Kampanj med vännerna på Rosenserien, 25% gäller i 48

I samarbete med ROSENSERIEN💚

Hej på er!

Ni är många som följer min och Lillemans situation i Corona karantän. Jag kommer imorgon skriva ett längre inägg kring detta, men vill bara säga att det är oförändrat läge…. Han är fortfarande feber, med hosta, och tung andning. MEN, hans allmäntillstånd är så pass bra ( pigg mellan feberfrossa, äter dricker bra. Glad kille. Osv) Så har vi fått information om att avvakta tillsvidare. OM han inte blir sämre igen, eller får andnöd. Det är jobbigt just nu. JÄTTE jobbigt just💔

Men vi kämpar på, och uppskattat eran support och eran omtanke 🙏🏻❤️ Jag fortsätter att bibehålla lugnet, och påverka det jag kan påverka.

Jobbmässigt är mycket inställt och jag går back på flera hål. Men det jag kan göra är att jag kan ta han dom mina PT-Online klinter, jag kan blogga och göra mina planerade kampanjer🙏🏻

Jag har just nu en riktig grym kampanj tillsammans med vännerna på Rosenseien !

Ni vet att jag älskar deras veganska, ekologiska GRYMMA produkter! 😍

Ni får nu 25 % på HELA sortimentet!

Detta gäller från och med Idag och i 48h!

Du uppger koden martens25 ❤️ in och shoppa HÄR 👈🏻

Några av mina favoriter 😍👆🏻 Fotkrämen är FANTASTISK och funkar även som ”fotmask” med en plastpåse runt foten i högläge ca 15-20 min 🙏🏻Body scrub är ett måste i duschen! Jag älskar doften, och den ger bra pealing som tar bort oren/död hud👌🏻 Man vill ju alltid känna sig fräsch lixom!😉

Morotsoljan 🥕 är en favorit hos många 😍

Exklusiv, ekologisk morotsolja som ger huden näring och en fräsch lyster. Bas av näringsrika oljor från avokado, solrosor och vetegroddar och rik på karoten och E-vitamin😍

Deodoranten är en historia för sig. Har man en gång börjat använda den så byter man aldrig!

Vad använder du för deodorant?

Men, men men. Vad använder du för deodorant?  Detta är in absolut favorit deo. Jag kan verkligen inte vara utan! 😍 Nu ska jag förklara varför. Då ni som sagt är många nya läsare här inne på bloggen. 

Detta är en deodorant som verkligen funkar, UTAN aluminiumklorid, alkohol och parabener.

Kika på den deo som just du använder och se om den innehåller just aluminiumklorid eller alkohol och parameter.  

Det kan vara svårt att hitta utan nämligen…

Efter att jag blivit medveten kring etta och börjat kika på innehåller blev jag nästan mörkrädd.

För tänk efter.

Man använda den under armarna, och det går rakt in i lymfan. Googla dessa ämnen och se hur de påverkar kroppen och hälsan. 

Visste du att aluminiumklorid går in via svettkötlarna ut i lymfan och blodet och lagras sedan i fettvävnaderna i hjärnan och brösten?

-Läskigt!😱😳

Nej till deodoranter med aluminiumklorid, alkohol eller parabener !

Många av dom ”bättre” deodoranterna är dock inte lika bra på att hålla en fräsch 😝

Men Rosenseriens deodorant är den första jag hitta som jag kan lita på. Då vill kan även poängtera att jag provat nästan allt och lite till!

Den fungerar ÄVEN när jag tränar hårt. ( Ni som känner mig eller följer mina insta-storys VET att jag svettas mycket när jag tränar 😅 )och även när jag eftersvettas.

Så när jag då lämnar gymmet så MÅSTE jag ha en deo att lita på, det gör jag med denna 😉🙏🏻🙌🏻

Body Butter shaping

Denna har vunnit flera olika priser inom skönhet och hudvårds branschen!

-Jag förstår varför! ❤️

Den är den BÄSTA krämen jag testat mot ojämnigheter och lös/sladdrig hud🙏🏻

Den gör underverk för ställen där huden behöver extra kärlek… Tex skrynkliga mamma-mage eller insida lår och rumpa 😅 Så, från en mamma till en anna.. -Mitt favorit tips!

Dessutom är den populär inom fitness branschen, då många som inför, under och efter tävling behöver hjälpa huden på traven då dom går upp och ner i vikt under deff/bulk💪🏻

Åhhhh vad härligt med lite glada bilder med fräsch solbränna och friska tider! 🤣🙏🏻❤️

Ja, dessa bilder har jag lagt upp innan. Jag kommer som ambassadör för Rosenseien att göra en plåtning med mina personliga favoriter…. Men denna har vi fått ställa in och skjuta fram sålänge….

När Ludvig är frisk, karantänen är över så ska jag ta nya bilder igen ❤️ Jag måste säga att jag blev sugen på att ta ut mina extensions när jag ser dessa bilder ….. Skönt att grubbla över i-landsproblem som omväxling mot allt som händer i världen just nu 😅🙏🏻

Kram på er!

/ My Martens

5 Komentarer

 1. Önskar så gärna du kör ng kampanj för träningskläder o lite bilder. Gavelo eller stronger tex !
  Blir så inspirerad .. o nu i dessa tider uppmanas vi röra på oss ute..
  krya på er o stor kram !
  Ni är bäst ❤️

 2. Rosenseriens deo får tummen upp från mig.
  Jag är känslig och tål väldigt få men denna fungerar mycket bra för mig.

 3. Krya på din lilla son ❤️ Helt sjukt att du inte blivit smittad..men kanske är det som de säger att barn inte smittar som vuxna? Tur iaf så du orkar ta hand om honom ❤️ Hoppas febern lägger sig snarast!

 4. Såg ett foto på din katt i ett inlägg du hade gjort. När den stod på bordet. Jösses, vilken söt katt! Det är nog en av de sötaste jag har sett. Vad är det för ras?

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..