I samarbete med Kleen Sport Nutrition & Superfruit ❤️👊🏻

Hej!

Glad alla ❤️– dag!

Idag har jag varit hos frissan ( Bobby & Tilda) klippt upp lite av mina extensions…. Sen vidare med Malle & Matilda till en mysig brunch… Mer om detta i senare inägg 😅❤️

För just nu vill jag verkligen passa på att tipsa er ALLA om min kanske grymmaste tävling någonsin på min Instagram!!!!! För där har du just nu chansen att tävla om en plats på min & Ako Rahim nästa träningsresa till Egypten!

Detta är en resa utöver dom andra där vi dessutom erbjuder All inklusive 🏋️‍♀️😍 Träning, som, mat, föreläsning, feeeta goodiebag, teknik, hemska, vad, sol, bus…. Ja ni fattar!

-En vecka med extra allt! 💪🏻

Denna tävling gör jag i samarbete med Super Fruit, och Kleen Sport Nutrition!❤️

Rena, goda, nyttiga och uppskattade produkter i både vardag och träning. ( Mer om det i kommande inägg också 😉)

Men som sagt, in och TÄVLA på min Instagram @mymartens så kanske du hänger med mig/oss till Egypten! 😉❤️

– Lycka till!

/ My Martens

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (8)
 • St

  Jag gillar tävlingar men kan tyvärr inte resa ( även om jag skulle vilja)
  Men.. jag undrar ändå om det inte blir vinstskatt på en såpass värdefull vinst?
  Ha en bra helg

 • Johanna

  Tävlar!
  Underbar tävling!! Håller tummarna hårt – jag har alltid viljat åka på träningsresa!

  ❤️

 • Ann

  Fick häromdagen reda på att din pappa är ”gaphalsen” som vi kallade han i jkpg och jag brukade köpa blommor av 👏🏼👏🏼👏🏼

 • christian

  var det du my eller nån kompis till dig som en gång stod på en låda och ropade ut dagens lockpriser(i svart snygg kort klänning och möjligtvis svart synligt raffset) precis utanför pingstkyrkan vid torget i jönköping.
  det tyckte jag var roligt : )

  • mymartens

   VAD pratar du om?

   Att jag skulle stå på en låda i ett raffset och sopa ut vaddå? Nu låter det som om det slagit slint fullständigt…

 • christian

  dagens erbjudanden så klart(blommor, ingetannat),din farsa hade iallafall placerat ut nån blondin där, som hjälpte till med försäljningen…..höll på att cykla omkull då tjejen ifråga stod 7-8 meter från ingången till pingstkyrkan.
  : ) 🙂 : )

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *