Påsk kampanj Bobbys hårvård!

Dagens PÅSK KAMPANJ i samarbete med Bobby Oduncu 💚🐣

Bobbys Hårvård!
Ni kommer såklart igår lanseringen av Bobbys hårvårds produkter innan årskiftet ! 😍

Det finns både schampoo & Balsam. Men även andra produkter….. Här ser ni två favoriter till. Hans hårspray & torrschampo! Torrschampot kan jag inte leva utan!!!!!

När man som jag tränar varje dag, kan jag OMÖJLIGT tvätta håret varje dag. Ni vet, det är sen gammalt. Varannan, helst var tredje dag tvättar jag håret! ( Ser fram emot att komma igång med daglig träning igen nu när vi äntligen är friska 🙏🏻❤️)

Med Bobbys torrschampo så håller det sig fräscht , TROTS mina träningspass! 😍

Bobbys Hårspray är också grymt, och doftar fantastiskt! 😍😍😍

Använd koden my10 så får du 10% ”prova på” rabatt!

In och shoppa HÄR 👈🏻 🌟 Dessa produkter kommer inte kampanjas ut…. Det är bra priser redan från början, men nu har jag tjatat till mig just denna ”prova på” rabatt iallafall 😌😉

Just nu kan du beställa ”LYX PAKET” 🌟 Perfekt påskpresent till sig själv eller någon man tycker om.
Lyxigt och exklusivt
Schampo+ Balsam + hårspray + torrschampo för endast 499:- ink fri frakt 👍 plus att du kan använda min kod även på detta erbjudande ☺️

kort info om Schampoo:

”Bobby Oduncu är ett vårdande Multi Repair schampo som är 100% veganskt. Schampot hjälper dig motverka torr hårbotten samtidigt som det bygger upp hårets styrka och stimulerar hårtillväxt. Det är mjukgörande och lämnar en vacker glans. Innehåller ingrediensen Piroctone Olamine som motverkar mjäll”

Kort info om Conditioner

”BOBBY ODUNCU MULTI REPAIR BALSAM innehåller mängder av proteiner som återfuktar och reparerar skadat hår. Det lämnar håret silkeslent utan att tynga ned”

Kort info om: Hårspray

BOBBY ODUNCU HAIRSPRAY är en fast hårspray med flexibel stadga som bildar en tunn film runt hårstråt för att fixera din frisyr och hålla den på plats hela dagen. Lämnar en fin glans i håret.
100% vegansk.

Kort info om torrspray :

BOBBY ODUNCU DRY SHAMPOO är ett torrschampo som fräschar upp och ger volym till håret. Absorberar överflödigt fett i hårbotten och lämnar en ren känsla.
Föna med kalluft efter du sprayat för bästa resultat.

Rekommenderas för alla hårtyper som behöver extra volym. Jag som tränar dagligen kan inte vara utan detta! 🙏🏻😄🌟

/ My Martens

Önskar dig en fin påsk🐣

Kram

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..