Samarbete med Bobby Oduncu

Bobbys Hårstudio ❤️ Head Brands ❤️Hairtalk Extensions 

Hej finingar! ☺️

 

Sjukstugan fortsätter här hemma… Jag börjar bli mer feberfri än tvärt om. Känns mig också lite piggare.

Men febern ger fortfarande inte med sig helt. Lilleman har fortfarande mer feber än feberfri. Han är dock rastlös ( bra tecken) . han dricker bra, äter helt okay, och sover massor☺️

Nu håller vi tummarna för att det vänder så att han kan åka ner till sin pappa nu på Sportlovet!🙏🏻

Innan jag blev sjuk var jag på Bobbys Hårstudio. Tilda klippte igenom mitt egna hår och satte för första gången iHairtalk Extensions.  

Vi körde på 55 cm långt hår, flera olika nyanser för att ge det ett djup och ett liv 😍

Hairtalk är kända för sin kvalitet. Detta var första gången som jag använde det. och jag är SUPER NÖJD! ❣️

Metoden Tilda använde sig av är tejp, den skonsammaste som finns på marknaden. Deras fästen och håret skadar INTE mitt egan hår! Första gången jag hittat något som inte gör skada alls. Sen måste man såklart ta hand om sitt hår hår och hålla efter det ordentligt! 

Anledningen att jag verkligen envisas med att vara rädd om mitt egna hår är ju för att då och då vill jag köra utan extensions. och kunna trivas utan extensions.  Jag vill fortsätta följa den positiva effekten av en skonsam metod som skyddar mitt hår, bra produkter och Bobbys Superhair, då mitt egna hår äntligen börjat bli både långt, friskt och starkt!  😄

Hedbrands står för inredningen!

Som ni vet sedan tidigare inlägg så är det HEADBRANDS som tillsammans med Bobby och Tilda har inrett Bobbys Hårstudio 😄

-Stilrent, lyxigt och bästa kvalitet på allt!

Cloude Nine, bästa styling verktyget!

Sköna schamponeringsstolar och snygg frisörinredning som ger det “där lilla extra” . Både när jag stylar mitt hår hemma, och när jag är i händerna på Bobby eller Tilda så gör jag oftast lockarna med en plattång. Både jag och Bobbys Hårstudio  använder Cloude Nine .

Cloud Nine är min “bästis” i styling verktyg. Både när jag plattar eller lockar!😍

Jag använder bra med värmeskydd innan jag stylar. ( VIKTIGT! )  och var INTE heller för hård på handen. Med en plattång får man lyxiga, böljande lockar som håller i flera dagar. Med denna GRYMMA plattång så kan man både hela och sänka temperaturen. Så min lugg tex som är lite känsligare då man oftast utsätter en för lite mer….

När jag ska böja eller platta den så sänker jag temperaturen för att inte skada den. Något som både Tilda & Bobby påminner mig om ofta! 😎

Titta så fint Tilda har gjort det!😍

jag är såklart inte lika duktig som Tilda. Men stylar det både snabbt och enkelt hemma med endast Cloude Nines plattång 😉

Färgerna från Hairtalk blev magiska, och jag känner mig sååå fin! 🙏🏻

Jag gillar verkligen att få en lite “randig känsla” då det blir mer liv i håret än när jag är enfärgat blond i en nyans tex….

Variation är kul! Ombyte förnöjer!

Det är därför jag varierar mellan långa svalliga extensions med busigt lite kortare eget hår. Allt beror på mitt humör osv.. 😄

Rickard kom in på salongen strax efter mig. Vi satt bredvid varandra… Vi har gjort det några gånger nu, sp vi har börjat lära känna varandra genom dessa spontanträffar!

Han kom dit på cykel. Jag blev så glad när jag såg att han använde cykelhjälm. Då började vi prata om att han gett sin fru en “hövding”.

Ni vet en sånär uppblåsbar hjälm. Jag har hört mycket gott orm dessa… Så även jag tänkte införskaffa mig en sådan. MEN, det som framkom ur denna diskussion var att Bobby som ockps har en sån. Råkat aktivera den, och glömt ta av sig den.

