Corona karantän dag 20 Sjukstuga deluxe!

Corona karantän dag 20 🦠👊🏻💪🏻

Heeeej i sjukstugan!

Alltså vilken j*vla pärs!!!! Här hemma är det sjukstuga deluxe!!!

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta! Ludvig är inne på sin 20: e dag med hosta, feber och sjuk! 😭 💔🤷‍♀️

Hans andning är tung, men ingen andnöd 🙏🏻 ( TACK och LOV 🙏🏻)

Jag vill tro att hans hosta börjat avta….. Den är där, men jag upplever att han hostar mindre.

Jag är inne på min tredje dag. Feber, frossa och ont i kroppen och det riktigt värker i lederna 😩😷🤒

Jag har torrhosta, men inte svårt att andas 🙏🏻 Just det är min största rädsla. Att bli så sjuk att jag inte ska kunna ta hand om Ludvig…..

Men idag är jag på benen igen. Igår och i förrgår blev det enkel mat, och Ludvig och jag låg nerbäddade tillsamman i soffan 97% av dagen.

Idag försöker jag att vädra ur. Städa lite ( hålla rent och få bort ”sjuk känslan” 😫😩 röja upp diskhögen som vuxit när jag inte orkat med….

Men när jag varit på benen en stund, dammsugit, tömt diskmaskinen osv…. Så blir jag helt slut och febern tar ett stadigt grepp igen 😭

Dr Alban & Jonas kom förbi. Alban skjutsade Jonas som fick hämta min bil. Då mina inkomster är halverade och situation med oss som sjuka, Corona, nyöppnad träningsstudio och framtiden är väldigt oviss, så har jag gjort vad jag kan för att bromsa utgifterna.

Sagt upp mitt SATS kort ( jag har ju ändå en egen träningsstudio 😅) , sagt upp boende parkeringen så därför ställer vi bilen ute hos Jonas tillsvidare….

Många bäckar små helt enkelt 🙏🏻 Jag försöker att förkomma en eventuell ekonomisk kris 🤷‍♀️

Igår var Anna Book förbi och hängde detta på dörren 🙏🏻❤️😭 -Huuuur omtänksam!?

Ludvig blev sååå glad! Varsin mega-stor kanelbulle! 😍 En pysselblock och pennor, till Ludvig där han på ett lekfullt sätt kan öva på det han behöver ( Anna ringde tom och frågade Jonas 🙏🏻❤️) Så omtänksamt ❤️ och jag fick världen finaste ljuslyktor som det verkligen lyser ”My” om 🙏🏻

Jag blev alldeles rörd 😭 sen pratade jag länge med henne i telefonen… ❤️

Jonas handlar åt oss. Lilleman vinkar i fönstret, jag blir tårögd. Ludvig saknar verkligen Jonas ❤️

Jag också….. 😭 snart TRE veckor i karantän och sjukstuga 😭🤷‍♀️🦠😷🤒

-Helt galet!

Vi försöker att inte stressa upp oss.

Jag försöker att skämma bort honom med mys, och små ”roliga” saker i eländet. Jag är mer oroligt för honom än för mig. Blir jag inte sämre än såhär så fixar jag detta 💪🏻👊🏻

Men om han inte bli bättre inom några dagar då måste vi åka in igen!

Då tänker jag kräva en röntgen igen på lungorna och en förklaring! Nu är det 19 dagar med feber…. 🤒 Jag känner mig inte helt avslappnad i denna situation 💔

-Tack för DIN omtanke! Både här och på min Instagram….. 🙏🏻❤️ Den betyder JÄTTE mycket!!!!

luften gick ur lite, så därför mindre uppdateringar från mig .

Men, för att summera det…. Jag mår okay, men är fortfarande sjuk. Jag försöker just nu bara att hålla ihop det, och vara stark inför Ludvig. Ekonomin, mitt företag, jobb osv får komma sen…..

Just nu, är Ludvig oförändrad, vi kämpar fortfarande på 💪🏻❤️🙏🏻

/ My Martens

46 Komentarer

 1. Det finns hopp för världen när det finns så Goda människor som bringar Er gåvor och kärlek! Artisterna där vid bilen skulle ha sjungit tycker jag!
  Klart att det finns ljusa dagar att se fram emot! Krya på Er/ tant H

 2. Ja fy sjutton vad tradigt ni måste ha/haft alltså. Du är verkligen en kanonmamma som följt /följer alla restriktioner regeringen går ur med. Nu hoppas vi på att ni piggar på er snart så att ni kan få komma utanför dörrarna och insupa lite vårluft 💕

 3. Tänker på er! Snart snart mår ni bättre. Tänk då är ni förhoppningvis immuna mot detta hemska virus och livet kan rulla på igen. Kram till dìg och sonen❤

 4. Fy för vad eländigt det måste kännas att det aldrig blir bättre. Mina barnbarn som är 8 och 2 år gamla har varit lika sjuka som Ludvig går nu in på fjärde veckan. Precis som med er bara tagit utesluttningsprover vet inte om det är Corona eller vanlig influensa. Men men nu hoppas vi att det snart vände. Kämpa på kan bara bli bättre. Krya på er och stor kram till er bägge.

 5. Jag tror det är den ”vanliga” influensan som är väldigt långdragen i år. Ingen som har haft Corona har varit sjuk så länge som Ludvig så det är nog alldeles säkert inte det.
  🌷🍀

 6. Du är jättestark glöm inte det. Du gör allt du kan.

  Blir du sjuk tror ja lilleman kan hjälpa dig så de löser sig. Tänk inte på de. Micromat å värma man får göra de lätt 😃 min 6åring skulle lösa de så länge ja bara finns där. Å ja e rätt säker på att din lilleman kan massa också❤❤

 7. Hoppas det snart vänder. Min bror var sjuk i tre veckor innan det sakta blev bättre, nu mår han okej med ingen feber, men hostar lite ibland.

 8. Jag hoppas ni båda kryar på er snart och att du som du säger klarar detta som de är nu och att de vänder snart ! Jag tror det är bra att du delar information om att även barn kan bli riktigt sjuka så folk är försiktiga i alla åldrar just nu😊tack !

 9. Kära My! Känner inte dig, men tänker på er nu när ni är så sjuka och vill bara skicka en positiv hälsning till er båda. Försök ta det lugnt även om du känner dig bättre så att du inte blir sämre.
  Själv är jag väldigt orolig över situationen över lag, så jag tror man behöver få skriva av sig ibland och peppa varandra så att man orkar.

  Krya på er!

 10. Tänker på er dagligen. Hoppas att ni båda blir bättre snart och att lungorna återhämtar sig helt! ❤️ Vad gulligt av Anna att komma förbi med lite stärkande pepp! 😊

 11. Hej nu längesen vi sågs men följer dej ,hoppas att ni snart blir friska . Här i Småland är vi inte så många ännu som är sjuka hoppas att det blir så.
  Många krya kramar till er Karin🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

 12. Var själv sjuk i 5 Veckor, var av 4 veckor med feber, som inte heller Alvedon tog. Var på akuten 2 gånger men fick sin ni också hemma och rida ut stormen och blev heller aldrig testad. Hade lunginflamation, hosta, kräktes, huvudvärk från hell och otrolig trötthet (orkade inte gå upp ur sängen visa dagar) Hade sista veckan andningsgsbesvär så jag inte klarade av att prata utan att få andnöd. Dålig syresättning på 91 % uppmättes på akuten, men efter inalation gick den upp till 96 och jag fick åka hem med kortison utskrivet.

  Ett helvete!

 13. Jag har inga ord. Ni kämpar på så bra, men en röntgen för L borde kunna fixas. Nu bor jag själv i en mindre kommun norrut och här testas det eftersom vi har en skidanläggning i närheten. Det låter helt sjukt men ska det till att du som är sjuk och din son som är det ska behöva resa för att få ett test? Stor kram. Och krya på er förstås <3

 14. Vilken otur ni haft, för det första är det ju extremt ovanligt att så unga barn bli smittade. Och blir dom det så blir det tydligen ganska lindrigt. Om sonen har legat hemma sjuk i över 20 dagar nu och feber så förstår jag din oro. Verkligen jättekonstigt att man inte testat honom för Corona när när var inlagd? Med tanke på att man bara testar personer som är inlagda ifrågasatte du inte då varför man inte testade honom? Dels för att han är barn och var så sjuk och hade problem med andningen. Alltså man blir ju livrädd när man läser sådana här saker!

 15. Tät röntgen på barn är inte bra, trots allt är det strålning kroppen utsätts för. Ett Coronatest hade varit mer motiverat på er båda.

  Krya på er

 16. Snällt men dock sjukt o lägga ut på sin egen insta när man” ställer ” upp för någon ?( av AB alltså) Men är inte direkt första gr heller .

 17. Krya på er!
  Vad omtänksamt av Anna och komma förbi med presenter och go fika.
  Skönt att ni har hjälpen från Jonas det är guld värt.
  Hoppas det vänder för er snart och att ni blir friska!

 18. Tack för att du tar ditt ansvar och sitter i karantän, tänk om alla hade gjort detsamma… krya på er och håll ut, snart vänder det 💕

 19. Vad jag har förstått så är det inte konstaterat
  att det är corona. Om det nu är en vanlig influensa
  har det inte varit på tal att sätta in antibiotika
  Ha så hög feber i så många dagar är ju inte bra.
  En virus sjukdom kan ju gå över till bakterie också
  har det kollats upp…..Krya på er.

 20. Hej era stackare, tänkte bara på att det är i svåra stunder man vet vem som är ens riktiga vänner 🧡
  Hoppas ni mår bättre idag, kram

 21. Lider så med er. Hoppas att det går över snart. Stackars Ludwig, inte lätt eller bra för hans kropp att ha feber så länge. Krya på er.

 22. Hej ville bara berätta att mina tankar går till er.
  Hoppas att du o Ludvig känner er mycket bättre väldigt snart.
  ser man på den ljusa sidan så blir man ju bara sjuk av något en gång.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..