En ny tur till sjukhuset….. idag brast det för mig. Tillfälligt ur balans!

Hej!

Som ni märkte på mitt senaste inägg så är jag låg just nu…, Trött, frustrerad och väldigt ledsen💔 Jag är helt ur balans och vara gråter och gråter. Men inte framför Lilleman!

Jag har knappt sovit någonting inatt. Ludvig har högt hög feber, och feber yrat. Jag har sprungit fram och tillbaka. Tittat till. Gett vatten, lugnat honom. Mer febernedsättande och om och om igen…. När jag inte får sova som jag ska så har jag noll motstånd! Så idag brast det för mig.

Jag var ledsen redan igår. Situationen med Adam gjorde att det kom nära. FÖR nära. Hela ovissheten kring allt stressar liv något enormt! 😭💔 Låg vaken till strax innan 05:00 innan jag själv tillsyn kunde somna…

Imorse ringde läkaren. Han kunde få in oss med kort varsel… Så jag fick sätta på Lilleman bedövningsplåstret och snabbt ringa och väck Jonas som fick hämta oss🙏🏻

När Ludvig hörde mig prata med doktorns så bröt han ihop. Skrek, grät och ville INTE åka till sjukhuset! ”Jag hatar sjukhuset, jag hatar att vara sjuk” Ja ni fattar 💔😭 En förkrossad liten kille som saknar sin vardag, sitt liv och sina vänner . Jag tröstade honom och fick honom lugn. Vi hade ca 25-30 min tills Jonas skulle komma. Så jag lät honom titta på tv. Själv gick jag ut på innergården för att få andas en stund 🙏🏻

Men, framför Lilleman håller jag ihop det. Jag är stark, och håller en samlad, lugn och trygg fasad.

Men på innergården brast det. Jag tänkte ta min kaffe i solen, och bara andas en stund. Men nu bröt jag fullkomligt ihop 😭💔 Grät som ett barn….. Jag pratade in en story till er, kring hur svår balansgång det är att våga visa sig öppet svag genom sina social medier. För just nu, så känner jag mig nämligen inte stark 💔

( För att förstå vad jag menar, se min IG story @mymartens)

Sen var det dags. Jag torkade tårarna. ”Kammade till mig” och kopplade på fasaden. Lilleman blev glad när Jonas kom. Tillsamman åkte vi till sjukhuset ❤️

Många, rör med blod blir det. Han är sååå duktig! Det är läskigt att sätta infart, och ta så mycket prover. Men han tar det bra 🙏🏻👊🏻💪🏻. Han fick vila en stund innan vi sedan fick åka hem. När dessa privata kommer, det vet ma inte. 5-6 dagar, kanske en vecka. Vi har fortfarande inte fått provsvaret ifrån allt man tog i lördags tex. Just pga av hårt tryck på labb och i sjukvården 😭

Fint att ha Jonas med ❤️ Dom har en väldigt speciell relation dom där två ❤️

Några som dock trivs med Corona tider, karantän och omständigheter … Det är dom där två! 😂👇🏻

– Var rädda om varandra ❤️

/My Martens

48 Komentarer

 1. Skickar bara en massa ❤️❤️❤️ Vem skulle inte bryta ihop, du måste få ut det för att hålla ihop med Lilleman. Ja det är så hemska allt så sorgligt med Adam fy ibland är livet förjävligt helt enkelt.
  Kramar

 2. Fina My…Lider med er❤️
  Ovissheten är hemsk & väntan på svar är olidlig❤️ Du är en kämpe på alla sätt och vis & som du oxå ser så har du uppfostrat din son till den bästa pojk❤️ Det är ett stort OK att bryta ihop, ibland måste man bryta ihop för att få ny kraft💪❤️ Brukar säga att det är en styrka att kunna bryta ihop & gråta….för det är inte alla som kan det då de ska visa sig starka genom att inte visa sina verkliga känslor & det brukar haverera i ett ännu större kaos❤️
  Jag skicka all styrka och kärlek till er kämpar❤️❤️❤️

 3. Så fina ni är ni tre! Alla goda ting är tre och ni kommer ut ur detta svåra! Glöm inte ”Den svåra stunden stannar aldrig kvar”! Kram / en extra Kram till Riddaren Ludvig/ tant H

 4. Kan bara ge er 💖💖 och åter
  🧡💛. Jag känner så för dig, din son och Jonas. Du ÄR fantastisk mitt allt ni är med om. Glöm inte det. Nu hoppas jag ni får svar snabbt. Massor av styrka sänder jag er.

 5. Men åh vad jag känner med dig/er! Så jäkla tufft du har det, men vilket hästjobb du gör! Ni kommer fixa det här och det kommer komma en tid då livet ser helt annorlunda ut. Men nu gäller bara att andas och en stund i taget. Kram!

 6. Så sorgligt. Jag gråter med dig när jag läser dom senaste inläggen. Förstår så innerligt den sorg och smärta du känner nu. Det är en obarmhärtig situation. Och lilla starka Ludvig som kämpar. Han har säkert sina egna funderingar och oro kring sin sjukdom. Du skulle kanske kunna ordna avlastning någon timme per dag, få lite egentid. Komma ut kanske ta promenader tanka energi. Håller med dig om Adam Alsing. Han gav pandemin ett ansikte kan man säga. Flertal börjar nog inse att det är ytterst allvarligt med denna pandemi. Tycker mig se att många nonchalerar FHM:s rekommendationer.
  Skickar all styrka till dig och Ludvig.♥️

 7. Stackars stackars My 😢 du behöver en famn att gråta ut i! Någon som kan ta hand om dig när du tar hand om lilleman😍 du är i varje mammas mardröm😱 hoppas så detta snart får ett gott slut! Du är fantastisk My 🥰

 8. Vilken mardröm. Hade de trott att det var Corona hade han väl blivit inlagd. Förstår att det måste kännas hopplöst att inte veta vad det beror på. Har de kollat körtelfeber? Det kan man bli riktigt sänkt av.

 9. Som jag påmint dig om innan så är du en fantastisk mamma och person.
  Skönt att du lättar på trycket ibland, det är viktigt.
  Stor kram 🤗

 10. Fy fan, stackars er alla <3
  Jag brukar aldrig kommentera men så jag känner med er. Har vuxet barn idag men hon var så himla mycket sjuk som liten så usch vad jag förstår er/dig. Tänker på er och hoppas att ni får snart får alla svar. Stor Kram

 11. Varför lägger dom inte inte för utredning nu när febern fortfarande håller på ?
  Det skulle vara mycket lugnare för dig. Under förutsättning att du får vara där också. Denna oro gnager sönder dig.
  kram till er bägge.

 12. Men oj så kämpigt ni har det men du är nog starkare än vad du och andra tror. Hoppas att ni får svar snart på proverna så dom kan medicinera. Jättestor varm kram till dig du är fantastisk !!!!!

 13. My!!!! Ni fixar detta! Du har fixat allt annat! 💪🏻💖 Jag hoppas så innerligt att ni får svar på proverna fort. Jobbigt att ni inte blir inlagda för att få hjälp med febern. För dig hade det nog känts lugnare om ni var inne, men förstår att det e högt tryck överallt. Jag tänker på er hela tiden. Det kommer att bli bra! 💕🌸💖 Kramar

 14. Ja som mamma går man ständigt med hjärtat utanför kroppen när det gäller kärlek och oro för sina små barn. Tillåt dig att få bryta ihop och vila när du kan. Ni fixar detta!❤️❤️❤️

 15. Jag hoppas att ni kryar på er! Så jobbigt för dig som mamma! Det som gäller för oss alla är att vi måste vara rädda FÖR varandra och så klart OM varandra. Vi måste hjälpas åt att stoppa spridningen! Kram Lena

 16. Din sits just nu är extremt jobbig och det är helt okej att inte vara stark dygnet om.
  Men du kommer hålla ihop! Hjärtat och nerverna sitter på utsidan just nu, men på något märkligt sätt så gör kärleken till barnet att man fixar det. Man fixar det som kan fixas, för att man måste, och då gör man det bara.
  Jag håller alla tummar för att det kommer ut något bra av det här till slut.
  Ni grejar det.

 17. Ludvig jag känner varken dig eller mamma men du ska veta att jag tycker du är JÄTTEDUKTIG även mamma för det är jättetuft för henne oxå…..kram på er och hoppas du Ludvig snart blir bra och att ni är tillbax till vardagen igen….tur att du har en sådan härlig extrapappa❤❤❤❤❤

 18. Tänk på att Corona kan vara långdraget om det är det han har, jag går in på vecka 7 imorgon 42 dagar är less och trött, gråter lätt😫kämpa på my du gör ett bra jobb💪🏻❤️

 19. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 20. Jag känner så väl igen känslan när ens barn är sjukt, när man känner att man inte räcker till , men jag vet att det betyder allt för din lilla kille att du bara finns där , du behöver inte alltid vara superstark en mammas kärlek räcker långt . Kramar till er ❤️❤️❤️❤️

 21. Var inte för hård mot dig själv, jag tror inte våra barn far illa av att se att vi också kan bli ledsna ibland – det är mänskligt att vara ledsen även om man är vuxen. Stort krya på din fina son

 22. Skönt att han inte har Covid-19/Corona och hoppas att dom övriga proverna inte visar på nåt annat allvarligt. Hoppas att han kryar på sig snabbt och får återgå till sitt spralliga Jag igen.

 23. Hela denna historia är Såå märklig. 39,7 och feber-yrar femte veckan och samtidigt promenerar han på en bild med mamma i handen och på en annan står han helt oberörd i hissen .. Det är något som inte stämmer ..

 24. Förtydligar .. Menar att det är märkligt att det går så upp och ner med hans hälsotillstånd .. Måste verkligen utredas vad som felar den lille killen. Borde läggas in för utredning och slippa åka ut och in på sjukhus hela tiden ..

 25. Till Ludvig
  Hoppas du snart är frisk och kan ut och leka, spela fotboll träffa dina kompisar. Jag tänker ofta på dig och längtar efter att din mamma skriver att du mår bra.
  🍭🎈⚽️🧸🐶🦄🐬🍦🍕🍿

 26. Mina tankar finns hos er! ❤️
  Det är inte alla konstigt att du är slut av all oro och ovisshet. Du är bara människa precis som oss andra. Att visa svaghet är styrka – om du frågar mig. Livet innehåller så mycket mer än ”happy moments” och delar vi även med oss av det så kanske vi ”öppnar upp” och vågar vara mer ärliga mot varandra. Själv är jag livrädd och ångesten är hög. Jag försöker vara samlas inför barnen, men det brister även där och de har fått sett att jag är ledsen.
  Jag kände inte Adam, men det tog mig väldigt hårt att han gick bort.
  Ett ansikte och en person man kan relatera till, som funnits med i alla år på radio och tv. Som skulle ha funnits med minst 30 år till.

  All styrka till er ❤️
  Stor varm kram!

 27. Stor kram till er bägge💚 Ludwig får komma och ta en fika hos oss för att få miljöombyte samt få en klippning 💛 hoppas på bättring omgående 🙏🏻
  Ha en fin fredag min vän ❤️

 28. Ju mer jag läser och ju mer jag tänker så är jag ändå ganska hundra på att My trots allt ska förlita sig på läkarna.
  Men att allt borde gå fortare. Barn borde fortfarande ha hög prioritet inom sjukvården oavsett Corona eller ej.
  Därför kan jag nu tycka ändå att ett Coronatest vore på sin plats efter såpass lång tid.
  Samtidigt är jag dock övertygad om att OM läkarna ansett det något livshotande för gossen så hade de lagt in honom.
  Vad jag ändå fortfarande känner är att det snabbt borde testats om han är smittbärare av nåt. Är han INTE det står jag fast vid att isåfall borde pappan kunna ta sig till Stockholm för att avlasta My. Man HAR barn på heltid när man väl fött dem men i den här situationen när den andra föräldern FINNS borde de kunna finna vägar att hjälpas åt. Man blir inte bättre förälder av att bära bördan själv, snarare tvärtom. Så pappa, om inte killen smittar och om din familj är friska. Åk då dit och hjälp till.
  Hoppas My det reder sig snabbt för er.
  Skäll och gnäll på sjukvården om det behövs.
  Trots att de gör ett jättejobbigt just nu så får ingen glömma att det finns annat än Corona att ta om hand.
  Kryapåkram till gossen.

 29. Tänker på er i denna mardröm❤️Alla styrkekramar till er bägge två❤️❤️Önskar så att det vänder nu och att ni får vara friska och vara ute på roliga äventyr tillsammans i solen❤️❤️

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..