INSTARGRAM

DIN ONLINE COACH

PT STUDIO TÄBY

Skolstart efter sportlov. Stanna hemma OM ni varit i de drabbade länderna som har Corona spridning….

Godmorgon! ☺️

Ny vecka, nya möjlighet 💪🏻👊🏻 Jag älskar måndagar, det känns alltid som en fräsch nystart 😅

Nu är sportlovet över, och vi i Stockholms området kommer tillbaka från sportlov. Om man varit ute och rest i drabbade länder gällnde Corona viruset så är det viktigt att man tar det säkra före det osäkra! Inkubationstiden är som sagt 14 dagar 👆🏻

Villa ta mitt ansvar och dela detta 🙏🏻❤️

Lilleman kom hem igår ❣️ Bästa känslan att få pussa och krama på honom när han är kommer hem igen ☺️

Frukost är en mysig stund för oss… tända ljus. Tv och mys ❣️

Smoothie och äggmackor till Lilleman. Smoothie och gröt till mig 😍

Kanske inte den snyggaste bilden 😂 Men titta på Sture som alltid sitter bakom Ludvig när han äter frukost… Jonas sover fortfarande 😎

-Vi hörs senare! 😊

/ My Martens

9 Komentarer

  1. Tack snälla kloka Du!! Kommenterar aldrig med läser din ärliga och fina blogg. Blir så glad att ngn står upp och ”vågar” ta ställning i att man ska vara solidarisk och inte sprida smitta. Tack!

  2. Vem är du att bestämma att folk SKA stanna hemma? För det är inte så det står i rekommendationen. Däremot FÅR barnen stanna hemma utan att bli anmälda för ogiltig frånvaro.
    Hur försäkringskassan ställer sig till ersättning för att man stannar hemma med friska barn vet jag dock inte. Inte heller arbetsgivare.

  3. Enligt LIDINGÖ STAD som du hänvisar till får barnen stanna hemma. Det är upp till varje rektorsområde att besluta. Bara för att Lidingö stad har beslutat detta innebär det inte att det är godkänt överallt. Sen är jag inte säker på att alla läkare utfärdar sjukintyg från dag åtta i förebyggande syfte och att Försäkringskassan godkänner VAB i förebyggande syfte. My, det kan bli väldigt fel när du lägger ut sånt här. Faktiskt.

  4. Vad är det som kan ”bli så fel” för att my skrev detta inlägg? Och vaddå ”vem är du att bestämma de” ? Hur fasiken läser ni!?

    Hon har skrivit vad hon tycker, och hon tycker så! Stackars my som jämt jämt jämt ”ska” missförstås för att folk inte fattar, vill inte fatta eller tänka efter vad hon menar!! Bläääää….

  5. Olika kommuner/skolor har lagt ut riktlinjer för Corona. Jag jobbar i en kommun och bor i en annan. Ingen av de kommunerna tillåter elever att stanna hemma (om de är friska), trots att de varit i riskområden.

  6. Jag blir galen på alla som skaffar barn men gud nåde att ha dom hemma. Då är det jobbigt. Undrar vad ni säger om det blir en smitthärd utan dess like och era barn drabbas, då jävlar är det väl alla andras fel. Bättre att förebygga än döda. Jag pratar INTE om just nu. Nu sägs det ju att just corona inte smittar innan det bryter ut och stanna hemma bara för att när vi inte har en gigantisk smitta än kan väl vara lite knasigt MEN nåde er som låter era barn gå till dagis och skola OM dom träffat ett barn eller en vuxen som visat positivt på corona men inte blivit sjuka än. Då skulle ni fan omyndigförklaras.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Smyg flytt och Marathon kransar

Hej! flytten har smygstartat. För längesen egentligen. Renoveringen påbörjades och nu flyttar vi in...

Mys Blommor & Resturang Pont

Hej! Fy fan vad jag är bra! Du anar inte hur många år det...

Nagel och hudvård. Rosenserien

i samarbete med Rosenserienhttps://webshop.rosenserien.se/ Hej! Nu är det dags att fylla på med hudvårdsprodukter!...