Inlägget innehåller reklamlänkar

Heeej👋🏻

Egenträning Done 👊🏻 -BÄSTA känslan!

Jag är långt ifrån på topp, jag orkar inte köra högintensiv träning…. Då jag fortfarande är krasslig. Så därför körde jag lugn träning med fokus på rörlighet! Dvs låg puls, lätta vikter och som sagt mer fokus på själva rörligheten är puls och styrka.

Jag är krasslig igen, ( eller fortfarande, beroende på hur man ser det) Vet inte om det kommer “bryta ut” med feber eller liknande…. Men känner mig öm i kroppen, och trött.

Nu när jag slutat äta antibiotika, ( 3: kuren 🤣🙈) så är bakterifloran tillfälligt rubbad.

Så nu har jag införskaffat Synbiotic! Det hjälper verkligen till att få ordning på bakteriefloran som i sin tur bidrar till ett starkt immunförsvar 🦠👊🏻

Fakta KLEEN Synbiotic :
Den innehåller 2 miljarder mjölksyrabakterier i sporform samt ett bakteriekulturkomplex med bakterier från 6 olika stammar.
Bakterier i sporform är tåligare än levande bakterier, det är en överlevnadsform som bakterien intar då bakterien utsätts för missgynnsamma förhållanden.
Väl i tarmen övergår bakterierna till levande bakterier som kan kolonisera tarmen.
KLEEN Synbiotic har en vegetabilisk och magsyraresistent kapsel som transporterar bakterierna förbi magsäcken där den starka magsyran riskerar att förstöra bakterierna till tarmen där bakterierna kan göra nytta
Gällande mjölksyrabakterier.
Människokroppen består av fler bakterier än celler, bara i tarmen har vi 1-2 kilo bakterier från tusentals olika bakteriestammar. Vi lever alltså i symbios med våra bakterier. När bakterieflorans balans rubbas påverkar det oss på flera olika sätt.

( Som nu för mig med antibiotikan 😅🙈)

För att främja den naturliga bakteriefloran i tarmen är det bra att äta prebiotikarika livsmedel så som färgrika och krispiga grönsaker, frukter, bär, fullkorn och lök. Havre är också bra liksom andra livsmedel rika på kostfiber. Prebiotika fungerar som mat till bakterierna. För att öka intaget av mjölksyrabakterier kan man äta syrade grönsaker, fil, yoghurt eller tillföra bakterier i form av ett kosttillskott…. ☺️😅

-Så nu jäklar ska jag bli frisk , stark och få ordning på bakteriefloran också 💪🏻

Min dag har varit ganska lugn. Två trevliga Möten, läxläsning nu på kvällen. Och Chang med mina online klienter….

En produktiv dag med bred variation 😄

Vill DU ansöka om en plats till min onslintjänst så går du in på min ONLINETJÄNST, så hittar du länken HÄR 👈🏻

Det går fort nu, snart är det sommar…. Börja inte några veckor innan semestern ( klassiker 😅) -Börja redan nu!

Jag skräddarsyr ditt kost och träningsupplägg så att du når din personliga målsättning , OCH bibehåller den! 👊🏻💛

Mina kostscheman är inte “tråkiga” jag erbjuder en bred variation som passar dig, utan att du behöver trötta på enformig kost 🥗

“Pt – Staffan” kom förbi studion…. Vi har inte setts på ett tag då dom varit i Dubai. Jag har även blivit inbjuden på Staffan & Elenia kommande bröllop ❤️

-Sååå mysigt att få gå på bröllop nu i sommar🙏🏻

Sen kom Carina. Underbara Carina från ROSENSERIEN 😄

Vi har planerat lite inför kommande event vi ska ha tillsammans💪🏻 Träning & ekologisk hudvård = ❤️🌟 -Ska bli sååå kul!

En liten grej kring lunchen….

Jag glömde min matlåda hemma. Jag har lagt upp ett kostschema för mig själv. Men nu glömde jag både matlådan och mellanmålet hemma 🙈TROTS att Staffan frågade om jag skulle ha matlådan med mig på sms innan….

Men men…

Då gick jag och handlade på Thaien utanför min studio.

Jag anpassar då min beställning så nära min matlåda jag kunde komma…… Kycklingspett, ris och jordnötssår 🤗 OM man hamnar “utanför” som placering så tar man bara det som är så nära som möjligt….

-Sen, släpp det, gå vidare och ta tillbaka rutinerna 😉

Lilleman är taggad på morgondagen vill jag lova 😅👆🏻 Deras Klass ska åka skridskor och grilla hamburgaren! -Så galet kul! 😍

Nu ska jag sova…. klockan är 20:29 och jag loggar ut från allt och kryper ner i sången!

Kram & Gonatt !

/ My Martens

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (2)
  • Eva-Lena Almqvist

    Gillar verkligen att läsa din blogg, se foton mm. Önskar verkligen att jag hade råd att åka på en träningsresa med dig men, som pensionär ( jobbar fortfarande som timvikarie i vården) räcker ekonomin inte till. Hur som stort LYCKA till med allt My❣️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *