Bakslag…. Nytt kapitlet på MINA villkor!

Hej på er!

Jag har varit /är lite off här inne… Ett medvetet val. Jag har varit lite off överallt på sista tiden 😂😂😅 Jag mår bättre, ( mycket bättre). Febern har hållit sig borta och jag känner hur energin börjar komma tillbaka. MEN, jag är fortfarande väldigt trött…

Därför har jag bara varit… Ludvig är hos sin pappa på Öland, och Jonas är på gig hela helgen och flyger mellan städerna.

Därför har jag passat på att bara vara hemma. Sovit utan att ställa alarm, eller något att ta hänsyn till…. och såhär mycket som jag sovit senare veckan har jag nog aldrig sovit 😅

Men eftersom att jag är piggare så får jag för mig att jag är helt frisk, och kommer på typ 100 saker jag skulle vilja göra ( storstäda, träna, PW osv)

MEN, när jag insåg att efter att jag dammsuga denna lilla lägenhet på 50 kvadrat gjorde mig HELT slut, och jag kom nästan upp i maxpuls så insåg jag hur skiten kroppen är just nu av den där j*vla influensan, och tidigare operationer…. 😫🤣🙈😳

Jag försöker att gå ut en stund varje dag🙏🏻Fånga dagsljuset och solens… Varma kläder, en hemma gjorde ( nyttig-are) Latte… Sen har jag satt mig i lä, och i sol och bara suttit där en stund 😎 = Rehab!

Sigtuna, min återhämtning!

Igår åkte jag till Sigtuna… ( mer om det längst ner)

Där kommer jag nog att köpa hus och nån gång i framtiden…. Jag älskar Sigtuna! 🙏🏻😍 Jag var såååå sjuk när jag flyttade dit 2015, utbrändheten var som värst.

Så alla minnen är inte så bra därifrån. Då det var en tuff period. Men, det vände där. Insikten, då jag fick min ”andra chans” i livet.

När man nått botten, och det gick så illa som det gjorde för mig så finns det nämligen vara en väg. Dvs, tillbaka 💪🏻👊🏻

För med utbrändhet så kommer också insikten kring VAD som verkligen är viktigt…. Med lite distans och andra perspektiv så har jag också landat i vad jag VILL i vad jag prioriterar osv… Det kräver ett helt separat inlägg. Så det kommer ni få 🙏🏻

Det är nämligen inte svart eller vitt. Allting hänger ihop.

OM jag tex kör på för hårt, som jag gjort i höstas med jobb, utmaningen med socialtjänsten, Ludvigs flytt, jakten på ny skola, flytt från öland, studion osv osv.

Om jag slarvar så som jag ärligt talat har gjort i höst. Satt mig själv långt ner i prioriteringsordningen, då får jag betala för det. DYRT! Och med min personlighet som är en ”doer” ( ni vet, jag gasar hellre än att pausa)

Så är jag min värsta fiende! Det är JÄTTE fina egenskaper jag besitter. Att vara driven, framåt, och alltid se möjligheter istället för tvärt om. MEN, det är också så j*vla svårt att håll balansen.

Den enklaste vägen för mig är just att tänka ”jag vilar sen”. Eller jag tar en dag ledigt nästa vecka… ”jag ska bara” osv.

Jag jobbade alla dagar på Fitnessfestivalen med feber. -HUR dum får man vara?!

( ni var mååååånga som kommenterade detta på min story)

Jag tänkte ”efter helgen kan jag vara sjuk” .

Ni behöver inte ”skälla” på mig, jag är MEDVETEN om hur dumt det var 🙄🙈😫

Bakslag, insikt och framsteg

Jag har också gjort stora framsteg. Jag lyssnar på kroppen, jag känner mig själv. Men denna gången lät jag det gå för långt…… Så anledningen till att jag varit sjuk i stort sett sedan månadsskifte nov/dec är att jag har kört på för hårt, och utsatts för extrem press. Mycket handlade om Ludvig situationen, och den oron som det medför. Men allting i sin helhet blev för mycket. Det är nödvändigtvis inte stress, utan flera saker tillsamman.

När jag då inte lyssnar, eller bromsat i tid, då går kroppens självförsvar in och säger ifrån. Så att jag haft dessa infektioner och komplikationer efter tandoperationen är inte konstigt.

Att jag drabbades av influensan från helvetet är pga av att mitt immunförsvar är så lågt som det är. Jag är alltså mer ”mottaglig” .

Läkaren säger att jag kommer bygga upp mitt immunförsvar med tiden, och att jag fram tills dess ska undvika att bli smitta av olik saker så gott som det går ☺️

Konsekvensen är att jag denna gången blev liggande, länge! Det innebär ju såklart att jag inte kunnat träna. ( kul med helt nyöppnad träningsstudio 😫😂😝)

-Vad händer när jag inte tränar🙄 Jo, då kommer ångesten, och sömnen blir försämrad. Allting hänger ju ihop! 😏 Som sagt, jag är ju klok som en bok! 😎

Klok som en bok 📚

Ibland när livet ger en stora utmaning så som jag haft det senaste halvåret med flytt, ( X3) Ludvig och allt det de jag delat med mig av ( och lite till)

Då är det lätt att precis som jag , bara köra på och köra på tills det tar stopp! Denna gången tog det TVÄRSTOPP!

Som min KBT-terapeut beskrev det för många år sen…. ”Full fart framåt, mot enkelriktad… Rakt in i bergsväggen!”

Svårt att leva som jag lär, ibland.

-Visst är det intressant att jag kan coacha mina klienter i likande situationer, och ge dom verktygen som får en på ”banan” igen.

Men att jag trots min medvetenhet osv, ändå har svårt att ”leva som jag lär” 😇

Men sanningen är att jag är mänsklig. Jag skulle kunna ljuga här inne. ”Mörka” mina bakslag och framställa mig som ett perfekt helgon! Men det känns fel!

Jag vill vara öppen, jag vill kunna dela med mig av min vardag i både med och motgång.

För det jag gör igenom just nu, är sååå vanligt. Utbrändhet och utmattningssymptom är en folksjukdom som växer så det knakar tyvärr. Plus att det skrämmande nog även kryper ner i åldrarna…

Att vara utbränd så som jag var. Halvkroppsförlamad och in och utskriven från sjukhus med ett helt utslaget immunförsvar hur många gånger som helst… Det är däremot inte lika vanligt. Det är inte många som ( tack och lov) kör sig så djupt ner i mörkret. För min del stod det mellan liv och död. Jag fattade inte där och då hur illa det var. Min hjärna var inte mottaglig för medvetenheten ännu.

Men när jag hade sovit i nästan 7 månader, så kom insikten. Jag blev mottaglig , och där började min resa tillbaka.

Det tar tid att återhämta sig. Jag kanske aldrig kommer ”tillbaka” 100%. Det tar lika många år att ”komma tillbaka” som lika många år innan man kraschar.

-Men vill jag det, ”komma tillbaka” Nej det vill jag inte. Inte till samma destruktiva lovstil som la grunden inför kraschen.

Jag kommer antagligen ALLTID vara känsligare, och jag kommer dagligen få jobba med att ”hålla balansen” .

Ny livsstil och vardag på MINA villkor 👊🏻💪🏻

Därför är min nya livstil som jag sakta men säker bygger upp utifrån mig själv, med närheten, förenklingen i vardagen. Stora delar med träning, välmående, kost, och resor ett måste!

Sedan i början av har jag befunnit mig i 3 månader av ett bakslag från helvetet!

Som du förstår av min långa text så har själv satt mig där. ( och haft lite otur på kuppen ) Men sanningen är att 3 steg fram, och 1 kliv tillbaka är nyttigt för mig….

