Sovmorgon på tisdagar = vardagslyx!

Undrar vad jag tänker på, på denna bilden 😇 Svårt att säga…. Men denna bilden kommer från gårdagens frukostevent med The Healthybox & Pischa ☺️ Mer om det senare.… Nu har jag precis lämnad Lilleman i skolan.

Ni vet tisdagar = lyxig sovmorgon mitt i veckan 🙏🏻❤️ Idag står det PW på schemat. Lätt styrketräning.

 ( tänkte att jag skulle börja smyga igång nu efter mitt långa uppehåll ) 💪🏻

Förutom det, så har jag ett möte inplanerat. Några pt-online klienter att ringa, och scheman att göra 😄 Jag tycker att det är så kul att vara en del av deras resa. Det är ett ärofyllt uppdrag där jag såklart inte gör jobbet åt dom. Utan där jag förser dom med verktyg för att ta sig hela vägen fram till sina målsättningar! 

Påtal om klienter… Jag blir sååå glad när dom lägger upp och taggar mig i sin vardag ❤️🙏🏻  -Grymt jobbat M!!!

Det värmer i hjärtat…. Och påtal om matlådor. Hur ser ni på det här med kosten. Behöver vi äta exakt samma mat som våra barn?

Ett intressant ämne, och känsligt  ämne för vissa…. Dela gärna med er kring era åsikter och hur ni ser på saken🙏🏻

På min Instagram röstade majoritet sådär 👆🏻😄

Vi hörs sen…..

 

/My Martens

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (3)
 • St

  Näe, inte behöver man äta likadant som ungarna
  Men det går väl om man som ni bara är två ( och att du som mamma tydligen inte gillar laga mat 😂)
  Då går det väl att köpa till den ena, eller kanske till båda.
  Men OM man lagar mat hemma, framförallt om man är fler som ska äta då är MIN åsikt att man från början vänjer barnen vid den mat man själv gillar och är van vid och då brukar det i de allra flesta fall bli så att de barnen äter det mesta.
  Att låta nån välja ( annat än vid speciella tillfällen ) skulle inte jag göra.
  Men fördenskull, trots min åsikt är det ändå helt OK att den vuxne ibland, av olika skäl väljer nåt annat.

 • Gunilla

  Har nog haft tur med mina barn som gillat de mesta i matväg. Lagade alltid en maträtt som vi åt tillsammans. Har inte sett matlagning som tråkigt! Men kanske beroende på att de varit matglada!

 • Ullis

  I en stor familj finns liksom inte tiden att stå och göra flera rätter. Lagar nyttig mat men lägger till mer grönsaker på min tallrik, tar bort feta såsen osv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *