INSTARGRAM

DIN ONLINE COACH

PT STUDIO TÄBY

Boosta ditt immunförsvar… Såhär får jag i både mig och Lilleman super booster!

 

I Samarbete med Superfruit ❤️

 

 

Super Booster / Olive Leaf Extract Immune Support / Comvita Manuka Honey / Chia Seeds

Såhär boostar jag mitt immunförsvar 🥦🥬🍏🍋🍊🍍

Många frågor kring mina stories där ni sett mig hälla i Super booster i våra smoothie 🍏🥦🍌

Ni har även Sett mig själv dricka Super Booster som shots utblandad med juice 2 gånger dagligen.

(Den går såklart att blanda med bara vatten, men jag tycker att den är godare med RåSaft)

Jag började med detta för en dryg vecka sedan, efter att jag fått tips och råd av Superfruit efter lång sjukperiod 🙏🏻

Även utan dessa ”corona tider” så är det en årstid som jag brukar boosta immunförsvaret lite extra, då domm”vanliga influensorna cirkulerar….

Jag börjar just nu varje morgon med 1 matsked Super Booster, en tsk Manuka Honung och en matsked Oliv Extrakt 🙏🏻 Plus mina andra vitaminer.

-Länk till varje produkt ovan 👆🏻

Chia puddingen gör jag goda mellanmål till mig själv på som får stå i kylen och vänta på mig. Smidigt att göra flera på en gång, och ta när man blir sugen.

Förutom detta så tar jag dagligen C-Vitamin, D-viamin, Probiotika, B12 , Zink och megnesium.  

NI får med koden marten20 20% på HELA Superfruits sortiment.

Ni hittar hemsidan HÄR 👈🏻

Om du precis som jag vill boosta ditt immunförsvar så vet du iallafall hur jag gör. Ni är så sjuuult många som frågar, och jag har inte kunnat svara alla personligen.

Det är även ett ”enklare” sätt att få i Lilleman Super booster, och vitaminer när jag blandar ner det i hans smoothie 🙏🏻

Superbooster är ett bra sätt att få i sig vitaminer och mineraler från frukt och grönt när man inte har aptit för annat än en smoothie🙏🏻😌

 

/ My Martens

57 Komentarer

 1. Hej, jag har en fråga. Vad gör vi som jobbar inom sjukvården och skolan när förskolan stänger?

  Varken jag eller min sambo kommer kunna få hjälp av våra föräldrar som alla är i riskgruppen.

  Vi har vänner som båda jobbar som akutläkare och har små barn. Finns heller ingen möjlighet att få hjälp utan en fungerande barnomsorg.

  Om förskolan/skolan stänger måste man prioritera om och istället låta barn vars föräldrar jobbar inom samhällsviktiga yrken få lämna sina barn!

  • Förmodligen så som man gjort i dom andra länderna. Man har låtit alla föräldrar med ”allmänviktiga” tjänster ( sjukvård, brandmän, poliser, apotekare, vissa matvarubutiker osv) att bibehålla sin barnomsorg. et blir då MINDRE grupper även för dom. Era barnen undviker också att smittas, Ni får en chans att fortsätta uträtta stordåd och kämpa med det som ni gör allra bäst! <3 Men man begränsar smittan och stoppar eskaleringen…

   Men jag är ingen expert, så jag vet inte. Utan jag lura mig tillbaka och avvaktar vad myndigheterna säger och gör… Kram kram

 2. Det finns väl ingen som boostar sitt imunförsvar så mycket som du.Trots det är du ju ständigt sjuk.Jag vet att du gått in i väggen,men det har jag med och jag är aldrig sjuk.Bra mat och rikligt med sömn är vad vi behöver.

  • Kära Cina. Tråkigt att du också varit ”där”. Men skönt att höra att du mår bättre, och att du sällan är sjuk =) Låter ju toppen! Alla reagerar olika, ( detta antar jag att du vet då läkarna ordagrant tjatar om detta i rehabiliteringen ) Så i mitt fall så har jag två ”sviter” . Ibland kan mitt minna svaja onödigt mycket. ( närminnet) . Sen ör det ju detta med mitt immunförsvar. Det är lägre och jag vet att jag därför ska agera som en ”högrisk patient” . Du vet.. ta det säkra före det osäkra och undvika att räta människor som är sjuka/förkylda osv Jag VET att jag lättare drabbas. Nu har jag varit i ett sådant skov, sedan operationen , då jag gick på 4 olik antibiotika kurer så vet jag ju också att en annan bieffekt är att immunförsvaret dessutom blir EXTRA nedsatt av antibiotikan.

   Jag lever ett normalt liv. jag äter vanlig, naturlig mat., jag fördrar rena produkter och undviker tex processad mat och får mig grönsakerna via mina hemmagjorda juicer. Inget konstigt, inget ”hokus-pokus” . Så varför ska man hacka på mig för att jag har nedsatt immunförsvar? Ganska taskigt, och väldigt onödigt… Med vänlig hälsning, My Martens

 3. Tror NÅGON på allvar att företaget Superfruit vet något om hur man stärker immunförsvaret?

  Jag vill lyfta två ord:

  Kvacksalveri

  Lättlurad

 4. I flera år har du babblat om vad du petar i dig för att borsta immunförsvar och äter enligt det ena kostchemat efter det andra. Dock vet jag ingen som är sjuk så ofta som du.
  Jag säger som styrkebyrån: sluta hålla på! Ät riktig mat.
  Du slösar bara massa onödig energi på ”hållapåandet”

 5. Men det ger pengar att göra reklam om kosttillskott Malin….det kan ju booosta plånboken om det inte funkar på immunförsvaret 😉

 6. Upplever du dig som trovärdig?
  Jag tar inga kosttillskott är icke köttätare. Tränar inget. Sjuk max 1 gång/år.
  Märker du någon skillnad?

  • Vad härligt! =) Glad för din skull att du mår bra och sällan är sjuk =) Så var det för mig också. Jag hade INGA sjukdagar på nästan 12 år. Men efter min utbrändhet så lider jag av ena generellt nedsatt immunförsvar =)

 7. Jag är faktiskt benägen o hålla med,tror på sund kost. Du har ju faktiskt varit sjuk ganska länge. Tycker synd om din son,ge honom normal kost så blir det nog bättre, gäller dig oxå. I all välmening.

  • ”Tycker synd om sonen” -Vad exakt menar du med det?

   Att jag inte ger honom normal kost?

   Varje vecka har vi precis som många andra en varierad kost. Pasta, potatis, ris. Kött, fågel, fisk. Frukt, bär och mellanmål. Utöver det lördagsgodis och våra favoriter. Att jag boostar hans immunförsvar när han är sjuk. Det är då HÖGST normalt.

   Att JAG personligen varit mycket sjuk är inget konstigt. Jag HAR ett nedsatt immunförsvar generellt. Detta är ingenting nytt och heller ingenting som jag hymlat med. Därför ökar även intresset från min sid att fylla på med ”bra” energi och gör vad jag kan för att hjälpa till. Enligt min läkare så kommer det att ta några år att bygga upp det… och det är ju ingenting anat än som det ser ut för mig. Vissa har ryggproblem, andra kanske lider av högt/lågt blodtryck, ont i ett knä eller någon gammal skada. ”Min gamla skda” är ett generellt nedsatt immunförsvar. Ska jag pga av min ”problem område” behöva ta emot skit på mina sociala medier för att jag dricker smoothie och äter chiapudding? Enligt mig… -Dumheter! Med vänlig hälsning, My Martens

 8. Men Alltsååå?!
  Med tanke på hur du tjatar om detta m att boosta immunförsvaret med dessa produkter…varför är ni så ofta sjuka då? 😳🙄

  • Just precis därför intresserar jag mig för vad man själv kan göra för att boosta sitt immunförsvar 🙏🏻 Förutom en aktiv vardag, bra sömn, bra mat och sunda vanor 🙏🏻 Läs gärna mitt senaste inägg…

 9. Njaa! Tycker inte att dom verkar fungera så bra om man ser till alla dina sjukdomar.😄
  Det blir liksom inte så trovärdigt. Att boozta immunförsvaret.. Tyvärr.
  .

 10. Känns som ett stort slöseri m pengar. Verkar inte funka för er i alla fall! Gynnar inte sådant utan äter vanlig näringsrik mat, tränar och är ute i friska luften istället.

  Hoppas din lilla kille blir frisk snart! 🙏🌹

  • Tack för omtanken… Ja alltså detta är ju inte något hokus-pokus direkt. Det är ju precis det du skriver. Vanliga BRA mat 😉 Tack för omtanken av Lilleman! =)

 11. Kan verkligen hålla med alla kommentarer hittills 😆 Det går liksom inte riktigt ihop med göra reklam för att det boostar immunförsvaret och din situation de senaste åren med tio gånger fler sjukdomsfall än jag haft på mina hittills 41 år i livet, sorry.

 12. Tror också på mer basisk = icke inflammationsdrivande kost. Byt ut vitt bröd, kakor, pizza, pommes, oboy mm för L till mer grönt (obs ej bara frukt), fisk och bönor. Det innehåller näring och boostar försvaret naturligt.

 13. Kan bara ställa mig bakom de andra så otrovärdigt och absolut inget jag skulle köpa när en som så ofta är sjuk gör reklam för produkten, förstår inte heller hur företaget tror att det ska sälja 😮 hur tänker de där? Sen att du hela tiden byter märke och aldrig håller dig till ett känns heller inte seriöst, är de bara de absolut bästa när du får betalt inte annars? bara nyfiken.

  • Hela tiden byter märke? Ej det gör jag inte. Jag brukar rekommendera det som är svensktillverkat, och så ”rent” som möjligt….

   Jag har inte tidigare jobbat med någon så som superfruit med ett utbud som dom har.

   Jag var ambassadör för Better You i början av deras karriär. Likheterna är just det svenska , vegetabiliska, och naturliga. Men det var ju också för X antal år sedan.

   När man tex jobbar som profil/ambassadör så brukar man jobbar årsvis/ beroende på kontrakt.

   Men superfruit har ju ett helt annat urval, och det gick flera år emellan dessa samarbeten…. Så det ser jag inte som något konstigt 😄

   Om du jobbar för Swedbank, men får ett bättre erbjudanden av Handelsbanken. Slutar dina kunder, vänner och din familj att tro på dig då? 😉 Det tror inte jag.

   Det finns alltid för och nackdelar med all olika verksamheter, både vad det gäller sortiment, utbud och innehåll. Superfruit har ett sortiment som ingen annan har 😍 Dom vet vad dom gör då dom var först i Sverige och sitter på låååång erfarenhet 🙏🏻❤️

 14. Men tagga ner lite… tror att My har förstått efter alla kommentarer.
  Det sägs att i kriser visas dom rätta sidorna hos människor. Ge lite kärlek o omtanke istället till varandra ❤️

 15. Lena, vilken kärlek ger My till sina läsare när hon försöker pracka på dom saker som uppenbarligen inte hjälper. Hon utnyttjar dessutom Coronaviruset för att sälja mer.

  Så det stämmer även in på My då när hon visar sin rätta sida.

  • Detta har ju ingenting med corona viruset att göra… Det är bara din egen korkade tolkning. Ursäkt att jag skriver så. Men det spelar ju ingen all vad jag skriver här inne. DU ”Tian” skriver alltid negativ, och klankar ner så den röda tråden är att du inte gillar mig och alltid letar efter saker att racka ne rpå. Mitt varmaste råd till dig är nog ända att sluta läsa/följa det jag gör och istället fokusera på att följa det du TYCKER OM( istället för tvärt om) och fokusera på sådant som faktiskt ger dig energi… 😉 Bara ett tips från mig till dig 😉 hehe!

 16. Det här är ju verkligen humor – det är ju knappast så att du är själva sinnebilden för en hälsosam livsstil! 🙈
  Hoppas sonen mår bättre!

  • Vad exakt är det för fel på min livsstil? Jag personligen har ett sämre immunförsvar ( högrisk patient pga av just detta) Att jag som opererats fick komplikationer och flera antibiotika kurer som följ. Sedan influensa typ B ( då för att mitt immunförsvar var nedsatt) Ja, det är såklart inte roligt och jag kommer nog alltid att minnas starten på 2020 som kanske tuff, minst sagt. Men. min livsstil är ju ändå väldigt hälsosam. En aktiv vardag. Träning regelbundet. Både som hobby och som yrke. Så att jag varit sjuk mycket och nu Lilleman har ju ärligt talat ingenting ,med min livstil att göra. Tack för omtanken gällande Lilleman iallafall 😉

 17. My det hade varit trevligt om du svarade på ditt inget inlägg om och på vilket sätt det har hjälpt dig och ditt immunförsvar. Tycker du inte själv att det är konstigt att du blir sjuk så.ofta fast att du gör som de säger angående dessa drycker, vitaminer osv. Känns det som du kan stå bakom detta företag.

  • Jag har ju precis börjat lägga till detta. Då jag varit sjuk LÄNGE! Både operationen, influensa typ B, inlagd på sjukhus osv. Så jag ser över hela min vardag. Sömn, träning, och kosten för att försöka boosta så gott som jag kan. Jag fick dessa precis innan jag åkte till Åre och började ta dessa några dagar efter hemkomst. Så för in egna del är det alldeles för tidigt att svara på hur det hjälper just mig. Men jag lovar såklart att hålla dig uppdaterad 😉

 18. Hahahah…… vilket skämt My! Jag äter normal, vanlig kost och är i stort sett aldrig sjuk. Minns inte ens när jag senast var förkyld eller haft feber.
  Tror inte på en massa humbug och piller och annan smörja. Lev normalt och du kommer att må bra. Bra även för plånboken.

  • Det är inte ett skämt Lotta. Jag var tex inte sjuk på ca 14 år. innan min utbrändhet, sedan dess har jag haft ett sämre immunförsvar. Så kan det vara. Det är inte ”humbug” . Superfruit jobbar endast med rena produkter och var först i Sverige redan 2007 med att sälja goijjebär, alla nötter, acai, osv osv. Detta är ju inga konstigheter, detta är ju sade rosa ingår i vad du kallar en ”bra” kost och vardag. ena produkter utan tillsatser… Läs gärna på kring deras sortiment och kika på just det… Nu pratar jag alltså INTE om kosttillskott, som är en HELT ANNAN diskussion… =)

  • Det finns inga studier bakom det du påstår. CHia är ett perfekt mellanmål, jag brukar när jag äter det ha ca 60 gram. När jag läger det i smoothie till lilleman ( och mig) Så brukar det vara ca 1-2 tsk beroende på hur mycket smoothie jag gör. Detta för att det innehåller mycket:

   Vitamin A 54 IU Vitamin C 1,6 mg
   Kalcium 631 mg Järn 7,7 mg
   Kobalamin 0 µg Magnesium 335 mg

 19. Vill ni bosta ert immunförsvar. Ät varierad kost, rör på er, va ute i solen en stund varje dag, stressa mindre och sov mer. Då borstar ni ert immunförsvar. Snälla gå inte på alla som ska göra sig pengar på folks rädsla att bli sjuk.

 20. Tack för svar ang skolan =)

  Hoppas din son snar blir bra igen.

  Toppen att du boostar viktigt i dessa tider 🙌

  Kram, kram

 21. My du har ju hållt på länge med flera olika produkter men slutat och börjat med andra märken osv.
  Inget verkar hjälpa eller hur?

 22. Sabina: menar du på fullaste allvar att inte du och dina vänner som även de jobbar inom vård och barnomsorg inte fått information om detta? Du frågar my, inget ont om hennes kunskap men lite skrämmande att fråga en sån viktig fråga på en blogg :/ vänd dig till chef/rektor uppmarsch jag dig.

 23. Först var du inte sjuk på 12 år, nu är det 14 år… Hur ska du ha det? Och det i samma inlägg!

  Vem har inbillat dig att du är högriskpatient, du klarar uppenbarligen sonens ”Corona”. Det är en skymf mot människor som verkligen tillhör högriskpatienterna.

 24. Var du då friskt utan dessa piller/tillskott? Hur ställer du dig till att de sakkunniga säger att det är pengar i sjön?

 25. Min förra kommentarverkar ha ”försvunnit”? Lyssna på Agnes Wold som faktiskt forskar och arbetar med dessa frågor och VET vad hon pratar om: Hon säger klart och tydligt att – Man kan inte ”boosta” immunförsvaret med varken piller, vitaminer, pulver, bär eller annan soppa!!! Antingen har man ett immunförsvar eller så har man inte! Att kränga sådan här skit med falsk information i värsta världskrisen gör mig faktiskt förbannad..

  • Det du säger stämmer dock inte. Jag gillar Agnes World. Mycket att det som sägs stämmer….

   Men att omvandla vissa saker till pulverform så som grönsaker, mjölksyrebakterier, vitaminer osv. Kan verkligen hjälpa till! Man ska INTE byta ut mat mot kosttillskott . Men det kan absolut vara ett bra komplement 🙏🏻 Så du behöver inte vara arg 😅 Ta ett djup andetag, och andas 🙏🏻

 26. Men va är de för fel på alla människor som gör påhopp här i kommenterfältet!? De värsta jag sett, sluta läs bloggen om ni inte gillar de ni ser istället för att hoppa på My!
  Det är så man skäms över er! Bara för att en sak funkar för en annan betyder det inte att det funkar för alla och vice versa. Det är ett tips hon ger, inget annat!

 27. Eftersom man inte kan svara direkt under inlägget så får jag svara här. Du säger att du inte gör reklam med anledning av Corona, varför skriver du då så här?

  ”Även utan dessa ”corona tider”

  Att du uppfattar att jag skriver negativt är för att du inte håller dig till sanningen, du hittar på egna diagnoser och idiotförklarar dina läsare. Jag är ju uppenbarligen inte ensam om att tycka så.

 28. En uppriktig fråga; ni som uppenbarligen stör er så mycket på My, hennes liv, hennes väg att försörja sig (och tänk! hon betalar dessutom skatt, moms, arbetsgivaravgifter och sin egen lön, dvs, hon ligger inte samhället ”till last”). VARFÖR följer ni henne? Är era egna liv så tråkiga att ni bara måste få kräkas över hennes liv? Jag skulle verkligen få en inblick i hur ni tänker för att försöka förstå varför ni drivs av detta!

 29. Det jag tänker på är att det är 2 personer i bloggvärlden
  som 1, gör reklam för och stoppar i sig en hel del kosttillskott och
  2, oerhört ofta är sjuka.
  Och det är du My och Magdalena Graaf.
  Det här skriver inte jag för att vara elak utan det är något jag länge tänkt på. Hur kommer det sig?

 30. Alltså på riktigt! Vad är ni för människor som skriver? Ni kan omöjligt vara vuxna människor så som ni beter er, att mobba någon så som ni gör är fullständigt oacceptabelt!

  Det bästa för kroppen är att äta normal kost, inte massa hittepå dieter som antiinflammatoriskt etc! Att äta ren och bra kost vet jag att My gör speciellt då hon är utbildad kostrådgivare och vet vad hon pratar om! Ifall man sedan vill boosta sin kropp är det väl upp till var och än?! Tycker man att någonting är bra så hade även jag gjort reklam för den produkten men det innebär inte att alla tycker lika dant då vi alla är olika!

  Snälla, lägg ner denna dagisnivå som ni ligger på!

  • Taaaaaack Therese ❤️❤️❤️❤️🙏🏻 Du är som vanligt klok som en bok! Ser fram emot att ses när allting lagt sig med Corona kaoset! Kram

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

8 − 2 =

Om du missat..

Min helg i bilder

Min helg i bilder … En lugn och skön helg. Trots att vi hunnit med...

Stress och återhämtning i vardagen

Godmorgon! Några tanke ifrån min egen reflektion och ur mitt perspektiv som coach! Psykisk...

Testinlägg från helgen

Hej på er! Hoppas att allt är bra! Nu gör jag ett test inlägg....