Lilleman flyger iväg …..

Bromma flygplats

Min Lilleman kliver på planet ✈️ . ( ni ser honom, längst upp på stegen 👆🏻❣️) .Han år 9 år nu. Pendlar själv…. ( Med assistans såklart) Han har pendlat sedan han fyllde 5 år och fick åka med assistans 🙏🏻

-Jag är SÅ stolt över denna lilla kille! ❤️

I 4 år har jag bitit ihop, ”hålla god min” och kämpat emot tårarna tills han gått iväg… Just för att han inte skulle behöva känna ännu mera separationsångest…..

Ibland har han velat åka, andra gånger inte. En evig kamp med att försöka göra det så naturligt som möjligt….. ❤️

Idag lämnar han glatt, åker ner till sin pappa några dagar och det var smärtfritt och en gladLudvig som vinkade från flygplanet 👋🏻

Jag blev ensam med Ludvig när han var ca 3 månader. Det har inte alltid varit enkelt. Tvärt om faktiskt, MEN, en sak vi alltid gjort är att sätta honom först, försökt lägga våra egna känslor åt sidan och fokuserat på hans bästa 👊🏻

just nu, där vi befinner oss idag…. Med boende, relationsmässigt osv… Så är vi nog på den ”bästa platsen” någons 🙏🏻

Allt fungerar riktigt bra… Flytten till Stockholm. Nya skolan…. jag och hans pappa. Osv…. Ett ord som beskriver detta, -TACKSAM 🙏🏻❤️

Jag är fortfarande feberfri ( tack och lov) Men trött och matt. Så nu när jag lämnat Ludvig på flyget så varjag krupit ner i soffan igen… tända ljus, Netflix och pyjamas. Imorgon har jag ett möte inbokat, och ska förbi studion en sväng… Ska ta det lugnt denna veckan. För att smygstartar och komma ”tillbaka”. Jag släpper tex inte på några klienter i studion förrän nästa vecka…. och det mina vänner…Det längtar jag till!

-Ha en fin kväll!

/ My Martens

8 Komentarer

  1. Nu är det lättare för er nu bor han ju och går i skolan i Stockholm. My han bor hos DIG hos sin MAMMA 👍❤😊💙💖. Så klart har han pappa och de andra på Öland med😊

  2. Vilken udda plats o ha sin väska på haha, under det fina sideboardet eller vad man kallar det😉

    Fint och mysigt har ni det iaf, alltid önskat mig kakelugn. Det är såååååå mysigt! 💕

    • Ja…. Alltså här i huvudstaden bor vi på mindre kvadrat än vi är vana vid 😅😍 en mini 3:a på 59 kvadrat. Så då lär man sig att tänka ”Kompakt living” . Väskan är dessutom fylld av träningskläder, så den är inte bara ”snygg” den är praktisk och jag har över 20 par ihoprullade träningsresa så den är även garderob 🤣😅

  3. Enastående – ja att sonen har det bästa på två ställen! Bra jobbat att komma fram till det. Glädje att höra att ni frisknat till och nu gör vårsolen det lättare. Stor Kram

    • Tack =) De är ifrån en väninnas företag ( inreda.com ) Men hon har tyvärr inte kvar den… Det finns dock liknande snygga drinkvagnar hoshttps://advrl.com/579/66622/h =) -Lycka till =)

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..