Det påminner mig om hur viktiga mina rutiner är. Ni vet det där jag tjatat om, ”balansen” mellan aktivitet och vila.

Jag slappnade äntligen av vid årskiftet när Ludvig flyttade upp på heltid och jag kunde sluta pendla🙏🏻😭❤️

Det som händer när man slappnar av är att det man sprungit ifrån kommer ifatt…

Jag förlängde inte kontraktet på Lohilo…. För att satsa på min egen verksamhet! Just för att verkligen ge mig själv det förutsättningar JAG mår som bäst av….. 💪🏻👊🏻🌟

Inga kontorstider, mastodont budget mål, eller aggressiva sälj-möten. Inget dygnet-runt-jobb för någon annan….

Utan jag tar mig an de uppdrag JAG känner för! 😊 Jag jobbat för MIG SJÄLV nu!

Jag har jobbat hårt och länge för att skapa ”rätt” förutsättningar

Lägenheten som vi bor i ligger 5 min från Ludvigs skola, och 5 min från studion.

Jag jobbar med det jag brinner för. Träning och hälsa🙏🏻 Både online och i studion.

Det finns ingenting som GER mig så mycket energi och glädje som att få jobba med människor som jag gör i PT -studion och som onlinecoach. Att få se människor lyckas gör mig såååå glad 🙏🏻❤️ ( och stolt 😎💪🏻 )

Nytt kapitel 2020 . My Martens 2.0

Nu har precis ett nytt kapitel börjat. MITT kapitel! Får jag styr över MINA arbetstider, mina villkor. Mindre press, och där jag jobbar med det jag älskar! Jag är såååå lycklig över det, och ser västligt ljust på framtiden ☺️

Just nu… precis just nu när jag ligger nerbäddad i soffan, tittar på Netflix och längtar efter att få träna så ska jag erkänna att jag är frustrerad. Frustrerad över att varit sjuk såhär länge…..

Men det finns några i min närhet som verkligen stöttat mig genom mitt bakslag.

Jonas 🙏🏻❤️

Som ni vet hade vi ett gräl nyligen som jag delade med mig av. Men han är den som med trygg röst återupprepat säger, ”My det ordnar sig, du är snart tillbaka på benen, i träningen och den form du vill vara”

Plus att han pyssla om oss extra nu under sjukperioden. Han har hjälpt till i vardagen, handlat, tagit hand om både mig och Ludvig. Och funnit mycket där för oss båda.

Jesper, min kollega och fotograf. ”My… detta var nog nyttigt, nu har du varit tvungen att vila. Men Snart kööör vi igen ”

– Tack Jesper! 🙏🏻

Malin ” Malle” Som roat mig och underhållet mig under hela sjukperioden 😂❤️🙏🏻

Sara min ”Kalmar fru”

Alltså Sara… Våra samtal nuförtiden jämfört med för ca 5-7 år sedan 😝😂🙈🙄🤣😎❣️

Mamma. Min riktiga mamma, som stått ut med mina samtal när frustrationen och febern varit som j*vligast.

Kin

min ”stora syster” från annans familj… ❤️ Galningen ringde FaceTime när hon åkte skidor ( ”My, nu har du varit i fjällen trots att du är sjuk” 😂) Plus att Julia svischade förbi och skrek ”Hääälsa My❣️”

Stina & Sture

Dom har nämligen kramats lika mycket med mig, som med varandra ❤️ Alltså ni fattar inte hur mycket kärlek jag och Ludvig får av dessa två, numera nakenkatter!

Sigtuna grannarna David & Julia

Dom finns alltid där. Oavsett vad. På sitt sätt. Med sina 3 underbara barn, och deras genomsnälla och kloka familj ❣️ Igår var jag hemma hos dom…. I sigtuna. Precis i till där jag och Ludvig bodde innan. Det är såååå mysigt! Dit åker jag ibland. När jag vill komma bort och ”bara vara”. Jag slappnar alltid av där. Kan vara mig själv, osminkad, i mjukiskläder och utan fasad 🙏🏻❤️ Som vanligt när vi ses, så hade vi en lugn och mysig dag!

Hihi! Deras barn är små helgon….. 😅

Ja hörrni, Långt inlägg. Hoppas ni inte somnade 😴

Ibland får jag feeling och då skriver jag, ifrån hjärtat…. Det gjorde jag nu! 🙏🏻😅❤️

Summering.

Jag mår bättre, vilar fortfarande och kommer smyga igång med både jobb och träning nästa vecka ☺️ -Jag längtar!!!!!!!!

Imorgon ska jag laga matlådor, och förbereda mig inför veckan. Det kommer bli en mjukstart, och i min takt!

Tanken med inlägget är🎢

Vad jag egentligen vill ha sagt med detta inägg, och försöker att förmedla är:

Till alla er som känner av tex utmattningssyndrom, eller gått hela vägen in i den berömda väggen. Eller kanske är närstående till någon som varit/är drabbad.

Bakslag som det jag beskriver ovan, är inget konstig. Det hör till!

Det är INTE ett misslyckande utan det är en del av processen till att bli frisk ❤️👊🏻

Jag är tacksam över det jag varit med om, för det har fått mig att omvärdera hela mitt liv. Det har fått mig att uppskatta saker som jag tidigare tog för givet eller inte reflekterade över alla.

Livet kommer ALDRIG att vara enkelt eller helt smärtfritt. Livet är som en bergodalbana. Utmaningar, sjukdomar, dödsfall, kärlek, sorg, lycka, besvikelse, resor, tristess, beslut … ja ni fattar.

Det handlar om att kunna hänga med i livets bergodalbana och ta hand om sig själv under resans gång. Så att man står stark genom utmaningar och svårare perioder ☺️

Att ge sig själv dom bästa förutsättningarna! Bra sömn, regelbunden träning/motion, bra kost, och helt enkelt ta hand om sig själv, sin kropp både fysiskt och psykiskt.

Jag är en stark, och i det stora hela en frisk mamma. MEN, jag är medveten om mina svagheter och försöker då att sätta upp dessa och ge mig de bästa förutsättningarna. Bakslagen kommer mer och mer sällan ( =framsteg) . När dom kommer, stannar jag upp, reflekterar och landar i att det är OKAY att inte alltid vara på topp!

Jag strävar efter att bygga upp mitt immunförsvar (🙄 ) Och efter sista pärsen med den här influensens så kan jag inte drabbas på två år, -så det så 🤣👊🏻

Nu har jag tagit fram SMART Planerings böcker igen. Min tränings och kostdagbok ska få följa min lugna smygstart! 👊🏻😍💪🏻

Det är så mycket lättare att följa sina framsteg, och ha koll på vad man gör när man skriver ner….. Plus att jag tycker att det är väldigt roligt att använde dessa böcker! Ett smart & enkelt verktyg att nå sina mål 😃 Många av mina klienter använder dessa, och är jätte nöjda 😍

-Vill du också prova det så kan du använda min kod martens15 så får du 15% på din beställning❣️ in och kika HÄR 👈🏻

Nu… ett avsnitt av Gilmore Girls 😍 En favorit serie från förr.

Jag har sett hela serien från början. Älskar kombon av mor-dotter-mormor ☺️

-Tack för att ni finns!

Kram kram

/ My Martens

29 Komentarer

 1. Jag vet inte om jag har kommenterat förr men jag vill bara berätta. Första gången jag träffade dig så var du sjuk har jag förstått, du var min pt och jag visste inte vem du var men efter ett tag när vi slutade så hittade jag din blogg.
  Din blogg ger mig insikt att allt syns inte på ytan om hur man mår och att folk inte alltid förstår när dem bara ser vårt yttre och där är jag nu också.
  Att läsa dina känslor och sjukdoms tecken så känner jag igen mig i allt men mitt kom för 1.5 år sen men inser varje dag att det nog kom smygande innan.
  Tack för att du är du och vågar dela med dig för det gör att folk i liknande situation kan sätta ord på sina egna känslor.

  PS en av våra pt tillfällen är en av dem mest komiska jag har vart med om, jag var den där som kom in med ett avslitet korsband pga en blöt utekväll. Kunde inte gå men träna skulle jag! Vilken syn!

  • Hej Sandra! Men åhhhh! Vad roligt att höra ifrån dig! Ja… korsbandet glömmer jag aldrig! 😅❤️

   Ja, när vi träffades var sjuk. Det där med att vara sjuk i utbrändhet/utmattning syns ju sällan på ytan….. och precis som du skriver så är det så att det börjar längtats ganska långt innan det ”bryter igenom” och man kollapsar. Vilket också sker på extremt olika sätt… Sen slutar kan ju inte leva när man blivit utbränd, utan man får ge det några år att komma tillbaka…

   När vi träffades var jag i mitten, innan jag kollapsade helt. Tror jag… ( blandar ihop tiden från denna perioden)

   Tråkigt att höra att du också blivit drabbad…. Hoppas att du är på bättringsvägen 🙏🏻❤️

   Tack för att du skriver till mig, och för dina ord 🙏🏻 jag finns i Vasastan nuförtiden, så det är bara att höra av dig om du vill ses! Stor kram till dig ❣️

 2. Hej My.
  Nu måste du se till att ta det lugnt. Du har inte bara dig själv att tänka på utan Ludvig också. Han behöver ha sin mamma lugn och frisk.
  Ps. har Jonas tagit på sig ringen igen ????

 3. Ett lång långt inlägg som man av vanlig nyfikenhet och intresse läste, men så kommer det… reklamen på slutet utan att du markerat reklam.
  Det tar liksom udden av det andra.
  Jag har läst det här inlägget och många många liknande i din blogg över lång tid och vad jag än en gång vill säga.
  För din skull, reklammarkera och ännu mer för DIN skull.
  Ta det lugnt !
  💕

 4. Det börjar likna en repig skiva du spelar om igen. Var det inte bara några dagar sedan Jonas lämnade dig i vredesmod trots att både du och sonen var sjuka?

  Du borde ha lärt dig vid det här laget att du inte är så stresstålig, det brukar de flesta göra som varit utbrända…även jag och ändå gör du om samma sak gång efter gång.
  Ta hand om dig, din son och dina katter, det är det viktigaste i ditt liv kan man tycka.

  • Hej Tina!

   Vet inte om du utgår ifrån dig själv…. i mitt fall handlar det inte just om ”stressen”. Skriver det med situations tecken, då det är väldigt individuellt hur vi upplever och hanterar det…

   Jag gör inte ”samma sak” om och om igen som du skriver. Tvärt om faktiskt.

   Situationen med Ludvig, skolan och socialtjänsten var tex helt ny. Påföljden pendlingen på 100 min veckan, två städer avsluta bostad planera flytt och samtidigt besöka skola, efter skola för att ordna just en skolplatser inför flytten till Sthlm.

   Den situationen var också nu 😅

   Tack vare mina erfarenheter, mitt ”team” som jag fortfarande jobbar aktivt med så tacklade jag det väldigt bra. La i bromsen i tid, samtidigt som jag tog beslutet att inte förlänga mitt kontrakt på Lohilo, utan istället omvärdera hela situationen för att kunna landa på bästa sätt, inför hans flytt. Kunna styra arbetstider och på så vis få mer utrymmet för återhämtning, och ändå jobba med det jag brinner för…

   MEN, min ”svaghet” /sårbarhet är mitt immunförsvarförsvar. Hur mycket jag än försökte att parera de utmaningar som livet erbjudit denna höst, då blir jag såklart sårbar. Hur ”bra” jag än är på att hantera just stress, och på att INTE göra samma misstag som innan ( vilket du ironiskt nog påstår att jag gör) Så har jag blivit sjuk, om och om igen. Feber, infektion, komplikation efter operation ( operationen var också en av utmaningarna) det visade sig att jag gått med tandinfektion mycket längre än man trott.

   Anyway, att sitta med ”pekpinne” och vara dömande på det sätt du är och skriva saker som ”kan man tycka” ”dom flesta gör” osv.

   Det visar två saker….. Ett du totalt saknar erfarenhet av det jag själv gått igenom med just en total kollaps. Två, att du saknar empati och förståelse för andras situationer.

   Jag skriver inte öppna långa, ärliga inägg för att få empati. Utan för att dela med mig, just för att människor i liknande situationer ska känna att det ÄR OKAY med bakslag…. Det hör till, och komme pågå i fler år tills man blir helt återställd. OM man någonsin blir helt återställt…..

   Tänk på det 🙏🏻❤️

  • Nej, och efter två utredningar så kom man fram till att jag inte har adhd ( se tidigare inlägg kring detta)

   Så det ”enda” jag har är utbrändheten och sviterna efter det….

 5. På 41 ställen i texten använder du tre punkter (…) eller fler. Vad betyder det?

  Texten är delad i (cirka) 51 stycken, vissa bestående av endast en rad. Varför styckar du sönder texten?

  Du har en mening som ser ut så här:

  ( -Jag längtar!!!!!!!! )

  I klartext: parentestecken, blanksteg, bindestreck, inget blanksteg, Jag med versal, blanksteg, längtar, åtta utropstecken, blanksteg, parentestecken. Hur tänker du här?

  Dyslexi förklarar INTE något av ovanstående – kan DU förklara?

 6. Jag tycker det är bra att My delar upp sina långa texter i mindre korta stycken. Annars blir det ju väldigt mastigt och kompakt att läsa.
  Nuförtiden kan man göra t ex tre punkter för att i text få till en liten ”paus” . Som när man pratar.
  Vad jag däremot stör mig på LITE grann är alla e mojisar som ska användas i tid och otid.
  EN figur nån gång, som t ex i slutet av en text är inte fel.
  Men jag tycker ibland just DET blir för mycket.
  Men annars var den här texten helt OK

 7. Skönt att läsa att det sakta går åt rätt håll med influensan. Ha en lugn och skön helg med dina underbara katter.🥰 kram Sara 💕

 8. M, vilken märklig kommentar. Du har räknat allt som du tycker är fel? I Mys egen blogg?
  Vet du vad M?
  Hon behöver inte förklara någonting för dig. Hon skriver som hon vill på sin egen blogg.

 9. Jag är grammatiknörd och har arbetat med text och form i hela mitt yrkesverksamma liv. Den skrivna texten idag utgår från sin kontext. Nej, Mys inlägg skulle hamna i sopkorgen direkt om den skulle kvala in som ett paper på högskolan, kolumn i dagspress osv. Här är kontexten blogg.

  My! Har och krälar själv i träsket utmattning med tillägg ME. Är (var?) en doer, duktig flicka, driftig, påhittig, tycker det är roligt att serva människor. Haft eget företag, dubbelarbetat, ingen semester på x antal gånger år. Barn som mått dåligt, hemska händelser i familjen. Man kraschar totalt. Genom både kakel, gips och betong. Det svåra är att man fortfarande är samma driftiga människa i huvudet, men kroppen lyder inte.

  Varje bakslag, som du så fint beskriver, är en lärdom på vägen mot en hållbarare livsstil. Och nej, vill man verkligen bli som förut? Det var ju det som gjorde en sjuk. Men det är en sorg att inte orka vara den man egentligen är!

  Var rädd om dig. Stor kraaaaam 😂

 10. Ja sådär ser livet ut för de flesta My. Det blir bakslag i form av sjukdomar, relationer svajar, jobb och man kanske måste starta om med nytt pga arbetslöshet eller nytt jobb. Och massa annat. Det är mer eller mindre lika för alla. Det gäller att inse det och förstå att så är livet. Det går inte alltid som man planerat och saker kommer i vägen. Jag tror inte på att älta det om och om igen utan att tänka att man gör så gott man kan. Alla kämpar eller har kämpar med något. Jag tror det är viktigt att du förstår det My och att du trots allt är rätt privilegerad som har ett nätverk av människor runt omkring dig, en ekonomi som går ihop och visst är sjukdomar jobbiga men atr du och Ludvig inte har nån allvarligare sjukdom. Har läst dig länge och tror att du behöver också stanna upp lite oftare i tacksamhet och inte älta det som var/är dåligt så ofta om och om igen.

 11. Hej!
  Jag vet inte om du har förändrat något i ditt sätt att tänka. Det kanske är så att du inte ”håller” för att arbeta på det sätt du gör. Kanske skulle din kropp må bättre av att jobba med ett jobb och sedan stänga av. Du har ju jobbat med blommor och du kan säkert få ett bra jobb med den kompetensen du har. Just nu har du studion, bloggen, brandmanager för ett nytt företag (du valde och sluta på Lohilo). Vad är skillnaden? Ingen. Samma stress, samma leverne, samma man som inte verkar vara på samma nivå som dig i er relation. Vad har förändrats? Jag tror My, att man måste göra en drastisk förändring för att få en hållbar förbättring på sikt. Det som känns märkligt är att du ska coacha andra människor, men kan inte coacha dig själv. Var finns trovärdigheten? De människor som jag träffar med utmattningssymtom väljer ofta bort sådant som var orsaken till sjukdomen. Du fortsätter med olika saker och säger att du har kommit långt. Har du det? Att ha en blogg är att ha ett ansvar, tycker jag. Din blogg består av 95% reklam för träning, enbart bilder på extremt vältränade kroppar (inte din), vitaminer, kost mm. Du gör reklam för sådant som få människor kan uppnå (extremt vältränade kroppar), köpa vitaminer som dom flesta inte har råd med, köpta lunchlådor som dom flesta inte har råd med, träning som många inte har möjlighet till. Bobbys hårkapslar mm. Då får ju allt gratis, men det är få som får. Att ha 95% reklam visar tydligt att det är den som ger dig din lön. Kan du stå för allt. Tycker du att du levererar sundhet? Det här är texten är inte får att vara ett elakt troll, utan den reflektion jag har gjort och kanske en ögonöppnare för dig och andra 🙂

 12. …gick lite fort med skrivandet ser jag…näst sista meningen ska naturligtvis vara: Den här texten är inte från ett elakt troll…
  Glömt lite frågetecken här och där. Så kan det bli när fingrarna är snabbare än hjärnan 😀

 13. Hej My! Jag har läst din blogg lite då och då. Den är ärlig och bra, det gillar jag. Jag har sedan några år tillbaka inriktat mig på hälsa och friskvård. Jag jobbar med screening. I nuläget har jag samarbete med 3 st PT. Just utbrändhet har jag fördjupat mig i. Jag är verksam i Kalmar. Så är du nyfiken på att prova denna screening så hjälper jag gärna till( självklart bjuder jag dig på detta) Kan vara bra för dig och för dina klienter i framtiden. Kram 🌸

 14. Med min kommentar vill jag ha ut
  1) En korrekt skriven text
  2) En mer lättläst text
  3) Förklaring till en egendomligt konstruerad mening

 15. Ni verkar ju ärligt talat lite läskiga med erat texttjafs! Gör ett högskoleprov och kolla om ni har så jäkla rätt i era uttalanden och nöj er med det! Sitt inte här med era pekpinnar och verka viktiga, ändå ingen som ser er och beundrar er. Bara knäppt!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..