Så när Bobby gick omkring inne på sin innegård och pratade i mobilen och drack kaffe så hade den utlöst! 🤣🤣🤣🤣🤣

-Alltså jag dööööööör av skratt! 🙈😂

Jag hade nog nästan gjort vad som helst för att få se detta live och såklart filmat detta! Sånt där händer BARA BOBBY! hahahaha!  ❤️🤣

Extra cred till Richard som cyklade hemifrån och in till salongen… Då han bor i Bromma!!! Miljövänligt OCH bra träning! 💪🏻🙌🏻

Malin “Malle” Janson kom in och mötte upp mot på salongen…. Innan vi åkte gemsamt på den där brunnen som du kunde se på tidigare inlägg…

Spana gärna in Malins YouTube kanal HÄR 👈🏻❤️

Vi tog typ 20 bilder innan i fick till något bra gruppbild! haha! Många skratt senare vill jag lova!

För er som vill boka tid på Bobbys Hårstudio så gör det det HÄR 

Det var en väldigt rolig start på Alla <3 dag.

Det var min sista morgon innan sjukstugan från hlevetet slog till! Galet egentligen!!!!!!! 😅

Känns om om tiden stått stilla och jag har avrått hemma en evighet! 😩

Bobbys Hårvård – Bästa av det bästa!❤️🌟🙌🏻

 Schampo, conditioner, hårspray och det bästa av det bästa TORRSCHAMPOO!

Just nu kan du beställa alla Bobbys produkter och få 10% rabatt! Grymt för dig som redan älskar hans produkter och vill fylla på. men också jätte bra för dig som kanske är nyfiken och vill testa! 

Använd koden “my10” och beställ HÄR  <– <– <– 

 Jag vet att ni är många som redan testat och använder dessa just nu, använd min kod och passa på att fylla på med grym  hårvård =) Du kan beställa HELA hårvårdspaketet med alla 4 produkter för fri frakt och till ett pris för 499:- Min kode gäller ÄVEN på detta erbjudande! 

kort info om Schampoo:

“Bobby Oduncu är ett vårdande Multi Repair schampo som är 100% veganskt. Schampot hjälper dig motverka torr hårbotten samtidigt som det bygger upp hårets styrka och stimulerar hårtillväxt. Det är mjukgörande och lämnar en vacker glans. Innehåller ingrediensen Piroctone Olamine som motverkar mjäll

Kort info om Conditioner

“BOBBY ODUNCU MULTI REPAIR BALSAM innehåller mängder av proteiner som återfuktar och reparerar skadat hår. Det lämnar håret silkeslent utan att tynga ned”

Kort info om: Hårspray

BOBBY ODUNCU HAIRSPRAY är en fast hårspray med flexibel stadga som bildar en tunn film runt hårstråt för att fixera din frisyr och hålla den på plats hela dagen. Lämnar en fin glans i håret.
100% vegansk.

Kort info om torrspray :

BOBBY ODUNCU DRY SHAMPOO är ett torrschampo som fräschar upp och ger volym till håret. Absorberar överflödigt fett i hårbotten och lämnar en ren känsla.
Föna med kalluft efter du sprayat för bästa resultat. Rekommenderas för alla hårtyper som behöver extra volym. Jag som tränar dagligen kan inte vara utan detta! 🙏🏻😄🌟

Bobbys Superhair!

Hårnäring som sätter fart på ditt egna hår, ger ditt näring, och gör så att ditt egna hår som växer ut blir friskt och starkt! 🌟 Många Skandinavien behöver hårnäring ( inkl mig själv). Inget att skämmas för, och som ni vet har dessa anpassar RÄDDAT mitt egna hår!

Använd koden my3 och köp 3 men betala för 2 😍 Eller använd koden my20 så får du 20% på valfri produkter . Det finns nämligen både storpack och vanliga burkar ☺️

In och beställ HÄR 👈🏻❤️

Före & efterbild 👇🏻

– Ni fattar att jag älskar både Bobby och superhair va? ❤️🙏🏻

Nu ska jag och Lilleman gå ut på innergården.

Vi ska sätta oss med varma kläder i solen en stund. Jag tror att både frisk luft och lite D-vitamin gör susen. Även om vi bara kommer ut en stund så gör det oss gott!

-Vi hörs sen! ☺️

 

/ My Martens 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (15)
 • Åsa

  Hej!
  Skulle vilja …..
  Använder solskydd,shampo, leave in balsam (salong produkter). Har ca 25-30 cm jämnlångt men tunt mellanblont hår IDAG, som blir askigt/råttfärgat på svenska under senhöst och vinter men får fin råg/guldfärg sommartid. Försöker akta mig för att bada sönder håret i salt eller pool vatten och utsätter mig för ful BADMÖSSA. Aja. Det är mitt EGET val och pris! VÅGAR JAG testa Bobbys hårnäring??? Är så rädd. Tappar sååå mkt hår under min fällning höst och vår- som en katt/hund! T ex OM och när Priorin varit slut på Apotea- KRIIIS! 14 dagar efter börjar håravfallet. Var tiidigare en person med många ideer och frisyrer inkluderat löshår i olika kulörer. Idag- nej nej. Bara bra shampo, conditioner, uppsjö multivitamineral, naturmedel mm för att överhuvudtaget ha något hår på huvudet trots kost, vitaminer och ytbehandling. Och här är värmebehandling sällsynt förekost- typ vid toppklippning var 8 :e vecka…..
  Vågar jag?
  Mvh. Åsa

 • Camilla P

  Fint❣️Bästa salongen som finns och bästa Tilda och Bobby❣️❣️❣️

  Kram 🥰

 • Petra J

  Det går inte att tillgodogöra sig någon d-vitamin den här årstiden på norra halvklotet! Ljus får man men knappast d-vitamin. Läs tex här https://nordicwellness.se/nyheter/halso-bloggen/2017/mar/nar-ger-solen-tillrackligt-med-d-vitamin/

 • Magnolia

  D-vitamin får du inte i dig via solen denna tiden på året. Frisk luft skadar ju dock inte 👍🏻

 • Fia

  Ni bloggare ger mycket rabatter på produkter, men som vanlig “svensson” så har jag och många med mig, i alla fall inte råd att köpa dessa produkter och tjänster. Lever man på ca 15 00 i månaden så får man knappt nåt kvar när hyra, el, tel, försäkringar mm är betalda.Mat måste man ju också ha. Men det går om man inte gör några utsvävningar.
  Fast kul att läsa om er som lever i er helt annan värld.
  Krya på er nu. Kram

  • mymartens

   Ja, vi har alla olika förutsättningar såklart ☺️ Vi väljer också vad vi jobbat med, och skapar förutsättningar där vi förhoppningsvis trivs… ☺️

   Tack snälla du 🙏🏻💕 vi börjar må lite bättre…. ☺️

 • Lena

  Jaf skulle gärna vilja ha matlådor som du beställer MEN hur gör man när man lever i familj?

  En extra utgift (stor) och jag måste ju ändå laga mat till man och barn varje dag? Hur gör ni?
  Vad äter L när du sitter med dina färdiga lådor?

  Vilket hårsvall! Men är inte detta jobbigt vid träning? Jag behöver tvätta håret varje dag efter träning då jag svettas så på varje pass……..tål det tvättning varje dag?

  Det är Corona-varning på Teneriffa så ni vet……… hatar denna rädsla!

  • mymartens

   Vi har olla behov. Barnen och föräldrarna. Ibland äter vi samma, ibland inte 😃 så
   OM/när jag äter matlåda, så lagar jag annan mat till honom…. Ibland äter han samma matlåda, vi varierar helt enkelt.

   MEN, många tror att man måste äta samma som sina barn… vilket inte alls stämmer. Barnen gör oftast av med mer energi, och växer samtidigt. Så dom har helt andra behov än sina föräldrar…. det viktiga är att ge dom en bra och sund inställning till mat. Låta som smaka, experimentera och förstå vad mat faktisk är…..

   Tack, älskar mitt hårsvall 😉🙏🏻 Nej, inte jobbigt vid träning! Tofs eller fläta/flätor funkar fin-fint!

   När jag inte är sjuk ( som nu) så tränar jag 1-2 gånger dagen…

   Men jag skulle ALDRIG tvätta mitt hår varje dag! Varken mitt egna eller när jag har extensions! Det är INTE bra för håret, och ingenting som någon frisör skulle rekommendera.

   Ett tips när man tränar dagligen, men inte tvättar håret dagligen ( vilket är big no-no)

   Det är att efter passet, ha i torrschampo, och sedan föna hårbotten med kalluft.. -Bästa tipset du kan få 😉

   Corona varning på Teneriffa… ja, hans pappa kom hem därifrån med deras familj i lördags…. och vi har inga planer att åka dit just nu 🙏🏻😎✈️

 • Anna

  Jättefint håret blev! <3

 • Nola

  Hej My, hittat din blogg nyligen och gillar den skarpt! En grej som gör det lite svårt att läsa är dock att du skriver en mening och sedan byter rad igen, alltså inläggen blir så väldigt långa och det är lite svårt att hänga med ibland.

 • Anna

  Härlig kofta! Var kommer den ifrån?

 • Ann

  Skönt att se att du är på benen igen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *