Inlägget innehåller reklamlänk 

Heeeej!

Alltså wow! Helgen är här. Lite oväntat nog så kom aldrig Lilleman iväg till sin pappa igår. Flygplanet blev inställt, så efter en helkväll i “standby” läge så blev det tillslut så….

Igår mötte jag upp Jesper , ni vet han som jag jobbar mycket med. Jesper gör content iform av både film och foto 😄

Jesper är även med mig och Ako på våra träningsresor 🏋️‍♀️📷

När man jobbar så tight så blir man ofta ganska när vänner också. Ville såklart är Kul! Jesper är både PT och online coach, som du också kommer hitta i min studio 💪🏻

Mysig fredagsfika, med kaffe & äggmacka sitter aldrig fel 😄

Nu har vi precis gått i februari och hysterin är som allra störst efter nyårslöftena….

Jag gillar det! Jag gillar engagemanget och den generellt sett ökade motivationen… 💪🏻 Men, vill därför göra en liten reminder om hur viktigt det är att lägga upp det på ett sätt så att det blir hållbart i längden…. Så det inte blir som nedan 🤣👇🏻

 

Jag brukar uppmana till att göra träningen till en DEL av vardagen och helt enkelt planera i den…. Det är trots allt en investering i DIG!

Som vi “alla vet” , mår vi bra, så mår våra barn bra❤️💪🏻

-Jag menar, vem vill inte vara en stark, frisk och pigg mamma/pappa? Påtal om löpband 👆🏻

Gymgrossisten har just nu kampanj på flera av deras löpband… Jag bor för litet, jag skulle aldrig på plats med det ( 🙈😅) Men för er som har platsen hemma så kan det vara ett sätt att förenkla din vardag och vardagsmotion. Så himla skönt att börja dagen på löpbandet, och ha det gjort utan att behöva lämna hemmet 💪🏻👊🏻

Men som sagt… OM man har platsen! 😅 Några exempel på BRA löpband för hemmet hittar du HÄR 👈🏻

Nästa vecka smyger jag igång med studion 😄 Ska bli SÅ kul!!!!! Det sista jag väntar på är just ett löpband… Modell jätte stort, så det passar inte hemma 😅

Men när det är på plats så är nästan allt klart. Några saker som ska sättas upp, lite som ska fixas med belysning osv… Men sen så…. ☺️

Idag en lugn skön hemma dag. Återhämtning 🙏🏻 Vilodag från träningen, och inget särskilt planerat…. Jag har gått min PW. Det här med “aktiv vila” är nytt för många har jag märkt. På en “vilodag så kan man såklart fortfarande köra rörelseövningarna, gå långa promenader, osv. Man behöver inte ligga stilla på soffan för att det är “vill dag” 😉

Vi är hemma hos Jonas just nu. Vi ska snart åka in till stan, och Jonas ska förbereda sig för gig.

Höra sen!

/ My Martens

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (10)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *