de bjuder jag på 😉 ! Flåset är fortfarande tungt, jag blir andfådd av att GÅ och prata ( 🙈😅) . Körde mitt första styrkepass på 3.5 MÅNAD häromdagen! 🙏🏻Men efter 2.5 månader med sjuk Lilleman, sjukhus 🏥, Corona, och den påfrestning det inneburit av rädsla och ovisshet ….. Så är jag rent av LYCKLIG över att Ludvig är frisk, Lillan har kommit hem och vi får vara tillsammans UTE i friska luften! 🙏🏻❤️
Allt det där andra som utväxt, piff och ”det där” , det tar vi tag i sen….. ( Ping Bobby 😎😂❤️ Dags för helrenovering 🤣)


Kram på er mina underbara följare som stöttar i både med och motgång! Just nu känns allting väldigt bra!😭❤️

PS: har även varit på lunchdejt med min indian ❤️

/ My Martens

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (9)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.