För i h*elvete?!! Lilleman är helt sänkt igen!!!! Corona karantän IGEN?! – Vad händer?!

CORONA KARANTÄN IGEN 💔
För H*levete rent ut sagt! 😭💔🤒😷 Som ni vet klev vi ur karantän/isolering efter en låååång månad 🦠. Nu börjar detta kännas som ett skämt! Som en obehaglig mardröm som inte tar slut!!!

Lyckan går inte att beskriva i ord ( se våran gårdag i bilder i story/ blogg) . Vi träffade Jonas, vi lekte på innergården, tog en promenad i friska luften, och njöt av att ÄNTLIGEN återförenas med familjen ( @jonaswesslander ) 🙏🏻❤️ . . . MEN vad fn, nu är han sänkt igen!!!!! 40 graders feber och ont i hela kroppen! Han orkar inte röra en fena. Vill varken äta /dricka 😥

Jag går undan och grinar, och vet f*n varken ut eller in!!! 💔


Det är ju något allvarligt fel! Först har han haft feber KONSTANT i 26 dagar, vilket är sjukt påfrestande! Andingen har varit svin-tuff nästan hela perioden. Han har inga underliggande sjukdomar eller astma innan!??! Nu fick han några dagar som FRISK och golvas igen 💔😭🤒 .

Just precis just nu känner jag mig extremt frustrerad, ledsen och uppgiven…… Det räcker lixom nu! -Hur mycket tål han? 😭

Mina tankar snurrar, ”tänk om dom missat något” , ”vad var det för fläckar på höger lunga?” , ”är detta normalt?!” 🤷‍♀️💔 En sak vet jag, han är precis lika sjuk som innan, och jag vet inte riktigt vad jag ska göra . Kampen mot att få ner febern är i full gång igen….. Vi hade tänkt att fira påskafton med min väninna och hennes tjejer, ute i naturen…. Tur i oturen att vi inte träffat någon ännu 🙏🏻😭💔

Jag känner mig extremt orolig just nu, en stund i taget 🙏🏻

/ My Martens

PS: All helgens Påsk kampanjer är förskrivna och tidsinställda sedan förra veckan 💚

24 Komentarer

 1. Näe!!!! Stackars er 💔 man kan ju få lunginflammation som en följdsjukdom, då är man oftast bra och sen blossar det upp igen? Så inte säkert det är virusinfektionen den här gången, utan bakterier. Kanske är möjligt att få antibiotika-kur utan att träffa dr i dessa tider, så ni slipper åka in? önskar er allt gott!!!

 2. Från att vara sjuk, tillfriskna och för att sen bli sjuk igen My låter som nån komplikation.

  Har han ont någonstans eller fått jobbigt att andas igen?

  Alla virusar kan ge feber och återinsjuknande och då har det oftast övergått till något bakteriellt.

  Han måste checkas till nu. Oavsett Covid 19 eller ej!

  Lilla gubben 😥

  Ring 1177 nu.

  Kramar till er båda ❤️

 3. Nämen så fruktansvärt ! Hoppas du har kontaktat sjukvården för detta låter inte alls bra…hoppas verkligen han blir inlagd och att de kan hitta felet som uppenbarligen finns…..Många kramar till er båda två och hoppas att han snart blir bättre igen.

 4. Kanske gjorde ni för mycket under de friska dagarna?

  Jag är inne på min 5:e vecka som dålig. Trodde jag nästan var bra för två veckor sen, vilket gjorde att jag var ute mycket. Kanske mer än jag borde kände jag i efterhand. Sen blev jag dålig igen. Dock inte så hög feber, men bröstsmärtor.

  Hoppas han kryar på sig snabbt!

 5. Men herregud. Stackare. Säger som dom andra åk in. Å säger dom att du ska avvakta så gör inte det. Åk in nu.
  Hoppas allt löser sig.
  Kram

 6. Kära My detta är fruktansvärt 😢😢 Du måste prata med någon läkare. Tycker så synd om er ❤❤
  Jag bröt foten i fredags så nu blir det sammanlagt 6 veckor i gips.
  Ska tänka och be för er ❤🙏🙏❤

 7. Usch, jag blir så orolig av att läsa detta! Lille grabb, hoppas de tar er på allvar denna gången (såg ni är på väg in)! Ge dig inte, få han ordentligt kontrollerad. Vägra åk därifrån innan ni fått ordentliga svar.

  Kram

 8. Hej My
  Brukar inte skriva idag kan jag bara inte låta bli. Tycker du skall kräva en läkartid med provtagning också. Stackars barn kan stå rätt till måste utredas riktigt. Tänker på er soliga hälsningar från ett underbar Öland/ Ewa

 9. Först en massa kramar till dig och din guldklimp. Förstår hur orolig du måste vara. Håller med övriga att han borde kollas upp nu, kan ju mycket väl vara bakterier nu då han säkert var väldigt mottaglig efter den pärsen han gått igenom. Förhoppningsvis så biter antibiotika och han blir pigg igen snabbt. Har en dotter som haft en massa bakterie lunginflammationer (pga en ovanlig muskelsjukdom) och då hjälper alltid antibiotika snabbt men är då bra att få det snabbt innan kroppen tar för mycket stryk. Min dotter (16 år imorgon) är mitt i bästa tonåren där det viktigaste är att hänga med vänner och killar😄 men då hon är i riskgrupp är vi tvungna att hålla henne isolerad…vilket hon förstår men är så himla ledsen över…men vi är friska och har det juhur bra som helst jämfört med såå många andra. Du är en fantastisk mamma, det kommer ordna sig, han kommer bli bra igen! Många kramar 🤗😍

 10. Men hörrni så klart det är frustrerande, men det är ju många som just sagt så att man känner det som det gått över men så kommer det tillbaks. Att han har ont i kroppen beror ju ofta på febern. Du har säkert hört av dig till sjukvården redan.

 11. Hoppas att han får i sig tillräckligt med vätska och att han får läkarhjälp. Har läst någonstans att små virusmängder kan finnas kvar efter att man känner sig frisk. Det kanske betyder att man ska vara väldigt försiktig med att överanstränga sig. Många säger att de är trötta länge efter att de varit sjuka.

 12. Kanske har han fått corona en andra gång? Det finns ju många fall i Kina där dom fått det igen. Man verkar ej bli immun efteråt. Kram!! ❤️

 13. Hoppas ni är på väg till sjukhus. När febern går upp fryser man. Men lägga på en pälspläd är nog inte det bästa. Avkylning och febernedsättande? Fråga doktorn! Jag hade inte vågat vara hemma och avvakta. Stackare! Hoppas innerligt att ni får hjälp med detta.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..