Myshelg med mello och Ikea

Bildning från helgen ☺️❤️

Hej på er!

Jag är fortfarande trött och känner mig allmänt matt. MEN, jag känner samtidigt att jag blir liiite piggare för varje dag. Nu har jag dessutom avslutat sista antibiotika kuren, så nu håller jag tummarna för att jag haft “mitt” för ett tag framöver…, 😅

Jag hoppas att din helg har varit bra…. 😄

För våran del en riktig myshelg….. Lugn och skön. Jag har fokuserat på att vila, och tagit mina långa promenader 🙏🏻 ca 90 min varje morgon…..

Igår åkte vi ut till Lidingö och såg på Mello och spelade kortspel hemma hos Alban & Kin ☺️ Jag tyckte att startfältet var bra i denna deltävlingen, MEN såååå dumt av Jan Johansen att tacka ja till Torstens låt 🙈 Den var tyvärr inte till hans fördel 😅

Att Linda åkte ut var tyvärr inte heller så oväntat, även om jag gillade den låten. DOTTER var min favorit, och Anna gjorde ett grymt framträdande 🌟💪🏻☺️

jag blir så fascinerad över hur alla ( inkl jag) plötsligt blir proffs och ska tycka och tänka om allt som har med mello att göra 😅😂 Jag själv är ju både tondöv och tanktlös i sammanhanget 😅

Nytt världsrekord av Mondo 🔥💪🏻🌟 Stort grattis!

Idag har jag, jonas och Lilleman åkte ut till IKEA i kungens kurva . Jag behövde handfat, tvättställ och annat till toaletten i studion 😅 Tanken är att jag ska smyga igång där denna veckan ☺️🙏🏻 Lilleman var sååå uttråkad att han somnade i vagnen 😴😬😴

Hmmmm…. Lunch på Ikea är verkligen billigt, och helt okay ☺️

Nu när jag går på kostschema så bad jag bara om kyckling till potatisen, tackade nej till bean, och åt inte upp all sås. I kan måste man bara “våga” be om vissa alternativ… ☺️

Nu ikväll…. filmkväll. Och tidig kväll.

-Vi hörs imorgon!

/ My Martens

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (3)
  • Ann

    Ser ut som att ni valde var sin kaka också🙂 vad är det för kostschema du går på? Äter du kolhydrater?

  • Simone

    Du bad om kyckling till potatisen? Äter du bara kolhydrater och ville ha lite proteiner till pluggen?

  • Charlotte

    Ja, det märktes att låten definitivt var skriven till Thorsten. Jan sjunger bra men detta var inte ”han” så att säga. Men men, han fick vara med om en rolig kväll förmodar jag och påverkas nog inte negativt i sina jobbåtaganden framöver.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *